Şimdi Ara

+Yeni LAGUNA III Ana Konu+ 0 Bir Laguna Aldım (Resim Ekledim+Modifiye Edildi) (167. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.860
Cevap
51
Favori
381.291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 165166167168169
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sorunlar olursa burada açık ve net bir şekilde paylaşılıyor.

Expertiz raporu alıp ve yol denemesi yapıp öyle karar verin derim. Yol denemesinde bozuk yola girmeyi de unutmayın derim.

Kakışlarda ilk anda size yavaş gelebilir. Sonuçta yaklaşık 1.5 ton ağırlığı var aracın.
  • Bozuk yolda klimanın tuşlarının olduğu bölgeden zaman zaman tıkırtılar gelebiliyor.

Bunun gibi küçük şeyler benim için önemsiz. Alıştım zaten. Artıları karşısında bunlar çok önemsiz geliyor.

Renaultun yaptığı en iyi ve sağlam araç Laguna ııı.
  • Unutmadan bütün aksanlarının çalışır durumda olduğundan emin olun.

Çift taraflı otomatik klima.

Xenon farlar. Elektronic el freni. Navigasyon. Sis farları...

Deri koltukta yırtık çatlak var mı bakmak gerekir.

Aracın altına bakmak gerekir.

Sonuç: Ben olsaydım çok fazla düşünmeden alırdım.
  • Alip satici isen uzak dur Lagunalardan... Hele hele 2. el bir laguna aklina bile getirme hem uzulur hemde cok zarar ede(bili)rsin... Oncelikle araca bir iki ay binmeden neyi var ne yi yok bilemezsin. Bazi arizalar birkac ay sonra gosterir kendini. Aklima geliveren Lagunaya has degil ama difransiyele, sanzumana atilan muz ile olu sanzuman birkac ay idare ediyor sorunsuz ama sonra sifirini almak zorunda kaliyorsun falan filan. Bu isin ticaretini cakalligini yapanlardan uzak durmak lazim ama nereden bileceksin.. 2. el arac almak bildigin Kumar iste, kader kismet isi...

Lagunaya kicin alistiktan sonra keyifle binilecek bir aractir, dizeline binmedim soyliyeceklerim 2.0T kendi aracim icindir. Alip satilip kar edilen gruba kesinlikle girmez. Cunku sifiri 80 140 bin arasi degisen bu araclari 30 40 - 50 bin aralaiginda alabildiginize gore dusunmeniz gerek. Arz talep meselai fiyati belirleyen donanim emniyet surus keyfi degil maalesef...

O yuzden kimse arac alirken bunda son surum ESP var, 8 tane hava yastigi var, NCAP ten 5 yildizi en yuksek puanla alan arac, donanimda sunlar var vs vs diye dusunmuyor. Kmde kac lira yakar bu, satarken zarar edermiyim diye dusunulur genelde ancak ilahi adalet bu dusuncelerin bedelini hem maddi hemde manevi olarak misli ile odetir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ohayyam -- 10 Ağustos 2014; 10:51:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ohayyam

Alip satici isen uzak dur Lagunalardan... Hele hele 2. el bir laguna aklina bile getirme hem uzulur hemde cok zarar ede(bili)rsin... Oncelikle araca bir iki ay binmeden neyi var ne yi yok bilemezsin. Bazi arizalar birkac ay sonra gosterir kendini. Aklima geliveren Lagunaya has degil ama difransiyele, sanzumana atilan muz ile olu sanzuman birkac ay idare ediyor sorunsuz ama sonra sifirini almak zorunda kaliyorsun falan filan. Bu isin ticaretini cakalligini yapanlardan uzak durmak lazim ama nereden bileceksin.. 2. el arac almak bildigin Kumar iste, kader kismet isi...

Lagunaya kicin alistiktan sonra keyifle binilecek bir aractir, dizeline binmedim soyliyeceklerim 2.0T kendi aracim icindir. Alip satilip kar edilen gruba kesinlikle girmez. Cunku sifiri 80 140 bin arasi degisen bu araclari 30 40 - 50 bin aralaiginda alabildiginize gore dusunmeniz gerek. Arz talep meselai fiyati belirleyen donanim emniyet surus keyfi degil maalesef...

O yuzden kimse arac alirken bunda son surum ESP var, 8 tane hava yastigi var, NCAP ten 5 yildizi en yuksek puanla alan arac, donanimda sunlar var vs vs diye dusunmuyor. Kmde kac lira yakar bu, satarken zarar edermiyim diye dusunulur genelde ancak ilahi adalet bu dusuncelerin bedelini hem maddi hemde manevi olarak misli ile odetir

Öncelikle açıklamanız için teşekkürler.
    Dün ve bugün iki laguna arkadasımla görüşmemde de olumsuz yanıt aldım.
    Ve bugun fluens sahibi arkadasa kayınpeder ve arkadası bakarak 300 tl kaporasını verdiler.
    47.000 tl ye anlastık.

Memur oldugum için çok fazla bakım vs şeyler beni ve cebimi yoracağı için fluenste karar kıldım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: nazmi28

quote:

Orijinalden alıntı: ohayyam

Alip satici isen uzak dur Lagunalardan... Hele hele 2. el bir laguna aklina bile getirme hem uzulur hemde cok zarar ede(bili)rsin... Oncelikle araca bir iki ay binmeden neyi var ne yi yok bilemezsin. Bazi arizalar birkac ay sonra gosterir kendini. Aklima geliveren Lagunaya has degil ama difransiyele, sanzumana atilan muz ile olu sanzuman birkac ay idare ediyor sorunsuz ama sonra sifirini almak zorunda kaliyorsun falan filan. Bu isin ticaretini cakalligini yapanlardan uzak durmak lazim ama nereden bileceksin.. 2. el arac almak bildigin Kumar iste, kader kismet isi...

Öncelikle açıklamanız için teşekkürler.
    Dün ve bugün iki laguna arkadasımla görüşmemde de olumsuz yanıt aldım.
    Ve bugun fluens sahibi arkadasa kayınpeder ve arkadası bakarak 300 tl kaporasını verdiler.
    47.000 tl ye anlastık.

Memur oldugum için çok fazla bakım vs şeyler beni ve cebimi yoracağı için fluenste karar kıldım

Hayirli olsun gule gule kazasiz belasiz kullan..

Gelelim isin ilahi olan aci kismina... Simdi ben imzamdaki aracimi satmaya kalksam 47-50 bin fiyat icin aylarca beklemek zorundayim binicisini bulacaksin ki satabilesin. Vergisiydi LPG siydi filan milletin alerji oldugu konular... Ama diger taraftan tum samimiyetimle soyluyorum iki tane Fluence verseler aracimla takas etmem... Soyle ederim fluenceleri hemen satar gider modeli yuksek kilometresi dusuk Lag3 alirim

• Fluenceyi tercih eden paylaşımcımız, hayırlı olsun, kazasız-belasız güle güle kullanın.

Şimdi kendimle yüzleşme zamanı. Kimseyi kırmak ve üzmek gibi bir amacım yok.

Fluence fiyatı kadar etmeyen Laguna ııı şaşırtmaya devam ediyor.

Asıl ben hâlime şaşırıyorum ve şükrediyorum.

Fluence fiyatına Fluencenin en az 10 katı araca biniyoruz.

Umarım Latitude, Superb vb. aynı kaderi paylaşanlar olur da güzel yurdumun güzel insanları

güzel ve konforlu araçlara binerler.
  • Ben bu aracın son sahibi mi olacağım.

Satılığa çıkarsam Smybol fiyatına mı satacağım.

Dacia kadar etmeyecek mi?

1.5 dCİ motorunda mı hatırı yok!
  • bu memlekette her malın bir alıcısı vardır rahat olun don't panic

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2009 laguna 1.5 dCİ

Siyah dış renk, bej deri koltuk, viraj aydınlatlamalı xenon far, arkada üç adet perdelik...

Otomatik el freni. Yani el frenini elle çek, elle indir yok. Hepsi otomatik.

Yağmur, far ve hız sabitleyiciyi saymıyorum bile.

Gelelim anahtara.

Kart var. Sadece cepte ve cüzdanda kredi kartı gibi duruyor.

Araca yaklaşıyorsunuz kapılar açık ve biniyorunuz.

Aracı düğmeye bastırıp çalıştırıyorsunuz. El freni indir kaldır, anahtar sok-çıkar derdi yok. Anahtar sadece cebinizde ya da cüzdanınızda.

Klima ve radyo otomatik hizmetinizde.

Aracın içi yaklaşık beş dakikada istediğiniz sıcaklıkta. Hem de sürücü ve yolcu tarafı farklı istenilen seviyede.

Yaz-kış ayarı yok.
  • Araçtan indiniz.

Radyoyu açık unuttum, ışıkları açık unuttum, el frenini çekmedim...

Hiç dert değil. Çünkü aracınız Laguna. O sizin yerinize yapıyor.
  • Aracınız sizi bekliyor. Elleriniz serbest.

Ona yaklaştığınız anda kapıyı açıp girin. Sustalı vb. anahtar arama derdi yok. Pardon kart, zaten cebinizde.

Sakın kredi kartı ile karıştırıp bankamatiğe sokmaya çalışmayın.

Elleriniz yine serbest.

Aracınızdan inin gidin. O hemen kapanacaktır.
  • aydogan hocam yazdıklarınız gercekten guzel ama bızım ulkemızde malum bazı krıterler bazılarının yerıne degısebılıyor.
    dedıgım gıbı ıkı arac arasında kaldım ve tercıhımı fluenceden yana yaptım tercıh meselesı

bakın kendı arkadaslarımın cevabı ne yonde ıdı.
    laguna 2 sahıbı arkadas aracıda gercekten temızdı benım hosuma gıderdı.
    sakın alma ben aldım satana kadar canım cıktı 4 ayda sattım fluence al.

2 arkadasım hala bınıyor laguna 2 onun kıde.

lagunanın alıcısı hemen cıkmaz beklersın lagunanın keyfıne varan alır aracı
    keyfını bılende ufak motorunu almaz 2.0 motorunu falan alır.

ben lagunayı kotulemıyorum guzel ulkemızde alımı az
    bakın benım aldıgım arkadas ev almak ıcın fıyatını normal yazmıs ve 3 gunde de sattı aracını.
    ben almasam cunku bırılerı mutlaka alacak cunku sahıbınden bu ayarda olup ama bana uzak az fıyatı bundan yuksek olup favorılerımde olan araclar bırbır satılıyor.
    ve suan yukarda laguna lınkı verdıgım ılana sımdı yıne bakıyorum

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-acil-ihtiyactan-fiyati-dusurdum-full-laguna-172693818/detay/

hala duruyor ve bu adam ınanın 48.500 ten acmıs ılanı ve 47.500 e ınmıs ve almaya nıyetlenseydım 46 ya verecektı.
    ha guvenılır mı dedıklerı dogrudamı o fıyata verır
    yanlıs sıkıntısı var elınden cıkarmak ıstıyor onu elbette bılemem.
    ben tercıhımı fluenceden yana yaptım kı bıldıgım halde megane 2 de bıle olan camların anahtardan kapanması fluencelerde yok olmasına ragmen aldım.
    turkıye sartları.

ALLAH C.C hepımıze kazasız belasız surusler nasıp etsın.
    kalp kırdı ısemde affola.
    hayırlı aksamlar dılıyorum buradakı formu takıp eden arkadaslara...

• Size tekrar hayırlı olsun. Güle güle kullanın. 1.5 dCİ motor bile tek sebep. Zaten Renaultu kurataran o. Dacia,

Nissan, Mercedes aynı motoru kullanıyor. En son aldığım duyum buna Fiat da eklenecek.

Önemli olan sizin krıterleriniz ve aldığınız araçla mutlu olmanız.

İzlenimlerinizi paylaşmanız adına.
  • Duygu dolu mesajlariniz benide duyguslandirdi

Neyse Altin yere dusmekle degerini yitirmez diyerek noktayi koyalim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ohayyam -- 12 Ağustos 2014; 7:51:00 >
  • biz bu fiyata laguna konforunu yaşayabiliyorsak sebebi anlam veremediğimiz şekilde lagunanın ikinci el piyasasının olmaması.

varsın olmasın.

aracımı geçen keyfe keder ilan verdim netten. varsayalım ki satılsın, yerine ne alırım hiç bir şey gelmiyor aklıma. hangi arabaya binsem laguna ile kıyaslıyorum ve bi yeri eksik kalıyor lagunaya göre.

sanırım laguna satılsa anca s serisi mercedes paklar beni :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fiji@ytu -- 14 Ağustos 2014; 13:24:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cbkeser

iyi günler

geçen gün ben de kapı gergisini değiştirdim erzincan renault'ta. işçilik ve parça dahil 200 tl ödedim.

bir sorum var;

araca yaklaştığım zaman yani kumanda cebimdeyken şöför kapısı hariç tüm kapılar açılıyor, ama şöför kapısını açmak için bir kez daha kumandadan kapıyı açmam gerekiyor.

veya direk kumandadan açmak istesem de 2 kere basmam lazım ki şöför kapısı da açılsın. tek basımda yine sadece şöför kapısı hariç diğer kapılar çalışıyor.

neden olabilir acaba bu olay?

daha önce başına gelen var mıdır?

bu soruma cevap alamadım. bilen yok mudur ?
  • Benim araçta da sağ ön kapı dışarıdan açılmıyor bazen... Kilit ustama götürdüm en fazla 120 tl ye hallolur merkezi kilit motoru arızalıdır büyük ihtimal dedi... Çok yoğundu... Sizinki de bence aynı sorun gibi... Ankarada iseniz yardımcı olurum... Usta 10 numara...

• quote:

quote:

iyi günler

geçen gün ben de kapı gergisini değiştirdim erzincan renault'ta. işçilik ve parça dahil 200 tl ödedim.

bir sorum var;

araca yaklaştığım zaman yani kumanda cebimdeyken şöför kapısı hariç tüm kapılar açılıyor, ama şöför kapısını açmak için bir kez daha kumandadan kapıyı açmam gerekiyor.

veya direk kumandadan açmak istesem de 2 kere basmam lazım ki şöför kapısı da açılsın. tek basımda yine sadece şöför kapısı hariç diğer kapılar çalışıyor.

neden olabilir acaba bu olay?

daha önce başına gelen var mıdır?

bu soruma cevap alamadım. bilen yok mudur ?

Böyle bir problem yaşamadım.

Servis sorunu çözer diye düşünüyorum.

• Aydoğan* kullanıcısına yanıt
    Hatta anahtara hiç dokunmadan, kapı kolundaki düğmeye çift tiklarsaniz tüm camları ve sunroofu kapatıyor. Karta çift tiklamissiniz gibi.
    Benim bluetooth süper. Cep telefonumdan müzik acmama gerek yok. Laguna üzerinden telefonunun müzik çalari otomatik açılıyor. Liste uzerinden istediğim şarkıyı çalıyorum. Telefonu cepten çıkarmadan. :)
    Telefonun rehberine ulaşıp istediğimi arayabiliyorum. Sesli arama var. Ama bir bayan sesi ile laguna diyor ki, 'sesli arama kaydınız yok'. Bunu da bulursam herseyi çözmüş olacağım. Video seyredebiliyorum.
    Geçen gün navigasyon ekranını kapatmayı öğrendim. Muzik dinlemek istiyorsunuz ama gece yolculukta ekranın kapanmasını istediginizde ne olacak diye düşünüyordum. Nav. Uzerindeki düğmeye uzun basinca ekran kapanıyor. Ama müzik çalmaya devam ediyor.
    Bindigim hiçbir araç laguna gibi hizlanmiyor.
    Bende memurum, şehir içinde tum vosvoslardan az yakıyor. Jetta, passat, cc.
    Gittim bu 1.6 tdi i test ettim. Dsg ile.
    Gittim kuga yi turbo motoru ile test ettim.
    Sonra arabama bindim, tekrar sukrettim. :)
    Bizim araclarin kötü tarafı süspansiyonu. Çok sert. O da bizim yolların kabahatı.
    Hepinize (lagunaniz olsun olmasin) kazasiz, arizasiz surusler dilerim.

• 
Sayfa: önceki 165166167168169
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.