Şimdi Ara

+Yeni LAGUNA III Ana Konu+ 0 Bir Laguna Aldım (Resim Ekledim+Modifiye Edildi) (170. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.860
Cevap
51
Favori
381.300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 168169170171172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hayırlı olsun bendede dinamik+ açılır cam tavan var milletin dediğine kulak asma sınıfında en iyisi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ohayyam

quote:

Orijinalden alıntı: Laguna 2.0 T

Laguna ile focus arasında kalinmaz. :) Laguna ile mondeo titanium x arasında kalınır. Bende birçok d sınıfı araç inceledim. Gittim en üst modelini aldım. Her yönüyle çok güzel bir araç. Emin olun hiç pişman olmazsiniz.

Vahh Lagunam vahh adin focuslarla birlikte anilmaya basladi cok yazik

benim eski aracım focusdu, şimdi ise laguna kullanıyorum.

ancak bu şekilde aynı cümlede olabilir..
  • fiji@ytu kullanıcısına yanıt
    :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Laguna 2.0 T L kullanıcısına yanıt
    Simdi birakin C sinifini D sinifini ... Size uydurulan standartlari bosverin ve benim araclari nasil siniflandirdigima birlikte goz atalim...

Sinifi ne olursa olsun ben araclari ikiye ayiririm: bana gore iyi olanlar , bana gore kotu olanlar...

Bana gore iyi olanlar, hani su beygirleri 300HP den fazla olan vede sayilari Turkiyede az olan araclar...

Beygiri 300 den az olanlarida altbaslik olarak ikiye ayiririm dizel, benzin...

Markasi modeli ne olursa olsun 300HP alti dizelleri ciddiye almam, Eger zaten hem dizel hem 300HP uzeri ise ona arac bile demem, ne derim is makinasi derim, traktor derim vs.vs...

Gelelim 300 HP alti benzinlilere onlarinda hemen egzoslarina bakarim. Tek cikis veya alttan cikisli ve arkadan gorunmuyorsa benden kotudur.

Cift cikisli ise o zamanda fabrika verilerine ilave olarak sofor farkida isin icine girer ve sonuc olarak :

ANAHTARI CEBIMDE OLAN ARAC, BENIM ICIN EN IYI ARACTIR

• quote:

Simdi birakin C sinifini D sinifini ... Size uydurulan standartlari bosverin ve benim araclari nasil siniflandirdigima birlikte goz atalim...

Sinifi ne olursa olsun ben araclari ikiye ayiririm: bana gore iyi olanlar , bana gore kotu olanlar...

Bana gore iyi olanlar, hani su beygirleri 300HP den fazla olan vede sayilari Turkiyede az olan araclar...

Beygiri 300 den az olanlarida altbaslik olarak ikiye ayiririm dizel, benzin...

Markasi modeli ne olursa olsun 300HP alti dizelleri ciddiye almam, Eger zaten hem dizel hem 300HP uzeri ise ona arac bile demem, ne derim is makinasi derim, traktor derim vs.vs...

Gelelim 300 HP alti benzinlilere onlarinda hemen egzoslarina bakarim. Tek cikis veya alttan cikisli ve arkadan gorunmuyorsa benden kotudur.

Cift cikisli ise o zamanda fabrika verilerine ilave olarak sofor farkida isin icine girer ve sonuc olarak :

ANAHTARI CEBIMDE OLAN ARAC, BENIM ICIN EN IYI ARACTIR

hocam kafama takıldı prıvılegelerın bazılarının dıreksıyon sımıdı ve govdesının bazı kısımları sıyah gerı kalanları krem olsada. Ne farkı var tamamen krem olan lagunalardan acaba?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• RoyalSalute kullanıcısına yanıt
    2008-2009 larda söylediğiniz aksamlar krem. Hatta taban da krem. 2010-2011 lerde direksiyon ve zemin halıları siyah. Arada bir fark yok. Executive ciktiktan sonra krem renk executive araclarla geldi. Benim araç 2011, direksiyon ve taban siyah. Geri kalan aksamlar krem.

• quote:

Orijinalden alıntı: fiji@ytu

quote:

quote:

Laguna ile focus arasında kalinmaz. :) Laguna ile mondeo titanium x arasında kalınır. Bende birçok d sınıfı araç inceledim. Gittim en üst modelini aldım. Her yönüyle çok güzel bir araç. Emin olun hiç pişman olmazsiniz.

Vahh Lagunam vahh adin focuslarla birlikte anilmaya basladi cok yazik

benim eski aracım focusdu, şimdi ise laguna kullanıyorum.

ancak bu şekilde aynı cümlede olabilir..

Olsun be, Altin yere dusmekle degerini kaybetmez!!! Varsin tutulmasin varsin insanlar daha kotu modellerle kiyaslasinlar...
    Bizde bu sayede ucuza biniyoruz (mu?) iste

• quote:

quote:

Problem olmaz. Lagunaya sigmazsaniz birçok araca sigmazsiniz. Temiz bir araç bulun, gidip biner bakarsınız.

benim boy 182 ben bile sigamiyorum, hafif one egilirsem sunroof cercevesine basima taktigim gozluk takiliyor Kaldiki koltuk en dip ve yatar pozisyonda ... Gulmeyin ama 2001 clio rxt te bile daha rahattim ... Yani onda basimin degecegi sunroof cercevesi vilan yoktu

Hocam 2cm ne kadar fark eder bilemiyorum ama benim boy 1.80, gerçekten buna sığamıyorsan diyecek bişey bulamıyorum. koltuk bende de en dip ve yatar pozisyonda, arabanın önünü göremiyorum. o şekildeyken bile arkaya çocuk koltuğu rahat sığıyor...
    2000 clio hb rxt 1.6 vardı bende de çoook eskiden. onun için bişey diyemeyeceğim, ilk arabam olduğu için yeri bende ayrıdır :)
    @ohayyam

sizlere sormak istediğim bir mevzu var, daha önceki sayfalarda da bahsi geçmiş ama net cevap bulamadım. bu farın titremesi kronik sorun mu, yapılabilecek bişey yok mu? özellikle ışıklarda durup kalkarken çok belli oluyor.

• Denize dusen anahtarimi umraniyede sasmaz oto anahtarci kurtardi, sagolsun dursun usta.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nova730

quote:

quote:

Problem olmaz. Lagunaya sigmazsaniz birçok araca sigmazsiniz. Temiz bir araç bulun, gidip biner bakarsınız.

benim boy 182 ben bile sigamiyorum, hafif one egilirsem sunroof cercevesine basima taktigim gozluk takiliyor Kaldiki koltuk en dip ve yatar pozisyonda ... Gulmeyin ama 2001 clio rxt te bile daha rahattim ... Yani onda basimin degecegi sunroof cercevesi vilan yoktu

Hocam 2cm ne kadar fark eder bilemiyorum ama benim boy 1.80, gerçekten buna sığamıyorsan diyecek bişey bulamıyorum. koltuk bende de en dip ve yatar pozisyonda, arabanın önünü göremiyorum. o şekildeyken bile arkaya çocuk koltuğu rahat sığıyor...
    2000 clio hb rxt 1.6 vardı bende de çoook eskiden. onun için bişey diyemeyeceğim, ilk arabam olduğu için yeri bende ayrıdır :)
    @ohayyam

sizlere sormak istediğim bir mevzu var, daha önceki sayfalarda da bahsi geçmiş ama net cevap bulamadım. bu farın titremesi kronik sorun mu, yapılabilecek bişey yok mu? özellikle ışıklarda durup kalkarken çok belli oluyor.

Evet sanirim kronik. beygirler fazla geldiginden arac durduk yerde bile titremede, gaza bi koklesede gitsek modunda... Tabi bu ara her taraf titremekte direksiyon, xenon far... Servis azaltabilecegini soyledi. Yenisini bile taksaniz bir sure sonra yine basliyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: emre_ege21

Arkadaşlar lagunamı satıyorum dileyen linkten bakabilir

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-tr-de-tek-renault-laguna-3-176354946/detay/

Hayirlisi olur insaallah...Araca cok masraf etmissin... Tam olarak yandan foto koyabilirmisin ? 20" jant nasil duruyor merak ettim...
  • emre_ege21 kullanıcısına yanıt
    sayın emre_ege21;

çift egzoz ben de düşünüyorum. ama merak ettiğim bir şey var yararı yada zararı oluyor mu? 1.5dci gt benim de.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: emre_ege21

Arkadaşlar lagunamı satıyorum dileyen linkten bakabilir

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-tr-de-tek-renault-laguna-3-176354946/detay/

Hayirlisi olur insaallah...Araca cok masraf etmissin... Tam olarak yandan foto koyabilirmisin ? 20" jant nasil duruyor merak ettim...

Tabi ki buyrun.

+Yeni LAGUNA III Ana Konu+ 0 Bir Laguna Aldım (Resim Ekledim+Modifiye Edildi)

Buradan da tam olarak araca bakabilirsiniz.

http://www.renaultfanclub.com/renault-fan-club-uye-araclari/74460-tr-de-tek-renault-laguna-3-a.html

• Orijinalden alıntı: cbkeser

sayın emre_ege21;

Şimdi öncelikle bunu ilk honda civic fd6 ma yapmıştım fakat yakıt felaket artmıştı.korka korka buna da yaptım araç hissedilir derecede canlandı heleki alt devirler iyi oldu tek kötü yanı araç beyaz olduğu için sürekli duman tampona yapışıyor detaylı silmek gerekiyor.Birde kn hava filtresi ile yakıtım düştü devirli kullanımda çok şükür.Ortalama 2 senedir kullanıyorum tek sıkıntı yaşamadım.

Bir kaç resim koyayım.

Manifolttan itibaren 6 cm boru ile değiştirdim şu yaylı yapının ismi aklıma gelmedi ama onu taktırdığımdan beri motor titremeleri çok çok alzaldı.

Orta susturucu taktırdım uzun yolda hafif bir uğultu yaptı egzozlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre_ege21 -- 21 Ağustos 2014; 22:18:14 >

Benim araçta beyaz. Film yaptirsam nasıl olur diye düşünüyorurdum. Tavan ve arka camı birleştirecek sekilde. Sizin aracı görsem iyi olurdu.

• quote:

Benim araçta beyaz. Film yaptirsam nasıl olur diye düşünüyorurdum. Tavan ve arka camı birleştirecek sekilde. Sizin aracı görsem iyi olurdu.

Şu resim işinizi görür heralde.

Belli ki bu işlerde tecrubelisiniz. Film de Marka ve numara olarak ne tavsiye edersiniz. Ekonomik olmasina da dikkat ederek. Isı gecirmeyenleri de varmış sanırım. Polisle de ugrastirmayacak tavsiyeniz nedir?

• quote:

Belli ki bu işlerde tecrubelisiniz. Film de Marka ve numara olarak ne tavsiye edersiniz. Ekonomik olmasina da dikkat ederek. Isı gecirmeyenleri de varmış sanırım. Polisle de ugrastirmayacak tavsiyeniz nedir?

1 kere ceza yedim 72 tl büyük uygulama da yedim ama filmlerim durdu bunun haricinde ceza yemedim.Araba çakal arabası olmadığı için pek sorun olmuyor.Benim en arkam en koyusu içerden dışarısı zor gözüküyor müzik sistemim olduğu için hem güneşten hem milletin görmesini engelliyor.Yanlar orta koyulukta sorun olmasa hepsini en koyusu çektiririm seviyorum ben.

3m tavsiye ederim ama pahalı 400-500 civarıydı zamanında şimdi bilmiyorum.Dışarıda normal aksesuarcılar 150 civarına çekiyor elgard marka çektirin sorun yaşamayın numara olarakta açık çektirin tam bilemiyorum size kalmış yinede.

Bizim araçlaryn camy renkli zaten.o yüzden filmi dü?ündüm ama renkli cam zaten diye hep vazgeçtim. Lagunami orjinal seviyorum ben. Lpg taktirdim aldigimda. O bile biraz üzdü beni.
    Filmi de icerisi gunesten yanmasin diye istiyorum. Bej doseme oldu?u halde Sunroofun tavan dö?emesi acik kalmy?sa aracin içi yaniyor resmen. Yada yolculuk sirasinda güne? tavandan rahatsyz ediyor.

• 
Sayfa: önceki 168169170171172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.