Şimdi Ara

+Yeni LAGUNA III Ana Konu+ 0 Bir Laguna Aldım (Resim Ekledim+Modifiye Edildi) (150. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.860
Cevap
51
Favori
381.296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 148149150151152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: nova730

quote:

Orijinalden alıntı: Laguna 2.0 T

hayırlı olsun. orada çalışan ustalardan bizim okuldan mezun olanlar var. güvenilir bir servis. kartal oto sanayi de yakın zaten. kaportayı citroen servisindeki ustalara gösterirsiniz ya da sanayideki herhangi bir usta çok ayrıntılı söyleyecektir.
    motor, şanzuman ve turbo konusunda çok yardımcı olamıyorlar. bariz birşey yoksa birşey diyemiyor ustalar. ancak yola çıkıp denediğinizde bakarsınız.

teşekkür ederim öncelikle. bakalım bugün birkaç arkadaşa haber saldım, önce onlar bi baksınlar araca, alınmasında sakınca yoksa ben gece yola çıkar sabaha orada olurum. iki handikap var esasen, arabanın büyük kazası olmadığını biliyorum. sigortadan sorgulattım, araç temiz çıktı. 2 parça boya var denmiş, birkaç ufak çizikten bahsetti satıcı eleman. onlar sorun değil ama boyalı parçalarda renk pek tutmamış gibi duruyor fotoğraflarda, tabi bu fotograf ışık açısı vs. den de kaynaklı olabilir.
    ikinci handikap ise aracın km si. 100 binde araç bana çok fazla masraf açar mı diye korkuyorum.
    sonuç olarak aklımdakilere baktıracağım,

1- motor durumu (lpg kaynaklı sorun var mı)
    2- şanzıman durumu
    3- triger
    4- turbo.
    5- direksiyon kutusu vs gibi yürüyen aksam.

bunlarda büyük sıkıntılar yok ise bu fiyata bence 100binde olması ve 2-3 parça boyalı olması normal gibi.

hayırlı olsun diyelim;

bence rakam normal , iyi bir alışveriş olur.

masraf konusu biraz şans, 100.000 km aracın bakımları yaparak düzgün kullanan birinden alırsanız ve o şekilde kullanmaya devam ederseniz daha nice 100.00o ler yapacaktır.

ancak ikinci elde beklenmeyen masraf konusu her zaman ihtimaldir ve önceden planlamak çok da mümkün değil.

aracınızı bariz görünen bir hatası/arızası yoksa iyi bir fiyatı alıyorsunuz ve kazasız belasız ve de masrafsız sürersiniz inş.

olurda masraf çıkarırsa da yapacak bişey yok, 2.el de olası bir durum.

hayırlı olsun tekrardan..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ohayyam

Hayirli olsun kazasiz belasiz keyifli surusler...

teşekkür ederim, inşallah araç düzgün çıkar da ağız tadıyla kullanırız.

Piyasayi bilmiyorum ama 34 ucuz bence. insaallah aracin bir sorunu cikmaz. cok dikkatli kontrol ettirin... Hep derim ucuz etin yahnisi yavan olur... Ayrica galeriden aliyorsun sanirim galericin karinida koyarsak arac acilen elden cikarilmis gibi...

Hayirlisi olur insaallah...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ohayyam -- 8 Mayıs 2014; 16:16:54 >
  • ohayyam kullanıcısına yanıt
    Araca baktım. Tesadüfen aracı oraya satan arkadaşda oradaydı. Dynamic i bırakmış bir de safrane bırakmış. 2012 initiali almış. Epey varlıklı bir arkadaş. Laguna hastası. (Buradakiler gibi)
    Aracın problemi olmadığını soyledi. Kaportada çok problem yok gibiydi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Laguna 2.0 T L kullanıcısına yanıt
    Sabahtan istanbuldayim malzemelerim gelmis...
  • Laguna 2.0 T L kullanıcısına yanıt
    2012 initial mi.. ahhh ahhhhh... kaca almis GT mi ?? all wheel drive yada adi her ne zikimsa ondan mi
  • aliexpress.com
    US $539.0 |WinCE 6.0 1GB CPU Car DVD GPS For Renault Latitude Laguna 3 support car factory computer display Free shipping+ CCD Camera + Map|dvd gps citroen|gps navigation dvd|dvd mercedes - AliExpress
    http://www.aliexpress.com/item/WinCE-6-0-1GB-CPU-Car-DVD-GPS-For-Renault-Latitude-Laguna-3-support-car-factory/1651442682.html

yukarıdaki gibi bir seyi türkiyede satan var mı acaba?

bizim araca uyar mı emin olamadım?

• quote:

Araca baktım. Tesadüfen aracı oraya satan arkadaşda oradaydı. Dynamic i bırakmış bir de safrane bırakmış. 2012 initiali almış. Epey varlıklı bir arkadaş. Laguna hastası. (Buradakiler gibi)
    Aracın problemi olmadığını soyledi. Kaportada çok problem yok gibiydi.

Fatih hocam ilginiz alakanız için çok teşekkür ederim. Inşallah aracı servise gösterince de sorun çıkmaz da bu fiyata dinamik bir lagunaya bineriz. Eski sahibini aradım ama tel. kapalıydı. Yarın alım satım yapmadan önce bir kez daha ararım.

• Her ne kadar 2 tane 2.0T yi yanyana getiremediysek te dun oglen Istanbul donusumde Fatih hocamla tanisip yemegini yedik. Hocam haftasonu ailece Masukiyeye bekliyoruz. undefined

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ohayyam -- 10 Mayıs 2014; 12:39:12 >
  • ohayyam kullanıcısına yanıt
    Kismetse yarın gelmeyi düşünüyoruz. ( Yayla Alabalık da kahvaltı)

• cuma günü Fatih hocamın da yardımıyla lagunayı almış bulunuyorum. araç genel anlamda sıkıntısız. inşallah uzun vadede de sıkıntı olmadan kullanırız.
    genel olarak araç içi sanki biraz ses alıyor gibi geldi bana, bir de rolantide hafif titreme var ama önümüzdeki haftasonu hem bakım, hem de kontrol amaçlı aracı göstereceğim.
    Fatih hocam tekrar teşekkür ederim. sizin kaportacıya yönlendirmeniz olmasaydı vazgeçebilirdim araçtan. haftasonu burada gösterdim (yağmur olmadan bakılması için) sorun yok.
    ben lagunalarda bluetooth standart biliyordum ama sanırım değilmiş. onun haricinde aracın yol tutuşu, gidişi mükemmel. sunroof ayrı bir olay zaten. elektrikli, ısıtmalı koltuklar vs. çok hoşuma gitti.
    bu fiyata da oldukça uygun sahip olduk, bundan sonra hayırlısı, kazasız belasız kullanırız inşallah...
  • nova730 kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun. Güle güle kullanın.

• quote:

cuma günü Fatih hocamın da yardımıyla lagunayı almış bulunuyorum. araç genel anlamda sıkıntısız. inşallah uzun vadede de sıkıntı olmadan kullanırız.
    genel olarak araç içi sanki biraz ses alıyor gibi geldi bana, bir de rolantide hafif titreme var ama önümüzdeki haftasonu hem bakım, hem de kontrol amaçlı aracı göstereceğim.
    Fatih hocam tekrar teşekkür ederim. sizin kaportacıya yönlendirmeniz olmasaydı vazgeçebilirdim araçtan. haftasonu burada gösterdim (yağmur olmadan bakılması için) sorun yok.
    ben lagunalarda bluetooth standart biliyordum ama sanırım değilmiş. onun haricinde aracın yol tutuşu, gidişi mükemmel. sunroof ayrı bir olay zaten. elektrikli, ısıtmalı koltuklar vs. çok hoşuma gitti.
    bu fiyata da oldukça uygun sahip olduk, bundan sonra hayırlısı, kazasız belasız kullanırız inşallah...

kazasız belasız sürüşler, hayırlı olsun

• çok teşekkür ederim.

merak ettiğim birkaç şey var. araçta bildiğim yada gördüğüm kadarıyla usb-aux girişi yok. ama teyipte radio-cd ye basınca sırasıyla cd, radio, aux çıkıyor.
    eğer aux girişi yoksa bu yazı neden çıkıyor?
    sonradan usb falan aparatı takılabiliyor mu?

bluetooth için bu aparatı buldum ama 2011 sonrası yazıyor. bluetooth

bu da aux la alakalı bi kablo olarak buldum ama ne olduğunu anlayamadım... aux

• nova730 kullanıcısına yanıt
    Benim navigasyon ekrani ve dahili bluetooth olduğu için benimkinde yok. Ama sizin araçlarda torpido gözünde bluetooth aparatinin orada aux ve usb var demişti arkadaşlar.(onlar yardimci olur birazdan)
    Ben bluetooth kullanıyorum telefondan müzik dinlerken. Ama kol dayamanin altinda aux var benim araçta.

• hocam baktım ama demek ki dikkatli bakmamışım. akşam iyice bi araştırayım bakalım. torpido kolçak ne varsa bakayım.
  • quote:

cuma günü Fatih hocamın da yardımıyla lagunayı almış bulunuyorum. araç genel anlamda sıkıntısız. inşallah uzun vadede de sıkıntı olmadan kullanırız.

Hayırlı olsun.

Daha önceki mesajlarımda belirtmiştim. Daha önce kullandığım Megane ıı'den kesinlikle daha sesli bir araç. Ailem de aynı görüşte. Yüksek hızlarda ise Megane sesli idi.

• Aydoğan* kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle katılmıyorum. Megane'a göre sesli bir arac değil. (Dizel olanlar için birşey diyemeyecegim)

• quote:

Benim navigasyon ekrani ve dahili bluetooth olduğu için benimkinde yok. Ama sizin araçlarda torpido gözünde bluetooth aparatinin orada aux ve usb var demişti arkadaşlar.(onlar yardimci olur birazdan)
    Ben bluetooth kullanıyorum telefondan müzik dinlerken. Ama kol dayamanin altinda aux var benim araçta.

Hocam sanırım o da opsiyon vs farkediyor. benim torpido gözü bomboş. kolçağın içinde de sadece 12v soketi var. başka da bişey yok. anlaşılan bizim lagunada usb-aux girişi yok :(
  • quote:

quote:

Hocam sanırım o da opsiyon vs farkediyor. benim torpido gözü bomboş. kolçağın içinde de sadece 12v soketi var. başka da bişey yok. anlaşılan bizim lagunada usb-aux girişi yok :(

Hayirli olsun gule gule kullan. Serviste taktirabilirsin orjinal parcasini boylece hem aux hem usb hemde bluetooth olmus olur. Yada ucuz olsun dersen ayni islevi gorebilecek aksesuarcilardan da benzer parcayi bulabilirsin arastirmak gerek. Sigara paketi buyuklugunde torpidoya yerlestiriyorlar...

• quote:

Orijinalden alıntı: ohayyam

quote:

quote:

Hayirli olsun gule gule kullan. Serviste taktirabilirsin orjinal parcasini boylece hem aux hem usb hemde bluetooth olmus olur. Yada ucuz olsun dersen ayni islevi gorebilecek aksesuarcilardan da benzer parcayi bulabilirsin arastirmak gerek. Sigara paketi buyuklugunde torpidoya yerlestiriyorlar...

Tamam hocam bakayım bi servise. öyle çok para istemezlerse servise taktırayım.
    esasen ebay.fr de komple navigasyonlu vs set halinde buldum ama 600pound yazmışlar. klima kontrol ünitesi falan da dahil. benim ona ihtiyacım yok.
    serviste nav. için gerekli parça kodlarını da çıkarttırayım bakalım bi, belki yurtdışından parça parça toplarım seti.

• 
Sayfa: önceki 148149150151152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.