Şimdi Ara

+Yeni LAGUNA III Ana Konu+ 0 Bir Laguna Aldım (Resim Ekledim+Modifiye Edildi) (168. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.860
Cevap
51
Favori
381.292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 166167168169170
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Laguna 2.0 T

Sonra arabama bindim, tekrar sukrettim. :)

undefined

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ohayyam -- 12 Ağustos 2014; 23:40:10 >
  • Laguna 2.0 T L kullanıcısına yanıt
    Sayın laguna2.0t

"Video seyredebiliyorum.
    Geçen gün navigasyon ekranını kapatmayı öğrendim. Muzik dinlemek istiyorsunuz ama gece yolculukta ekranın kapanmasını istediginizde ne olacak diye düşünüyordum. Nav. Uzerindeki düğmeye uzun basinca ekran kapanıyor. Ama müzik çalmaya devam ediyor. "

Demişsiniz mesajınızda

Videoyu nasıl seyrediyorsunuz.
    Ekranı kapatan hangi düğme cevaplarsanız memnun olurum.

Ben de aracımdan memnunum yalnız iç aksam yedek parçalar cok pahalı. Ornegin Soför kapısı iç açma kolunu yelpare yapmışlar 800 kusur tl fiyatı var. Arka perdeler ha keza cok pahallı. Arka emniyet kemeri takma yeri bile 114 tl gerisini siz duşunun.

Bence Renault bu segmenti sadece aracı sıfır alan parası çık olan müşteriden ibaret sayıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mng M kullanıcısına yanıt
    Light düğmesine uzun basınca kapanıyor. Aynı işlemi tekrarlarsan aciyor.
    Video seyretmek için, başka sd karta renaultun yeni araclarda kullandigi yazılımı yükledim( capture reklamlarindski yazilim). Hatta bunun bluetooth kumandası varmış yurtdışında. Ucuz birsey. Onla kontrol de saglaniyor. Sd karttaki muzik ve videoyu seyredebiliyorsun. Ayni zaman da navigasyon ekranı dijital olarak aracin hızını gösteriyor. Çok güzel oluyor. Rakımı gösteriyor.
    Hem navigasyonu hem bu yazılımı beraber de kullanabiliyorsun. Ama onu yapmadım.
    Istanbuldaysan gösterebilirim.

• mng M kullanıcısına yanıt
    Yarın unutmazsam fotoğraf çekerim.

• Xenon farlar kisa ayarindayken dahi karsidaki suruculer sellektor yapiyor. Siz de benzer problem yasiyor musunuz? Muayenede far ayari kontrol edildi ve normal cikti, farlar cok guclu oldugu icin mi oluyor yoksa ayarlatmak mi lazim, sizlerde durum nedir?

• Müzik dinlerken, rakım ve hız yukarıda küçük şekilde yazılı.(8. fotoğraf)
    Bir süre sonra 7. fotoğraftaki duruma geçiyor. Büyük puntolarla siyah fon üzerinde hız, saat ve gps bilgileri dijital olarak gösteriliyor.
    Ama ben fazla kullnamıyorum. çünkü çok yavaş ve bizim navigasyon düğmelerinin herbiri farklı işlem yapıyor bu programda. O yüzden kumanda ile kullanmak en uygunu. onu da ben almadım. uğraşmak istemedim.
    Bluetooth ile telefon bağlantısı her işimi görüyor benim. Müzik dinliyorum. konuşuyorum. sınırsız hafıza demek bu. Ayrıca kol dayamanın altındaki aux girişi için kablo aldım. onlada ister telefonla ister mp3 ile müzik dinleyebiliyorsun.
     +Yeni LAGUNA III Ana Konu+ 0 Bir Laguna Aldım (Resim Ekledim+Modifiye Edildi)

• quote:

Orijinalden alıntı: ___Murat___

Xenon farlar kisa ayarindayken dahi karsidaki suruculer sellektor yapiyor. Siz de benzer problem yasiyor musunuz? Muayenede far ayari kontrol edildi ve normal cikti, farlar cok guclu oldugu icin mi oluyor yoksa ayarlatmak mi lazim, sizlerde durum nedir?

Xenon far ise otomatik ayarlidir . Yinede servise bir kontrole gotur...
    Ben kisalarda karsidan rahatsiz olana rastlamadim karsi selektor yok ama uzunlar felaket, selektor yapar yapmaz sol serit bosaliyor
  • damla2004 kullanıcısına yanıt
    teşekkürler.

bugün servise götürdüm kilit kısmı arızalıdır dedi. 458 lira parça işçilikle beraber 500 tl dediler. salı gününe de randevu aldım. tamir ettirmek istemiyorum değiştirsinler en iyisi. daha garanti böylesi.

işlem bittikten sonra sonuçlarını yazarım buraya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cbkeser

teşekkürler.

bugün servise götürdüm kilit kısmı arızalıdır dedi. 458 lira parça işçilikle beraber 500 tl dediler. salı gününe de randevu aldım. tamir ettirmek istemiyorum değiştirsinler en iyisi. daha garanti böylesi.

işlem bittikten sonra sonuçlarını yazarım buraya.

Hocam ben bu konuyu şikayetvar'a yazdım ve sorunumu ücretsiz çözdüler.

http://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/2220695#gorusmeler

Bu kronik bir arıza bizden para almaları haksızlık diye düşünüyorum.

İnşallah bu size yardımcı olur, sizde para ödemeden hallettirebilirseniz..

• cbkeser C kullanıcısına yanıt
    Benimde sağ on kapı kilidini ücretsiz degistirdiler.

• quote:

Orijinalden alıntı: ohayyam

quote:

Orijinalden alıntı: ___Murat___

Xenon farlar kisa ayarindayken dahi karsidaki suruculer sellektor yapiyor. Siz de benzer problem yasiyor musunuz? Muayenede far ayari kontrol edildi ve normal cikti, farlar cok guclu oldugu icin mi oluyor yoksa ayarlatmak mi lazim, sizlerde durum nedir?

Xenon far ise otomatik ayarlidir . Yinede servise bir kontrole gotur...
    Ben kisalarda karsidan rahatsiz olana rastlamadim karsi selektor yok ama uzunlar felaket, selektor yapar yapmaz sol serit bosaliyor

Teşekkürler hocam,

Ben bi servise uğrayayım o zaman.

• ___Murat___ kullanıcısına yanıt
    çok teşekkür ederim. bunu bilmiyordum. hemen ben de yazayım bu siteye bakalım çözecekler mi?

tekrar teşekkür ederim bu bilgi için.
  • Teşekkürler.... Ben de bir servise sorayım... Bu arada bizim 2.0 T lerin trigeri 75.000 km de değişiyormuş...Daha önce yaptıran oldumu... Başka konu şanzuman yağı değişimini şanzuman ustama sordum 100. TL gibi bir rakam söyledi yarım saatte hallolur dedi...
    Ha bu arada tampon tamir olurken far yıkamanın olduğu yeri boya yapıştırmış. ... Araç muayenesinde farkedildi... Düzelttirdim .... Çalışma sistemi enteresan geldi bana ... bir sağ bir sol ...
  • bir şey soracağım bizim araçlarda cd değiştirici yok mu acaba?

dynamique gt versiyon.
  • damla2004 kullanıcısına yanıt
    Ben sanzuman yağını değiştirdim. 4 lt felan aldı. Exel adında (yazilisindan tam emin değilm). Amerikan mali kırmızı olan. En iyisi bu dediler.

• quote:

Orijinalden alıntı: damla2004

Teşekkürler.... Ben de bir servise sorayım... Bu arada bizim 2.0 T lerin trigeri 75.000 km de değişiyormuş...Daha önce yaptıran oldumu... Başka konu şanzuman yağı değişimini şanzuman ustama sordum 100. TL gibi bir rakam söyledi yarım saatte hallolur dedi...
    Ha bu arada tampon tamir olurken far yıkamanın olduğu yeri boya yapıştırmış. ... Araç muayenesinde farkedildi... Düzelttirdim .... Çalışma sistemi enteresan geldi bana ... bir sağ bir sol ...

Evet son geldigimde gorusemedigimizde aracimin triger bakimini yaptirmistim..

Gozunu seveyim hadi su kaporta kilit milit islerini anladikta su motor sanzuman islerinde yetkili servis disinda su aracina dokundurtma.

Yoksa Allah korusun birgun o aracina birileri dokunduracak...

Gittigim ozel servis Ankaradaki Fazli usta eski kapanan uzunsoz yetkili servisinin cotech i idi... Var gerisini sen dusun...

• Abi servis 950 Tl fiyat verdi indirimli...

• Video da araç hızlanırken görüntü ses ile birlikte titriyor,vites geçişleri mi sebep oluyor buna?
  • talatcaner kullanıcısına yanıt
    videoyu ceken sahıs vites atarken hareket ediyor, haliyle sarsıntı oluyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 166167168169170
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.