Şimdi Ara

+Yeni LAGUNA III Ana Konu+ 0 Bir Laguna Aldım (Resim Ekledim+Modifiye Edildi) (139. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.860
Cevap
51
Favori
381.321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 137138139140141
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam arkadaşlar. Forumu eskiden beri takip edenler bilirler, uzunca süredir yazamadım ama yazılanları sıkça okuyorum. 3 yıldır severek kullandığım Laguna'mı ihtiyaç nedeni ile istemeyerek 7-10 gün içinde satmayı planlıyorum. 2010 model SL executive cam tavan uzay gri 1,5 dci. Şu an 81000 km.de. Aldığımda 17000 km.deydi. Aldığım şahıstayken park yerinden geri geri gelen komşusu hafif vurmuş ve bu nedenle ben aracı aldığımda sağ arka kapı ve sağ arka çamurluk birleşim yerinde etek altıda hafif çökük ve biraz boya atması vardı. Alınca orasını tamir ettirdim, o hasarın fotoları da var, yani 2 lokal küçük alan boyalı. Bunun dışında çok şükür bir kazası yok. Tüm bakımları zamanında Ankara mais ve tokat turhal gırgıroğlu renault servislerde yaptırdım. 75000 ağır bakımını Ankara mais servisinde yapıldı, trigeri değişti. Ankaradayım, ilginenen arkadaşlar olursa özelden mesaj atsınlar araç Tandoğan'da. Zaten 10 gün içinde satamazsam kredi çekecem ve aracımı satmayacağım. İnternetten satılık ilanı vermedim, sadece buraya yazdım.

• cimbomlu_66 C kullanıcısına yanıt
    Laguna 2.0 T adli arkadasimiz cok sahane anlatmis ve sonuna kadar hakli. bizde bir de 4x4 Koleos 2,0 dci var aynı lukse sahip ama lagunanın eline su dokemez. birde Laguna 2.0 T 'nin dediklerine ek olarak virajda donen bi-xenon farlar ve arabadan uzaklasinca otomatik kendini kilitleyip elektrikli kendisini kapatan aynalarda mevcut. birde elektrikle hareket eden ısıtmalı koltuklar mevcut.

lagunadan sonra neye bineriz diye dusunuyorum bulamiyorum simdilik.. 2,0 turbo versiyonu LPG ile de cok ekonomik
  • Benim aklimda var bir iki arac ama gücüm yetmiyor
    E250 CGI
    525 XDrive

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Laguna 2.0 T L kullanıcısına yanıt
    evet ben limiti max 60 bin tl tutarak yok demistim bu arada mercedes cgi motorlara hala tup takilamiyormus

• quote:

Orijinalden alıntı: sonurar

evet bende ilk aldigimda bi-xenon farimin biri morumsu pembemsi gibi yaniyordu ve bi kac haftaya patladi. bana da 310tl + iscilik demislerdi. ki tek degistirince renk farki olacakti cift degistirmem gerekiyordu. biraz arastirdiktan sonra sanayide ayni ampulun philips degilde osram marka olanini tanesini 110TL ye buldum ve cift olarak 220tl +30 lira iscililkle degistirdim. philips den minik belli belirsiz bi farki var aydinlatma konusunda ama cok detayci bir goz bunu farkedebilir ancak.

evet bi-xenon farda dedigin gibi bir sistem var. o sistemde ariza olup olmadigini kendinde anlayabilirsin.
    arabayi stop et
    kisa ampulleri yak
    arabanin disindayken elinle iceri uzanip sellektor yak.
    farin oralardan tak tak diye ses geliyorsa sen kolu cektikce, sistemde sorun yok ampulde sorun var demektir.

(bi-xenon far enterasan bi teknoloji ampulun yönü bile var. bende basta yanlis taktilar enine aydinlatiyordu selektor yakinca. )

benim de farlardan birinde sıkıntı var. bana bir adet 200 TL olur dediler osram marka. ama internetten baktığımda DS1 olanların birkaç çeşidi var ve fiyatları 150 ile 300 TL arasında. sizin taktırdığınızın marka ve modeli tam olarak neydi hatırlıyor musunuz? ona göre değiştireceğim.

• melangee M kullanıcısına yanıt
    akşam inşaAllah eve gidince fotosunu cekip ekleyim buraya. kutusunu ve eski ampulun birini atmamistim duruyordu ;)
  • 2.0 dci ların düz vitesi var mı? Şu ilandaki araç sanki düz vites gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Laguna 2.0 T

2.0 dci ların düz vitesi var mı? Şu ilandaki araç sanki düz vites gibi.
    http://www.renault2.com/ilan/renault-laguna-iii-2.0-dci-dynamique-gt-31821/#

İlandaki araca otomatik yazılmış.

Görseldeki araç düz vites.

En doğrusu telefonla bilgi almak.

2.0'lar hep otomatik diye biliyorum.
  • Arkadaşlar aşağıdaki 2 yağ arasında fark var mı sizce?
    www.turkoilmarket.com
    Madeni Yağlar, Motor Yağı, Yağ Filtreleri, Oto Bakım Alışveriş Merkezi
    http://www.turkoilmarket.com/Castrol-Edge-Turbo-Diesel-5W-40-4-Litre,PR-43.html

http://www.kliksa.com/urun/castrol-edge-turbo-dizel-5w40-4-litre-85c059/901768274

• quote:

akşam inşaAllah eve gidince fotosunu cekip ekleyim buraya. kutusunu ve eski ampulun birini atmamistim duruyordu ;)

bekliyorum mesajını. fiyatlar arasında çok uçurum var kazıklanmak istemiyorum.
    bir de ikisini değil de tekini değiştirsem sizce sıkıntı olur mu? sağlam olan ampul de osram marka ama modelini bilmiyorum.
  • Bi xenon ampul

• melangee M kullanıcısına yanıt
    Bu ampullerin saat omru oldugu icin kisa sure sonra ztn otekide gidecektr. Bide cok renk farki olur cift degistrmeni tavsiye ederim. Foto gecikmesi icin kusura bakma

• quote:

Bu ampullerin saat omru oldugu icin kisa sure sonra ztn otekide gidecektr. Bide cok renk farki olur cift degistrmeni tavsiye ederim. Foto gecikmesi icin kusura bakma

teşekkürler. bence çok ucuz taktırmışsın. ben de biraz fiyatı aşağı çekip çift değiştireyim.

• Laguna 2.0 T L kullanıcısına yanıt
    Bir elf yag dagitim sorumlusundan yaglarin bazen etiket degistirdigini isim degistirdigini yag derecesinin (5-30 veya 5-40 gibi) onemli oldugunu soyledigini hatirliyorum. Bu da o tarz bisi olabilir

• arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım daha önce laguna ıı 1.6 16v privilege vardı 2004 model 11000 kmde onu sattım bayramdan önce opel astra sedan aldım tam 40 gün bindim salı günü sattım hemen lagunanın tadını alamadım ne yol tutuyor ne viraja giriyor berbat ötesi bence aynı günde ilk sahibinden 1.6 16 v privilege 58 binde 2009 model boyasız değişensiz laguna 3 aldım sahibi emekli bankacı 35.500 tl ye aldım aracın bütün bakımları yapılmış kemal tepretoğullarında triger dahil hiç masrafı yok triger 20 mayıs 2013 de değişmiş aracı alır almaz 2009 yılında ziebart dan aracın altına ses yalıtımı yaptırmış boya koruma ve döşeme koruma yaptırmış ses izolasyonun ömür boyu garantisi var yedek anahtarı kullanım klavuzu var araç sıfır gibi zaten ayvalık istanbul arası yapmış o km yi araçtan memnunum opelden sonra tekrar kavuştum lagunama

• KOCAOĞLU K kullanıcısına yanıt
    Hosgeldin. Hayirli olsun Allah kaza bela vermesin gule gule kullan. Nedense bu Lagunanın herhangi bi serisine binen bi daha baska arabada rahat edemiyor... Bende Laguna I'den Laguna III'e gecenlerdenim zaten
  • arkadaşlar hemen bir soru sorayım cam suyunu laguna ıı deki gibi püskürtme olarak değilde cama suyu fıskiye şeklinde püskürtür laguna ıı lerin cam suyu memesi uyarmı acaba alıp taksak opelde washer jet diye geçiyordu bu parça anlatmak isteğimi linke bakarsanız daha iyi anlarsınız arkadaşlarhttp://www.diagnostics.org.uk/how-to/astra-h-insignia-washer-jets/
  • quote:

Hosgeldin. Hayirli olsun Allah kaza bela vermesin gule gule kullan. Nedense bu Lagunanın herhangi bi serisine binen bi daha baska arabada rahat edemiyor... Bende Laguna I'den Laguna III'e gecenlerdenim zaten

hoşbulduk arabadan soğudum resmen aldığımda 43 bindeydi sattığımda 43350 kmdeydi dostum allah kimseye kaza bela vermesin amin
  • KOCAOĞLU K kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun.

Laguna gerçekten Renaultun şu ana kadar yaptığı en iyi araçtır. Alışkanlık yapıyor.

Aracın altına ses yalıtımı yaptırılmış. Nasıl? Araçta sessizlik anlamında verim sağlanmış mı? Tavsiye eder misiniz Sesten zaman zaman ben de şikayetçiyim.

Daha önce Kullandığım Megane ıı ses yalıtımı daha iyiydi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aydoğan*

Hayırlı olsun.

Laguna gerçekten Renaultun şu ana kadar yaptığı en iyi araçtır. Alışkanlık yapıyor.

Aracın altına ses yalıtımı yaptırılmış. Nasıl? Araçta sessizlik anlamında verim sağlanmış mı? Tavsiye eder misiniz Sesten zaman zaman ben de şikayetçiyim.

Daha önce Kullandığım Megane ıı ses yalıtımı daha iyiydi.

şu anda kullanma aşamasındayım sessizlik iyi fakat izolasyonu olmayan lagunaya binip sesi dinlemem lazımki aradaki farkı anlayayım onuda en kısa zamanda yapıp bilgi ve tecrübelerimi paylaşırım cam suyu memesi hakkında ne düşünüyorsunuz hocam
  • 
Sayfa: önceki 137138139140141
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.