Şimdi Ara

+Yeni LAGUNA III Ana Konu+ 0 Bir Laguna Aldım (Resim Ekledim+Modifiye Edildi) (151. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.860
Cevap
51
Favori
381.291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 149150151152153
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • affınıza sığınarak birşey sormak istiyorum, benzinli lagunalarda kaput altında keçe yok mu? benimkinde mi yok?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nova730

affınıza sığınarak birşey sormak istiyorum, benzinli lagunalarda kaput altında keçe yok mu? benimkinde mi yok?

seninkinde yok :(( Lag 3 te olmayanda var mi ki ? bilmiyorum benim lag 2 privielege te bile vardi. 2003 model...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ohayyam -- 14 Mayıs 2014; 13:32:48 >
  • hocam o zaman servisten onu da isteyeceğiz :(
  • Kaput altında bende de yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Laguna 2.0 T

Kaput altında bende de yok.

Allah Allah onundami cimriligini yapmislar... Bende diyorum benim motordan ses neden gelmiyor :P

Saka bir yana is cikisi kaputu acip benimkine bir bakayim olmasi lazim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ohayyam -- 14 Mayıs 2014; 14:29:28 >
  • hocam yaptığım araştırmaya göre dizellerde var, benzinlide sanırım gerek duyulmadığı için yok. yurtdışında da böyle.
    siz yine de bir bakın, varsa şanslısınız.
    olmadı dizel bir lagunanın şase nosunu alıp, onunla servisten alırız.
  • nova730 kullanıcısına yanıt
    soyledigin mantikli dizellere lazim zaten, motor cok gurultulu... hep derim dizel motor deyince aklima otomobil degil is makinalari traktor filan gelir.

Senin aracta seyir halinde iceriye cok ses mi aliyor ? Yada daha onceki kullandigin arac cok sessiz idi de simdiki ona gore fazla mi sesli acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ohayyam -- 14 Mayıs 2014; 17:53:34 >
  • Benimkinde var.
     +Yeni LAGUNA III Ana Konu+ 0 Bir Laguna Aldım (Resim Ekledim+Modifiye Edildi)
  • arkadaşlar bu araç hakkında fikirlerinizi alabilir miyim?

hem fiyat hem de görüntü itibari ile.

teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xweser -- 15 Mayıs 2014; 21:40:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ohayyam

quote:

Orijinalden alıntı: nova730

affınıza sığınarak birşey sormak istiyorum, benzinli lagunalarda kaput altında keçe yok mu? benimkinde mi yok?

seninkinde yok :(( Lag 3 te olmayanda var mi ki ? bilmiyorum benim lag 2 privielege te bile vardi. 2003 model...

Benim araçta da yok, Renault Lag 3 de biraz malzemeden çalmış, Lag 2 1.6da bile vardı. Ayrıca Lag 2 de olan arka yer aydınlatmaları ve arka kapı aydınlatmaları da Lag 3de yok maalesef

• Merhaba.Son zamanlarda Laguna 3 benimde ilgimi çeken bir araç oldu. Ama yedek parca konusunda cekincelerim var. Örneğin clio3 hatchback'e gore parca fiyatları ne kadar fazladir. Ya da bu aracın altarnatifi nedir. Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: _KayseriSpor

Merhaba.Son zamanlarda Laguna 3 benimde ilgimi çeken bir araç oldu. Ama yedek parca konusunda cekincelerim var. Örneğin clio3 hatchback'e gore parca fiyatları ne kadar fazladir. Ya da bu aracın altarnatifi nedir. Teşekkürler

hocam clioyla kıyaslamanız hata olur. tamam o da renault ama bir sürü bulabileceğiniz, bu sebeple de yedek parça yan sanayi olarak fazla olan bir araç. siz D segment bir aracı, yine D segment bir araçla kıyaslamalısınız. Örneğin Passat la, avensisle, accordla, ya da 407 ile. bu açıdan bakınca bence çok fark yoktur parça fiyatlarında.
    ama siz poloyla passat parça fiyatı kıyaslaması yapıyorsunuz şu an.
  • quote:

soyledigin mantikli dizellere lazim zaten, motor cok gurultulu... hep derim dizel motor deyince aklima otomobil degil is makinalari traktor filan gelir.

Senin aracta seyir halinde iceriye cok ses mi aliyor ? Yada daha onceki kullandigin arac cok sessiz idi de simdiki ona gore fazla mi sesli acaba ?

hocam daha önce laguna kullanmadığım için benim araçta mı ses var bilemeyeceğim. ama bende bundan önce passat vardı. ona göre bariz ses alıyor.
  • nova730 kullanıcısına yanıt
    Passati bilmiyorum ama 2008 model 2.0T 100 bin civari km araclarimiz ayni sayilir sesten rahatsiz olman garip. LPG ne vardi ? Benzin ile kullanirken yada LPG ile kullanirken ses farkediyor mu ? Aklima gelen birinci neden bu. ikinciside kaputunda olmayan koruma ve ucuncu ihtimalde aracin daha once hor kullanildigi bakimlarinin zamaninda yapilmadigi vs vs...

Not: Bende sessizliginden sikayetcigim elin oglu gaza kokleyince otture otture gidiyor hemde orjinal egzostu ile. Ben ne kadar koklersem kokleyeyim ses cikarmiyor sadece ruzgar sesi artiyor. Buda bana gore tabiki. sanirim en guzeli decibell olcumu yapmak Android telefonun var ise smarttools diye free bir program var ne derece dogru olcer bilmiyorum ama olcum yapar paylasirsan degerleri karsilastirabiliriz. Olcumleri duruyorken rolantide 2000 devir, 3000 devir 4000 devir 5000 devir 6000 ve 7000 bin devirlerde yaparsan duz yolda karsilastirabiliriz.

Not: aman 7000 devir olcumundeyken dikkat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ohayyam -- 16 Mayıs 2014; 12:04:01 >

• 2012 model Lag3 initiale 2.0DCI on fotosu far ve tanponlari uyarsa benimkine taktirmayi dusunuyorum. Sahindende ilani var. Foto oradan...
  • Güzel tampon :)

• Laguna 2.0 T L kullanıcısına yanıt
    farlarda fena degil degil mi ?
  • ohayyam kullanıcısına yanıt
    Ben canlı gördüm. :)
    Çok güzel.

• quote:

2012 model Lag3 initiale 2.0DCI on fotosu far ve tanponlari uyarsa benimkine taktirmayi dusunuyorum. Sahindende ilani var. Foto oradan...

Tamponu nerden almayı düşünüyorsunuz?

• nereden olacak tabiki oncelikle yetkili servise sordum, 2012 tanpon ve far uyar mi iscilik dahil fiyati ne olur diye? Uyar su kadara olur bilgisini aldiktan sonra google dan ithalatcilari ebay vs bakinacagim iste. hangisi uygun ve hizli olabilirse oradan...
  • 
Sayfa: önceki 149150151152153
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.