Şimdi Ara

Far Cry 2 Türkçe yamayı nasıl çalıştırdım anlatayım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, Far Cry 2 ve Far Cry 3 e hiç zorluk çekmeden Türkçe yamayı kurabilmiştim ancak Far Cry 3 de oyunun daha başında Ormanda Hasatı bitirip köye geri dönüşte Dennis Adındaki kurtarıcım bana eğitim veriyor fakat bu eğitim sonunda ben oyuna geri dönemiyordum, hatta oyundan çıkabilmek için bilgisayarımı yeniden başlatmak zorunda kalıyordum.
    Bunun için gerek bu forumda gerekse başka forumlarda yardım istedimse de kimse yardıma yanaşmadı.Günlerce çabaladım olmadı sonunda sinirden oyunu bilgisayardan sildim, fakat silerken oyun bölümünü tümüyle silmişim, tabii tüm oyunlarda silinmiş oldu.
    Bu arada Zorda olsa Far CRY 1 i bitirdim, Bunun Türkçe yamasını kurmakta da zorlanmıştım, nasıl kurduğumu bu forumda anlattım, isteyen alttaki linki tıklarsa orada nasıl kurduğum yazılı.
    Neticede Far Cry 2 oynamak istedim,daha önce kolaylıkla kurduğum Türkçe yama bu defa çalışmıyordu,sonuç da sebebini buldum, bu konuda sıkıntı çeken arkadaşlar faydalansın diye yazıyorum.
    Bir kere diğerlerinde de olduğu gibi Antivirüs programını devre dışı bırakıyoruz, Programı kuruyoruz ve arka planda programın kurulu olmamasını garantilemek için bilgisayarı yeniden başlatıyoruz.Bu arada antivirüs tekrar devre dışı kalsın.
    Bu oyun için 3 update var biz online oynamayacaksak sadece 1.3 patch kuruyoruz tabii arkasından Türkçe yamayı kuruyoruz, Türkçe yamayı kendisi bulduğu halde orada kurdurmuyor ancak bin klasörüne gelince izin veriyor, bizde bin klasörüne kurmak zorunda kalıyoruz. Tabii normal olarak da yanlış yere kurulum olduğu için oyun Türkçe alt yazıya dönmüyor.
    Bunu nasıl anladım: Oyun Türkçe alt yazıya dönmeyince yamayı kaldırdım, dikkatimi çeken Bin klasöründeki Data_Win32 klasörünün içinin boşalması olmuştu. Oysa ayni klasörden birde bin klasöründen önceki Far Cry2 klasöründe vardı, Yamayı tekrar kurdum, bin klasöründeki Data_Win32 klasörünü kes yapıştır yoluyla Far Cry 2 klasöründeki ayni klasörle değiştirdim yani oraya yapıştırdım ve program Türkçe alt yazılı oldu. Gerçi oyun çok sıkıcı olduğu için yarım bıraktım.
    Bu arada Görüntü ayarlarını müsade edilen en yüksek seviyeye çıkarmazsam insanlar bazı yerlerde lastik top gibi zıplıyorlar
    Yine bilgisayarınız izin veriyorsa görüntü ayarlarını yaparken Directx 9 u 10 yükseltin.

FarCry Türkçe yamayı nasıl çalıştırdığımı aşağıdaki linkten inceleyebilirsiniz.

http://forum.donanimhaber.com/m_100932528/f_//tm.htm#100939496

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.