Şimdi Ara

+Yeni LAGUNA III Ana Konu+ 0 Bir Laguna Aldım (Resim Ekledim+Modifiye Edildi) (153. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.860
Cevap
51
Favori
381.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 151152153154155
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Boyle durumlarda oncelikle yetkili servise araci gostermek gerekiyor. Sorunu ve masrafini ogrenip, masrafina ve o gunku cuzdanin durumuna gore alternatifler aranmali ve bence ne yapilacagina en sonunda karar verilmeli...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ecü

kapıları kilitliyor camları kilitlemiyor. yazılımsal bir problem gibi gelmeye başladı.

Bacanağın lag 2sinde de benzer problem vardı, ilk götürdüğü y. Servis kilitler değişmeli deyip 1000 tlye yakın masraf çıkarmıştı. Başka bir y. Serviste kontrol ettirdi yazılımsal olarak özellik kapatılmış, hemen açmışlar para da almamışlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

1.5 dci baski balata ne kadar tutuyor bilen var mi?Annem ehliyetini tozlu raflardan aldi ve surus egzersizlerine basladi. boyle giderse baski balatayi yemesi an meselesi

baskı balata + volant %25 indirimle yetkili serviste 1800 Tl tuttu benim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fiji@ytu -- 21 Mayıs 2014; 10:25:25 >
  • Laguna III 2.0 T aracımla 2 gün önce hız denemesi yaptım. Alalı 1 yıl oldu ama bir türlü ya yol müsait olmamıştı yada arabanın içinde olanlardan dolayı deneyememiştim :)
    En sonunda 240km/s yi gördüm. Hatta videosu da var ama boyut cok yuksek oldugu için onu yukleyemicem şimdilik.
    2.0 T araç kullananlara sormak istiyorum araba 190-200 lu hizlardan 240 km/s hıza 45-50 saniye civarinda çıktı...Yani cektigim videoda oyle olctum. Bu normal mi?
     +Yeni LAGUNA III Ana Konu+ 0 Bir Laguna Aldım (Resim Ekledim+Modifiye Edildi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onurarmutcuoglu -- 23 Mayıs 2014; 13:37:44 >

• Ne olcum nede kayit yaptim ancak 45 50 sn sureyi azaltmak istersen bizim alperen hakki ile bir gorusmelisin. yani chipletmen gerek. 170 hp den 200 hp civarina cikiyor torkta artiyor tabi ama degerlerini hatirlamiyorum simdi. onceki sayfalarda yazmisti.
  • Ben lpg de 220 yi pek gecmedim. Hizlanma suresini de olcmedim. Çünkü Sağım solum hep araç doluydu.
    Ohayyam senin o hızları surekli görüyor. O yardimci olur. Eve giderken bile 200 le gidiyor kaptan.

• teşekkür ederim o halde @alperen_hakki ya soralim bir de bu normal mi diye..
    aslinda bazi 240 km/s videolarini izleyince normal oldugunu dusunmeye basladim..

• şunu izleyince bnm 45-50 saniye normal diye dusundum
  • Arkadaşlar benim lagunamın kart takma yerinden bir tıkırtı geliyor, bu kronik bir durum mudur başka başına gelen var mı ve nasıl çözülür, ne yaptıysam gideremedim en sonunda sattıracak bana arabamı
  • tıkırtı yok bende. sadece önden nereden geldiğini çözemediğim bir cızırtı sesi var, sanki elektronik birşey çalışıyor da ses yapıyor gibi. teybi ve klimayı kapatıyorum hala inceden bir ses var...

bu usb-aux bluetooth olayını servis sonradan takılmıyor dedi. başka yöntemler arayışındayım...

bu arada geçen gün polen filtresini değiştirirken aşağıda konsolun içinde mikrofon gibi birşey gördüm. beyaz renk, bayaa uzun kablosu var. sarılmış konmuş oraya. sizce bu nedir?
  • nova730 kullanıcısına yanıt
    kulagını dikiz aynasına götür bulursun sesi kontak kapalıyken ses yapmaz, araba çalışınca devreye giriyor. yagmur sensörünün orada bir cihaz var onun da bilgisayarlardaki sogutucu fan gibi ufak bir pervanesi var, o ses yapıyor. onu söktüm temizledim kontak sprey sıktım yine yapıyor. çare değiştirmek gibi duruyor.
  • quote:

kulagını dikiz aynasına götür bulursun sesi kontak kapalıyken ses yapmaz, araba çalışınca devreye giriyor. yagmur sensörünün orada bir cihaz var onun da bilgisayarlardaki sogutucu fan gibi ufak bir pervanesi var, o ses yapıyor. onu söktüm temizledim kontak sprey sıktım yine yapıyor. çare değiştirmek gibi duruyor.

Orası hiç aklıma gelmemişti. bakayım bi ne yapılabilir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: nova730

tıkırtı yok bende. sadece önden nereden geldiğini çözemediğim bir cızırtı sesi var, sanki elektronik birşey çalışıyor da ses yapıyor gibi. teybi ve klimayı kapatıyorum hala inceden bir ses var...

bu usb-aux bluetooth olayını servis sonradan takılmıyor dedi. başka yöntemler arayışındayım...

bu arada geçen gün polen filtresini değiştirirken aşağıda konsolun içinde mikrofon gibi birşey gördüm. beyaz renk, bayaa uzun kablosu var. sarılmış konmuş oraya. sizce bu nedir?

O mikrofon biryere baglimi bosta mi? olsa olsa benim ayna uzerinde takili olan bluetooth ile konusurken kullandigim mikrofondur. seninkinde takilmamis yada sonradan sokulup oraya toplanip konulmus olabilir. USB-AUX orjinal renault parcasi neden takilmiyormus ki ? Belki CD player farkli olabilir diyecegim ama bu seferde o mikrofon oraya neden toparlanip konulmus ? servis sase nosundan sistemden girip herseyini kontrol edebilir ? fabrika cikisi uzerinde neler var yok diye...

• quote:

Orijinalden alıntı: nova730

quote:

Orası hiç aklıma gelmemişti. bakayım bi ne yapılabilir...

Laguna 2 forumunda acip temizleyip sesten kurtulanlar olmustu. ayni sistem Laguna 2 lerdede var. Sanirim motor govdesi ile tutturuldugu parca arasindada bosluk oluyormus o bosluguda sunger ile doldurup takviye etmislerdi. o sesten tamamen kurtulduklarini soyluyorlardi...

• Merhabalar,

2008 Laguna III, 1.5 dci ile aranıza katıldım, önceki aracım 2007 A4 2.0 TFSİ quattro ki aracım büyük turbolu 312 beygirdi, Laguna yerinde duruyor gibi geldi :) Ama ben performans için almadım, benzinden illalah demiştim, 3 senede tüketti beni :) Laguna A4'den çok daha geniş bir araç. şehir içinde biraz hantal ve dizele göre çok yakıyor trafikte kaldı mı 7.5-8 lt yakıyor, yuvacık barajı taraffına gittim izmite hafta sonu, hafif trafikte kaldım 5.6 lt yaktı ortalama ki iyi bir değer, 130u geçmedim genelde 120 cruise ile gittim. Sağ kapı tarafından şehir içinde turbo üflemesi gibi bir ses geliyor nedir çözemedim, umarım sorunsuz bir arabadır.
  • Kastore kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun. Güle güle kullanın.

• Kastore kullanıcısına yanıt
    Haftasonu bende ekonomisini deneyim dedim. 90-170 km bandinda genelde 100-120 li hizlarda, hizlanirken yavaş hizlanarak 210 km de 15 lt gaz harcadı. 7.5 lt / 100 km. Bizim lpg li jazz la aynı. :))))

• quote:

Orijinalden alıntı: Laguna 2.0 T

Haftasonu bende ekonomisini deneyim dedim. 90-170 km bandinda genelde 100-120 li hizlarda, hizlanirken yavaş hizlanarak 210 km de 15 lt gaz harcadı. 7.5 lt / 100 km. Bizim lpg li jazz la aynı. :))))

Gayet iyi bir değer 2.0t için hatta şaka gibi, iyi dilekleriniz için teşekkürler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kastore

Merhabalar,

2008 Laguna III, 1.5 dci ile aranıza katıldım, önceki aracım 2007 A4 2.0 TFSİ quattro ki aracım büyük turbolu 312 beygirdi, Laguna yerinde duruyor gibi geldi :) Ama ben performans için almadım, benzinden illalah demiştim, 3 senede tüketti beni :) Laguna A4'den çok daha geniş bir araç. şehir içinde biraz hantal ve dizele göre çok yakıyor trafikte kaldı mı 7.5-8 lt yakıyor, yuvacık barajı taraffına gittim izmite hafta sonu, hafif trafikte kaldım 5.6 lt yaktı ortalama ki iyi bir değer, 130u geçmedim genelde 120 cruise ile gittim. Sağ kapı tarafından şehir içinde turbo üflemesi gibi bir ses geliyor nedir çözemedim, umarım sorunsuz bir arabadır.

Hayirli olsun vede askolsun .. insan yuvacik barajina gelirde bir alo demezmi :)) 312 beygir uzerine 1.5 dizel ile Allah yardimcin olsun .

Herkese kazasiz belasiz keyifli surusler...

• quote:

Orijinalden alıntı: ohayyam

quote:

Orijinalden alıntı: Kastore

Merhabalar,

Hayirli olsun vede askolsun .. insan yuvacik barajina gelirde bir alo demezmi :)) 312 beygir uzerine 1.5 dizel ile Allah yardimcin olsun .

Herkese kazasiz belasiz keyifli surusler...

Merhaba daha yeni girdim bu konuya açıkçası, sağolun iyi dilekleriniz için, karaaslan diye bir tesise götürdüler kızın sınıfından arkadaşlar, ben neresi olduğunu bilmiyodum bile ama güzel yerler, suyun kaynağına gittik ama mağara kapalı idi. Bi dahaki sefere görüşürüz inşallah.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 151152153154155
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.