Şimdi Ara

GTA 5 Saves Klasörü Nerede ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
9.640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gta 5 saves klasörünü bulamıyorum yardımcı olurmusunuz?

Belgelerim/Rockstar Games/ GTA V klaösürünün içinde sadece music ve settings klasörü var Profiles/saves gibi klasör yok.

• Yapay Zekanın Yanıtı

GTA 5 Kayıt Dosyası Konumu

GTA 5'teki oyun kaydetme dosyaları, sisteminize ve oyunun yüklü olduğu yere bağlı olarak farklı konumlarda bulunur. Bu konumları öğrenmek, yedekleme oluşturmanıza, hataları gidermenize ve kayıt dosyalarını farklı cihazlarda kullanmanıza olanak tanır.

Windows

• Steam sürümü: C:\Kullanıcılar[Kullanıcı Adı]\ belgeler\Rockstar Games\GTA V\Profiles[Profil Adı]
    • Epic Games Store sürümü: C:\Kullanıcılar[Kullanıcı Adı]\ belgeler\Rockstar Games\GTA V\Profiles[Profil Adı]
    • Korsan sürüm: Kurulum dizini\GTA5\Profiles[Profil Adı]

Mac

• Steam sürümü: ~/Library/Application Support/Steam/userdata/[Steam ID]/271590/remote/Profiles/[Profil Adı]
    • Epic Games Store sürümü: ~/Library/Application Support/Epic/GTA5/Profiles/[Profil Adı]
    • Korsan sürüm: Kurulum dizini/GTA5/Profiles/[Profil Adı]

Xbox

Kayıt dosyaları Xbox konsoluna kaydedilir ve buluta yedeklenir. Konsolda kayıt dosyalarına erişilemez.

PlayStation

Kayıt dosyaları PlayStation konsoluna kaydedilir ve buluta yedeklenir. Konsolda kayıt dosyalarına erişilemez.

GTA 5 Kayıt Dosyası Sorunları

• GTA 5 kayıt dosyası yok: Kayıt dosyası bozuk olabilir, silinmiş olabilir veya farklı bir konuma taşınmış olabilir.
    • GTA 5 profilleri yok: Oyun profilleri bozuk olabilir, silinmiş olabilir veya farklı bir konuma taşınmış olabilir.
    • GTA 5 Social Club dosyası yok: Social Club hesabınızla ilişkilendirilmiş kayıt dosyaları bozuk olabilir veya silinmiş olabilir.

Bu sorunları çözmek için kayıt dosyalarını yedeklemek, oyun önbelleğini temizlemek veya oyun dosyalarını yeniden yüklemek gerekebilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Yardım
  • GTAV/Profiles sekmesinin içinde olması lazım.
  • Yo_Sun kullanıcısına yanıt
    içinde Profiles diye bir dosya yok
  • Demek ki daha save'in yok
    Var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kerim674

Var

Oradan başka bir yerde olamaz.
    Save Dosyamı nerede bulabilirim Belgelerimde yok Oyunun Yarısına geldim bi durum olduğunda baştan başlamak istemiyorum.
  • Kerim674 kullanıcısına yanıt
    Dediğim gibi başka bir yerde olması ihtimal dışı. Profiles içinde değişik isimde bir dosya var. O save dosyasıdır. Oyun orijinal ise tabii. Değilse bilemem.
    Gizli dosya olayı varmış birde ona bakacağım.

Birininde başına gelmiş, gizli dosyaları açınca profiles dosyası görünmüş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kerim674 kullanıcısına yanıt
    Sonuç nedir dostum?
    Gizli dosyaları açınca , save dosyam göründü.
  • MERRHABA DERTAŞLAR MERHABA PROFİLES PROGRAMDATA YOLLARINDA ÇARE BULAMAYANLAR İŞTE SİZE 3. YÖNTEM ARAMA ÇUBUĞUNA %appdata% yazın girin oradan (Goldberg SocialClub Emu Saves) bulacaksınız oradanda ( GTA V ) girin ordanda (0F74F4C4) kayıtlı böölümünüzede girince save dosyalarını oraya atın ... tşk bi şey deil iyi oyunlar

• ADAMSIN DERTTAŞ

• IQ 99999999999 I kullanıcısına yanıt

SENİN YARANI YERİM :d ADAMSIN

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.