Şimdi Ara

+Yeni LAGUNA III Ana Konu+ 0 Bir Laguna Aldım (Resim Ekledim+Modifiye Edildi) (152. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.860
Cevap
51
Favori
381.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 150151152153154
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    1001 :)
  • Lagunanin kapisi boyle olmali
  • quote:

Orijinalden alıntı: ohayyam

nereden olacak tabiki oncelikle yetkili servise sordum, 2012 tanpon ve far uyar mi iscilik dahil fiyati ne olur diye? Uyar su kadara olur bilgisini aldiktan sonra google dan ithalatcilari ebay vs bakinacagim iste. hangisi uygun ve hizli olabilirse oradan...

servisin cevabını paylaşırsınız değil mi?

bu arada 1001 hayırlı olsun :)
  • ohayyam kullanıcısına yanıt
    :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Far ve tanponlar uyumlu. iscilik dahil 6500 TL civari. Farlar tanesi 1500 tl ama komple sadece cam deil yani. Tanpon 2500 TL + boya vs vs.. Toplam 6500 TL.

Sira ithalatcilardan tanpon far aramada fari sadece cam olarak bulabilirsek super olur

Daha ucuzlari var.

• 1.5 dci baski balata ne kadar tutuyor bilen var mi?Annem ehliyetini tozlu raflardan aldi ve surus egzersizlerine basladi. boyle giderse baski balatayi yemesi an meselesi

• Laguna 2.0 T L kullanıcısına yanıt
    arkadaslar geri dönüşler için cok tesekkur ederim.forumu okuyup cevap yazma vaktim olmamıştı..yaklaşık 2 hafta önce 2,0 dci ile yollara katıldım..inanılmaz keyifli..anlatılanlar kadar var.tsi benzinli den sonra en keyif aldıgım motor oldu.kısmetse yazı cıkartırım bununla..
  • quote:

Orijinalden alıntı: dangerouslaguna3

arkadaslar geri dönüşler için cok tesekkur ederim.forumu okuyup cevap yazma vaktim olmamıştı..yaklaşık 2 hafta önce 2,0 dci ile yollara katıldım..inanılmaz keyifli..anlatılanlar kadar var.tsi benzinli den sonra en keyif aldıgım motor oldu.kısmetse yazı cıkartırım bununla..

Hayırlı olsun.

Yaz mevsiminin sonuna kadar ancak kullanırım ve elden çıkarırım anlamında.

• Aydoğan* kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: dangerouslaguna3

Sanırım sende benim gibi PNR auto dan almışsın aracı

• Aklıma bir şey takıldı. Çocuk kilidi tuşuna basınca arka kapılar içeriden açılamıyor. Ancak camların açılmasını da engellemesi gerekmez mi? Arkada çoluk çocuk kafasına göre camı açıp kapatıyor bir çözümü yok mudur bunun?
  • çocuk kilidi tuşu camı da kilitliyor.

sizin aracta cam sadece kapıyı kilitliyorsa bir sorun var oldugunu dusunuyorum.
  • mng M kullanıcısına yanıt
    teşekkür ettim. baktırayım o zaman servise.
  • dangerouslaguna3 kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun. Güle güle kullanın. Benzinlisi de çoook keyifli emin olun :)))

• ecü kullanıcısına yanıt
    Camda kilitleniyor. Hatta ben sol kolumu oraya dayadigimdan yanlislikla basiyorum ve benim oğlan isyan ediyor.

• Laguna 2.0 T L kullanıcısına yanıt
    kapıları kilitliyor camları kilitlemiyor. yazılımsal bir problem gibi gelmeye başladı.
  • dangerouslaguna3 kullanıcısına yanıt
    Hayirli olsun gule gule kazasiz belasiz keyifli surusler dilerim.
  • ecü kullanıcısına yanıt
    Yazilimsal olma ihtimali cok zayif. Bence mekanik basit bir sorundur; switch filan basmiyordur vs vs... Yazilim kendinide her kontak actiginizda kontrol eder ve arac calistiktan sonra sistemlerinide kontrol eder ve OK der. sizin ekranda OK beliriyor degil mi ? Belirmese zaten turuncu veya kirmizi hata mesajlari gorursunuz gormediginize gore mekaniktir .
    OK yazısı da çıkıyor yazılımsal da bir problem görünmüyor. Ancak çocuk kilidi tuşuna basılınca kapıların kilitlenip camların kilitlenmemesi durumuna anlam veremiyorum. Hani bir cam kilitlense biri kilitlenmese mekanik diyelim. Çıkamadım işin içinden vesselam.
  • 
Sayfa: önceki 150151152153154
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.