Şimdi Ara

+Yeni LAGUNA III Ana Konu+ 0 Bir Laguna Aldım (Resim Ekledim+Modifiye Edildi) (137. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.860
Cevap
51
Favori
381.357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 135136137138139
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aslına bakarsanız mavcut güç yeterince iyi. Daha ekonomik ve güçlü olsun istiyor insan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alperen_hakki kullanıcısına yanıt
    Yazılımdan sonra araçlarımizi karşılıklı test edelim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Laguna 2.0 T

Yazılımdan sonra araçlarımizi karşılıklı test edelim.

İş yogunlugumdan kaynaklı vakit probleminden dolayı yakında gözükmüyor ama haberdar ederim....
  • alperen_hakki kullanıcısına yanıt
    Tmm Hakkı Bey. Hatta uygulama yapilmadan önce 400-500 metre yarisalim :)
    Aynı kullanım ile uygulamadan sonra tekrar deneyip, ivmelenme farkını belirleyelim.

• Bu chip tuning isini biraz Arastirmak lazim fiyat olarak. Sahibinden.com da dimsport bayisi olanlar ilan vermişler onlar da yazılımın dışarıdan gelecegini söylüyorlar ve fiyat 500-600 civarı. Internet'ten biraz kabaca baktım bunun yazılım cihazı 1250 pounda satılıyor ve adamlar araçtan okunan orjinal yazılımı kendilerine gönderinde yüklenecek dosyayı gönderdiklerini söylüyorlar. Bu sekilde fazla isten anlamayanların bile bu işi yapabileceğini söylemişler adresi de aksam eve dönünce yazarım. Benim aracım 1.5 dci 7.5 s.ici tüketim var . Sahibinden de sordum 0.8 litre yakıt kazancı 135 bg olur dediler fiyatta 600

Yaptıran arkadaşların deneyimlerini ve fikirlerini bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: mng

Bu chip tuning isini biraz Arastirmak lazim fiyat olarak. Sahibinden.com da dimsport bayisi olanlar ilan vermişler onlar da yazılımın dışarıdan gelecegini söylüyorlar ve fiyat 500-600 civarı. Internet'ten biraz kabaca baktım bunun yazılım cihazı 1250 pounda satılıyor ve adamlar araçtan okunan orjinal yazılımı kendilerine gönderinde yüklenecek dosyayı gönderdiklerini söylüyorlar. Bu sekilde fazla isten anlamayanların bile bu işi yapabileceğini söylemişler adresi de aksam eve dönünce yazarım. Benim aracım 1.5 dci 7.5 s.ici tüketim var . Sahibinden de sordum 0.8 litre yakıt kazancı 135 bg olur dediler fiyatta 600

Yaptıran arkadaşların deneyimlerini ve fikirlerini bekliyorum.

1.5dCi 110hp renault motoru en cok chip tuning yapılan motorlardan. DH de de aynı motorun kullanuldıgı diger modeller içinde (Megane, Scenic vs.) yorumlar vardı. (Ya da diger forumlarda)

Dediğiniz gibi 135 bg(ve 290 tork) civarı bir sonuc alınıyor. Ortalama %10 da yakıt ekonomisi. Alt devirler daha canlı oluyor.

Ucuza yaptırmak tabi iyi olur ama memnun kalınmazsa orjinale dönebilmek ve ücret iadesi de olmalı. Birde arabaya özel yazılım olmalı, 1.5dci 110luk araclara uygulanan standart birsey olmamalı.

Kardeşimin bundan önceki 3 dizel aracına da yaptırdık.Hepsinden memnunduk. Tavsiye ederim

Güncel Bravo 1.6 120 bg dizel manuel
    Laguna 3 2.0 DCi otomatik
    Alfa 159 1.9 dizel manuel

• hakkı bey bilgiler icin tesekkurler

biraz daha arastırıp ona göre karar verecegim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mng

hakkı bey bilgiler icin tesekkurler

biraz daha arastırıp ona göre karar verecegim.

Rica ederim.
    İşinin ehli kişilere yaptırdıktan sonra sıkıntı olmaz...Maksimum değil optimum artış önemli
  • quote:

Tmm Hakkı Bey. Hatta uygulama yapilmadan önce 400-500 metre yarisalim :)
    Aynı kullanım ile uygulamadan sonra tekrar deneyip, ivmelenme farkını belirleyelim.

Sakin bensiz yarismaya kalmayin
  • ohayyam kullanıcısına yanıt
    Yarışmak değilde test diyelim. :) Yarış olsa zaten sen geçersin bizi.
    Yapılan iş gerçekten söylendiği gibi mi onu denemek amaçlı.
    Bence istanbula yakın olanlar bir hafta sonu 1-2 saatliğine buluşabilir. Özellikle 2.0T lar
  • bizim araclara uyar mı bilmiyorum ama soyle bir urun var...

buna istenilen navigasyon yazılımı da yükleniyor ve geri görüş kamerası var. turkiye de olsa da görseydik aracın kumandalarına tam uyuyor mu orta konsoldaki kumandalarla uyumlu mu bakmak lazım... ekran dokunmatik ancak surucuden uzak mı olur ona bakmak lazım

ben aracın navigasyon yazılımından hic memnun degilim. bu cihaz olursa en azından totmtoma mahkum olmadan baska yazılım yuklenebilir.

• Bugün ekranda kart pili zayıf yazısı geldi. Saatçiden 3 TL karşılığı karta pil taktırdım.
  • quote:

Yarışmak değilde test diyelim. :) Yarış olsa zaten sen geçersin bizi.
    Yapılan iş gerçekten söylendiği gibi mi onu denemek amaçlı.
    Bence istanbula yakın olanlar bir hafta sonu 1-2 saatliğine buluşabilir. Özellikle 2.0T lar

"...........Yapılan iş gerçekten söylendiği gibi mi ..........." ifadesine istinaden yazıyourm.

Kagıt üstünde 20-30 bg vs. alındıgı kesin, bundan şüphe edilmez çünkü öncesi ve sonrasında dyno ölçümü yapılıyor (yapılmalı).

Ancak kazanılan 20-30 bg tatmin eder mi o ayrı mesele. Birini tatmin ederken digerini tatmin etmeyebilir.Hatta beklenti yuksek ise fark hissetmeyebilirsin bile...
  • hakkı beyin soylesikleri onemli ben de simdi tereddut ettim yaptırmaya deger mi diye.

aslında uygulama yapılmıs bir aracı test etme imkanı olsa ona gore net karar verilebilirdi.
  • Arkadaşlar bana arka stoplar lazım srvisten sordum cok pahalı çıkmacı tanıdığı olanlar ya da daha önce tedarik edenler yardımcı olabilirler mi?
  • Arkadaşlar,

aracı ilk kilitleyince şoför kapısı kilitlnmiyor. Tekrar kilitlemeye basınca kilitliyor. Açarken de durum aynı, düğmeye basınca şoför kapısı hariç hepsi açılıyor, şoför kapısı ikinci basışta açılıyor. Neden kaynaklandığı hakkında bilgisi/fikri olan paylaşırsa sevinirim.
  • Arkadaşlar bana arka stoplar lazım srvisten sordum cok pahalı çıkmacı tanıdığı olanlar ya da daha önce tedarik edenler yardımcı olabilirler mi?
  • mberat69 M kullanıcısına yanıt
    Sanayiye gittiğimde sorup size haber veriririm.
    Servis ne fiyat verdi?

• Servis 240 lira sadece arka parkların olduğu kısma dedi gerçi bana da burası lazım sağ ve sol ikisi de olur. Taş mı sıçradı anlamadım ikisi de çatlak İlgilenirseniz sevinirim... Lagunanın kötü tarafı bu olsa gerek
  • laguna 1.5dci yazılım ile chip tuning yaptırdım. önce 143bg, sonra 162bg yapıldı. Ankara amasra gidiş geliş 802km. gidiş geliş ortalama hızım 130 ile 40.2lt motorin tüketti. 5lt yani. ama turbo zorlanıyor. elimde kalmasın diye 110 a indim geri. şimdi 6.2 ankara içi ortalama (çayyolu-ulus). yakıtı na PO dan alıyorum. %4 indirim de var. siz hesaplayın gerisini...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redlord -- 21 Ekim 2013; 21:29:06 >
  • 
Sayfa: önceki 135136137138139
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.