Şimdi Ara

+Yeni LAGUNA III Ana Konu+ 0 Bir Laguna Aldım (Resim Ekledim+Modifiye Edildi) (135. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (3 Mobil) - 2 Masaüstü3 Mobil
5 sn
4.860
Cevap
51
Favori
381.362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 133134135136137
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bakımlar hep serviste yapilmissa bu sekilde kullanıcı hatası olmayan arızaları yapıyorlar. Bir arkadaşımın 2005 scenic dijital ekranı ucretsiz degistirdiler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese merhaba. Yine yeniden bi Laguna aldım. Araç 2011 1.5 dci excuvite, araçta beni fazlasıyla tatmin eden birçok özellik var. daha önceki aracım Laguna II 1.6 2006 privilage idi. ondanda cok memnundum sadece performans konusunda sıkıntılarım vardı. Ama yeni aracım 1.5 olmasına karşın dizel farkıyla performans olarakta benı mutlu ettı. inşallah sıkıntısız bınerım. Şunlarıda belirtmek isterım: Laguna piyasada bulunan diğer araçlardan daha az tutulan bi araç bunun tabikide farkındaydım, yalnız bu araba tutulan bi araç olsaydı bu konfora, bu özelliklere, bu güzelim araca bu fiyatlarda bınemezdım gıbıme geliyor. örneğin ben 42 bine aldım aracın ederi bence 55 binden asagı degıl araç bide tutulan bi araç olsa al sana 65 bin. diğer acıdan bi Corolla 2009 dizeli aracın benim gözümde ederi 30 binden yukarı degıl Türkiye'de tutuluyo diye 40 binden asagı bulamıyorsununz. Laguna mı Corolla mı? karar sizin :))
  • aydin01 A kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun güle güle binin. Soylediklerinizde haklisiniz. Bizim mudur beyde 2011 corolla dizel var. Ilk sahibi. Gecenlerde yağ lambası yandı. Baktık yağ bitmiş. Servise götürdü hemen. Adamlarin cevabı 10 bin de bizim yağ biter oldu. Dizeller malesef böyle dediler.
    Bizim bakımlar 20.000 de bir. ve çok çok sıkıştırsan aracı en fazla 1/2 lt eksiltiyor.

• teşekkür ederim sağolun. siz de güle güle binin aracınıza. Tabi ki ben corollayı örnek verdim bunun gibi daha çok araç var. Sonuçta bu fiyatlarda alınabilecek en güzel araç Laguna. Kim ne derse desin milletın ağzı torba degıl ki çoğu insanda Laguna hakkında bilgisi olmadan boş boş konuşuyor, hiç birine de şahsım olarak kulak asmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ohayyam

quote:

Orijinalden alıntı: halhal

benimde radyo- derece gösterge paneli çizgi çizgi oluyor ve yarısı kararıyordu servise gittim geçmiş gün 380 tl mi,680 tl mi ocivarında para istemişlerdi ben yaptırmadım ertesi gün aryıp hep serviste bakım yapılmış diye ücretsiz değiştirmişlerdi.Şimdi de vites kolu başlığı derisi kararma yaptı onu ücretsiz değişim için genel müdürlüğe yazalım dediler.Haftam içi gideceğim bakalım ne olacak.

Araciniz kac model ? garanti devam ediyor muda ucretsiz degistirdiler ?

aracım 2009 model 1.5 dci privilege panel değişiminde aracın garantisi bitmişti.
  • Herkese merhabalar dayim aracini degistirecek 2008-2009 lagunalara bakiyoruz. Arac 1.5dci olacak. Araca hakim olmadigindan sizlere soracagim sorular var;
    priviliege ile expression farki nedir?
    Kronik problemleri var midir?
    Aman uzak durun diyeceginiz bir arac mi?
    Agir bakimlari hangi kmlerde gelir?
    Ozelliklere, tuketimine, vergi avantajina ve fiyatina bakildigi zaman binilecek en iyi arabalardan fakat pek yaygin degil. Yaygin olmamasi bizi korkutuyor, bilgi sahibi olan forumdaslarin yardimina ihtiyacim var tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marcelin00 -- 19 Eylül 2013; 22:02:08 >
  • 2009 model 1.5 dci larin agir bakımı 75k de. Triger değişiyor serviste 1000tl. Dışarıda yarı fiyatına.
    Aracın hicbir kronik problemi yok. Gönül rahatlığıyla temiz bulursaniz alın.
    2008-2009 morellerde exp., dynamic ve privilege var. 2010 da dynamic gt, privilege, executive var.
    Expression larda klima otomatik degil, lastikler16 jant 17 degil, ddöşeme kumaş. El freninden emin degilim. Elektronik olmayabilir. Bluetooth yok.
    Almisken bej renk istiyorsanız privilege, koyu renk istiyorsaniz dynamic alın.
    Hayırlı olsun. Temizini insallah bulursunuz.

• arkadaşlar selam
    şu arkadaki sis farının tek yanması ne zamandır gıcık ediyodu beni. haftasonu bir motosiklet ben kırmızı ışıkta beklerken duramayip arkadan carpti ve sag altta sadece reflektor gorevi goren seyi kırdı. bahaneyle yenisini alırken iyi bir ustaya goturup oraya bir duy ampul ve tesisat cektirdim :) artık arka sisler cift yanıyor ve mukemmel gozukuyor cift egzozla birlikte :)
  • Arkadaşlar on kapı içindeki isiklar yaniyor. Arka kapı icteki lambalar neden yanmiyor

• Bugün bim e gelen paspas lagunaya tam oldu. Hic kesmeye felan da gerek yok. Hem yazlık hem kışlık. Kalitesi de bayağı iyi. Fiyat 35 TL. Tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ___Murat___

quote:

Orijinalden alıntı: halhal

Arkadaşlar, 2009 Laguna 1,5 dci arabamın 90.000 bakımını yetkili servise yaptırdım.% 30 indirim kampanyası ile 450 tl ye mal oldu. Arabamın ön tarafından ses geldiğinden onu da gösterdim, servisten araca binerek test ettiler, tekrar serviste ön tekerleri söktüler ve sağ ZROTU ile VİRAJ LASTİKLERİ nin bozuk olduğunu bununla birlikte sol tarafın da değiştirileceğini söylediler. ZROTU:134x 2=268 TL, VİRAJ LASTİKLERİ:81x2=162 TL, İşcilik dahil 550 TL istediler.
    Pahalı olması nedeniyle servise yaptırmadım ve internetten parça fiyatlarını araştırdım orijinal SİSMAK marka ve TEKNOROT marka diye yazmışlar, bir tanesi ZROTU:25 TL, VİRAJ LSTİKLERİ:10 TL.
    Arkadaşlar şimdiye kadar servis harici araç bakımı yaptırmadım ,garantisi dolması nedeniyle servis harici yaptırmak istiyorum, arızalı parçaları dışardan alsam bir zararı olurmu? tam karar veremiyorum, 550 TL yide vermek istemiyorum, bu konuda önerileriniz nedir bana yardımcı olursanız memnun olurum.

Z rotu meselesi aynen benim de başıma geldi. Servis aynı fiyatları çekti pahalı deyince 40 tl indirim yaptılar. Yine kabul etmedim. Bunlar standart parçalar teknorot da iyi sayılabilecek bir marka. Ben 2 adet z rotunu yerlimarka olan orjin marka 30 tlye aldım 30 da işçilik verdim. Tertemiz oldu. Servis Laguna'ya ne geçirsem o kardır modunda. %30 kampanyasında bakım yaptırayım dedim 440 tl fiyat çıkardılar, bekledim aracın 5. Senesi doldu Renault avantaj indirimim %25 oldu. %30 kampanyası bitmişti. Yaptırdım %25 indirimle 358 tlye. Ayrıca motor yağına indirim uygulamadıkları için fiyat böyle oldu ona da uygulasalarda 300 tl olacaktı. %30 kampanyası bitince bakım fiyatını sorun daha az fiyat çekeceklerine eminim. Maalesef insanı keriz yerine koyuyorlar.

Hafta içi izmir 2. sanayide ZROTLARINI parça dahil 80 TL ye değiştirdiler.Viraj lastikleri sağlam çıktı 550 TL vermekten kurtuldum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halhal -- 27 Eylül 2013; 19:53:08 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Laguna 2.0 T

Bugün bim e gelen paspas lagunaya tam oldu. Hic kesmeye felan da gerek yok. Hem yazlık hem kışlık. Kalitesi de bayağı iyi. Fiyat 35 TL. Tavsiye ederim.

Sizin yazınızı okuyunca bende paspas aldım 2 tane kalmış birini aldım ,benden sonra biri de kalan paspası aldı, paspas bayağı güzelmiş. Bilgilendirme için teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Laguna 2.0 T

Arkadaşlar on kapı içindeki isiklar yaniyor. Arka kapı icteki lambalar neden yanmiyor

Laguna 2'de yaniyordu, ayrica on koltuk altinda da isiklandirmalar vardi cok guzel duruyordu, Lag 3'de bunlari kirpmislar.

• halhal H kullanıcısına yanıt
    Rica ederim.

• Arkadaslar bahsettigimiz laguna araci aldik 2008model 149.000 kmde 33.000tl odedik priviliege donanimda sunrooflu koltuk isitmali elekt park frenli gayet hosumuza gitti dolu bir arac mercan kirmizi rengi. Su kapilarin kilitlenmesiyle alakali bir sorumuz olacak bildiginiz uzere aractan uzaklasinca kendi kilitleniyor peki farzedelim araba kapida bahcede oturduk cay iciyoruz veya arabayi kenara cektik bir magazaya viteine bakiyoruz arabada yakinda duruyor kilitlemek istiyoruz fakat arac yakinda oldugu icin kilitlenmiyor. Bunun onune nasil geceriz?

• son mesajıma ek olarak; usbye yüklediğim müzikleri dönüştürücüyle çakmaklığa taktım bu müzikleri nasıl dinleyebiliriz?
  • Marcelin00 kullanıcısına yanıt
    Kilitleme tuşuna basarsın kilitlenir :-)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ___Murat___ kullanıcısına yanıt
    nasıl aklıma gelmedi bende anlamıyorum mesajını görmeden 5 dakika önce denedim oldu teşekkürler :))
  • Mhmtaltn kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar Merhaba ,

bir çok sefer şuan sahibi olduğum Laguna 3 dizel otomatik aracım için sizlerle bilgi paylaşımnda bulundum.
    Öğrendiklerimin yanında az biraz yardımcıda olabildiysem ne mutlu.

Bazı yatırım planlarımız olduğu için aracımı satmaya karar verdim.
    Özellikleri vede merak edilenler için aşağıdaki linkden aracımı inceleyebilirsiniz , Sorularınız iin her zaman arayabilirsiniz ,

Herkese iyigünler dilerim ,

Mehmet altun

• Marcelin00 kullanıcısına yanıt
    Aux kablosu ile mp3 player veya telefonla dinleyebilirsin. Teknoloji marketlerde var.
    Ben bluetooth ile dinliyorum. Telefonla lagunayi bagladiktan sonra telefonda müziği acip, lagunada harici kaynağı seçip telefonda calan müzik hoparlore aktariliyor. Bu ozellik cok guzel. Parcalari telefonla veya direksiyondan degistirebiliyorsun. By arada telefon calarsa sesi kesiyor. Çağrıyı açıp hoparlöre veriyor.konusma bitince muzik kaldigi yerden devam ediyor.

• 
Sayfa: önceki 133134135136137
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.