Şimdi Ara

+Yeni LAGUNA III Ana Konu+ 0 Bir Laguna Aldım (Resim Ekledim+Modifiye Edildi) (136. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.860
Cevap
51
Favori
381.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 134135136137138
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Marcelin00

Arkadaslar bahsettigimiz laguna araci aldik 2008model 149.000 kmde 33.000tl odedik priviliege donanimda sunrooflu koltuk isitmali elekt park frenli gayet hosumuza gitti dolu bir arac mercan kirmizi rengi. Su kapilarin kilitlenmesiyle alakali bir sorumuz olacak bildiginiz uzere aractan uzaklasinca kendi kilitleniyor peki farzedelim araba kapida bahcede oturduk cay iciyoruz veya arabayi kenara cektik bir magazaya viteine bakiyoruz arabada yakinda duruyor kilitlemek istiyoruz fakat arac yakinda oldugu icin kilitlenmiyor. Bunun onune nasil geceriz?

kumanda ile kilitleyebilirsin.(Yanıt gelmiş görmedim neyse bende bilgilendirmiş oldum)Aracınız hayırlı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halhal -- 1 Ekim 2013; 0:33:01 >
  • laguna 3 1.6 motor 125 hp 2009 model 70000 de laguna almayı düşünüyorum kullanan arkadaşlardan tavsiye bekliyorum artılarını biliyorum eksi yönleri var mıdır. şimdiden teşekkürler.
  • laguna 3 lerin balatalarında bir farklılık var mı?
    1.6 benzinli
    1.5 dci
    2.0 T
    2.0 dci
  • conqerant C kullanıcısına yanıt
    1.6 115 hp. megane ile aynı motor var. sakin kullanımda yetecektir. donanım olarak aynı donanıma sahip. yeterince tatminkar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Laguna 2.0 T

laguna 3 lerin balatalarında bir farklılık var mı?
    1.6 benzinli
    1.5 dci
    2.0 T
    2.0 dci

2.0 lar aynı 1.5 ile de 1.6 aynı olması lazım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Serviste on balatalar 190-200, arkalar 180 civari. Toplam 400 gibi bir rakam tutuyor.
    Sizlerin tercihi ne oldu balata konusunda?
    Serviste orjinali ile mi degistirdiniz yoksa baska bir marka ile mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • www.otosupermarket.com
    Renault Laguna Fren Balatası, Fren Pabucu, Fren Parçaları | OtoSuperMarket.com
    http://www.otosupermarket.com/FREN-BALATASI,LA_3312-2.html

Servisteki mekanikci trw markasını kullanabilecegimi soyledi. Bu sitede lagunada kullanilabilecek tüm balatalar mevcut. Tecrübe ile bunlar hakkında fikir sahibi olan var mı? Kendi kullanımınız benim için çok önemli.

• quote:

http://www.otosupermarket.com/FREN-BALATASI,LA_3312-2.html
    Servisteki mekanikci trw markasını kullanabilecegimi soyledi. Bu sitede lagunada kullanilabilecek tüm balatalar mevcut. Tecrübe ile bunlar hakkında fikir sahibi olan var mı? Kendi kullanımınız benim için çok önemli.

Servis arka balatalar için 400 kusur fiyat verdi banabir yanlışlık olmasın sizin fiyatta? TRW birçok firmanın orjinal ekipmanı önceki araçlarımda hep trw kullandım, şimdi de arka balatalari trw ile degistirticem. Gonul rahatlığıyla bu markayı tercih edebilirsin hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ___Murat___ -- 6 Ekim 2013; 20:25:13 >

• ___Murat___ kullanıcısına yanıt
    Yanlislik yok. Serviste arka balata 180 tl. Parcacida (sanayide) arka 125 tl, ön 130 tl. Orjinal renault mais balata. Parcacida sase noyu girip parçayı söylüyor bu rakamlari, servisteki gibi Trw arka balata 60 tl, on 90 tl.
    Sen belki disk ile beraber fiyat almissindir.

• ___Murat___ kullanıcısına yanıt
    Bende önü orjinal, arkayi trw ile degistirmeyi düşünüyorum. Forumdan artık çok hayır gelmiyor.
    Balata illaki frenleme yapacaktır ama ben gürültü yapar mı onu merak ediyordum. O yuzden de laguna da kullananlardan fikir almak istemiştim.
    Cevap gelmedi.
    Ben değişikliği yapınca sonuçları buraya yazarım.

• quote:

Bende önü orjinal, arkayi trw ile degistirmeyi düşünüyorum. Forumdan artık çok hayır gelmiyor.
    Balata illaki frenleme yapacaktır ama ben gürültü yapar mı onu merak ediyordum. O yuzden de laguna da kullananlardan fikir almak istemiştim.
    Cevap gelmedi.
    Ben değişikliği yapınca sonuçları buraya yazarım.

Hocam ben size cevap verdim aslında, memnun olduğumu söyledim önceki araçlarımda ki bir tanesi de Laguna II'ydi. Ses olarak direk sormadığınız için sese özel birşey yazmadım ama ses geliyor olsa memnun olmazdım zaten.

İyi akşamlar.
  • Ön balatalari serviste değiştim. 180 tl.

• Arka balatalarda serviste değişti. 170 tl.
    Bu arada amortisör bilyalarinida garantiden degistirdiler. Ben farketmedim ama ses varmış. Son kontrolde soylemislerdi. Ücret almadılar.

• hayırlı olsun yeni balatalarınız.

kazasız belasız kullanın insallah

bu arada 4 yas ve uzeri araclar icin serviste %30 kampanyası var. standart 15000 bakımı icin bu aralar servise giden oldumu ? benim de servis zamanım yaklastı fiyat bilgisi verebilecek var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mng -- 7 Ekim 2013; 16:44:40 >
  • mng M kullanıcısına yanıt
    Ben sordum. Ama benim araca indirim yok. 2011 olduğu için. Telefonla fiyat bilgisi veriyorlar.
    Iyi dilekleriniz için teşekkürler.

• Laguna 2.0 T L kullanıcısına yanıt
    Balata konusunda; daha önceki lagunalarımda TRW de ullandım. Hiç bir sıkıntı cekmedim...
    Değiştirmem gerekirse yine TRW tercih ederim.Valeo da olur tabi...
  • alperen_hakki kullanıcısına yanıt
    Tşkler. Bundan sonraki değişikliği trw ile yaparız artık.
    Hakkı bey sizin chip tunning yapılırken coupe nin yazılımı mı atıldı. Motor kodları bizimki ile ayni. F4R. Güç 205 tork 300. 0-100 7.8 sn
    Son hız biraz daha fazla.
    Yakitta olumlu olumsuz bir degisiklik oldu mu.
    Motor ariza lambası yandi mi?
    Daha ucuza nasıl yaparız.
    500-600 lu rakamlar sadece program atmak için çok fazla bence.

• quote:

Tşkler. Bundan sonraki değişikliği trw ile yaparız artık.
    Hakkı bey sizin chip tunning yapılırken coupe nin yazılımı mı atıldı. Motor kodları bizimki ile ayni. F4R. Güç 205 tork 300. 0-100 7.8 sn
    Son hız biraz daha fazla.
    Yakitta olumlu olumsuz bir degisiklik oldu mu.
    Motor ariza lambası yandi mi?
    Daha ucuza nasıl yaparız.
    500-600 lu rakamlar sadece program atmak için çok fazla bence.

Merhaba,
    Orjinal program okunup yurt dısına gidiyor, yeniden programlanıp geri geliyor.Yani araca özel oluyor. Rastgele bir aracın yazılımı alınıp atılmıyor.Arıza ısıgı yanmadı.Yakıt artışı hissetmedim.

Genel olarak 750 TL ye yapılıyor ki bence daha aşağı heleki 500 ün altına zor.Samimi tanıdık vs olursa kendi kârını almaz ise belki 500 altına inileiblir.

Bu arada ben yazılımı bir vesvese ugruna (olmayan bir ses için) geri aldırdım, orjinale döndüm gectiğimiz ay ama pişmanım :) Vesvesemin kurbanıyım.

İlk fırsatta 200-210 beygirlik bir yazılım attıracağım Biliyorsunuz bir önceki 184 bg idi chip sonrası(Chip öncesi dyno degeri 163 bg cıkmıştı)

• Sayın. Hakkı bey
    Ben de chip tuning işlemlerinin pahalı olduğu gorusundeyim. Sonuçta yurtdışına gönderdiği mevcut yazılım durumu mail ile bile gonderilebilir. Araçla ilgili yazılımlar malesef rekabet olmadıgı ve yaygın olmadıgı icin ederi degerinde degil yapanların insafına göre fiyatlandiriliyor.

• mng M kullanıcısına yanıt
    Bencede pahalı. Sonuçta aynı yazılım. Hakkı beyin aracta ayni benim aracta Murat beyin Ohayyam ın araçta aynı.
    Bazilari kucuk bir chip takıyor. Onlardaki masrafı bir nebze anlarım ama o bile çok pahalı.
    Laguna coupe ile bizim araçlar aynı gibi duruyor. F4R kodlu motor. Onların sehir ici ve ortalama yakıtı ve performansı bize göre daha iyi. Bu da yazilimdan kaynaklanıyor.
    Onlarda önce 170 hp idi. Sonra% 20 artışla 204-205 hp oldu.

• 
Sayfa: önceki 134135136137138
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.