Teğmen
20 Haziran 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme
Toplam: 27 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Herkese merhabalar
Arkadaslar valide hanimin kullandigi 4s 16gb cihaz var daha bir senelik bile degil kendi telefonumu ios7ye tasidigim icin pisman oldugumdan (ayni cihazin siyahini kullaniyorum) annemin telefonunu guncellemedim. Simdi bildiginiz uzere ios8 cikicak. Cikisiyla birlikte cogu uygulama ios6ya gelmez. E ios8 ciktiginda da basamak basamak guncelleme yokki guncellemek istesek direk ios8 e gecer ve tahminim cihaz yavaslar. Sizlere danismak istedim boyle birakmali miyim yoksa 7.1.2 ye tasimali miyim? İos8 le beraber yavaslar tahminimce. Simdiden tesekkur ederim cevaplariniz icin iyi forumlar
Herkese selamlar.
Arkadaslar ps3 320gb cihazimda fifa 13te kariyer yapiyorum.
Kulup takimi calistirirken milli takimdan da teklif aldim Kamerun'u calistiriyorum. Milli takim maclarina baslarken siyah ekran geliyor bir iki defa milli mac yaptim sorun olmadi ama simdi play match'e bastiktan sonra oyuna baslamak uzereyken ekran karariyor ses kesiliyor. Kulup maclarinda boyle sorun olmadi hic, cozumunu bilen varsa aydinlatabilir mi? tesekkurler.
Arkadaslar herkese gunaydin, iyi pazarlar.
Arkadas cevremde orjinal parfumleri uygun fiyata (50-100₺ arasi) satan bir mekan oldugunu ama kutusunun olmadigini ufak ciziklerin oldugunu kutularin hafif deforme oldugunu soylediler, tester olarak kullanilmis urunler.Bu nedenle ucuzmus. Alan kullanan var mi acaba? Orjinal mi sahte mi? Bi numarasi, hilesi yoksa satin almayi dusunuyorum cunku fiyatlar oldukca uygun.
Asagidaki adresteymis, forumda eski bir konusu var ama simdiki durumu merak ettigim icin yeniden konu acma gereksinimi duydum

ADRES : CEVİZLİK MAHALLESİ HATBOYU CADDESİ ADALI PASAJI NO:6/10 (GARANTİ BANKASI YANI) BAKIRKÖY/İSTANBUL
Arkadaslar yakin sayilacak bi kiz arkadasimin dogum gununu bu hafta sonu kutlayacagiz. Ne hediye almami tavsiye edersiniz guzel ve orjinal olmali fazla tuzlu olmasina gerek yok. Dh halkindan guzel oneriler bekliyorum.
Arkadaşlar herkese merhabalar yazım biraz uzun olacak ama yardımcı olacak olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
Ben fifa05ten sonra pes serisine geçiş yaptim, 1 ay önce bir arkadaşimla playstation kafeye gittiğimizde o arkadaşimin zoruyla fifa oynadik :). Fark yiye yiye oynamayı öğrendim ve oyun beni kendine hayran bıraktı o top bırakışları ver kaçlar uzun paslar kalecilerin ani refleksleri kafa vuruşlarındaki gerçekçilikler ve daha sayamadığım onca özellik bu hafta sonu evdeki pes13 oyunumu fifa 13 le takas etmeye getirdi durumu.
Pes oynarken arkadaş ortamındaysak maçlar turnuvalar düzenlerdik. Tek başıma olduğum zaman ise master lig modunda oynardim. Bu kadar zaman master lige aliştiğim için hafta sonu aldığım fifa 13 oyununda ki manager modunda ne yapmam gerektiğini nasıl yol izlemem gerektiğini önerileri tavsiyeleri, gerek oyunu bilmeyişimden gerekse ingilizcemin paslanmış olmasından kaynaklı ki sizlere soruyorum. Bu modun inceliği nelerdir detayli bir anlatima ihtiyacim var püf noktaları oyunun işleyişi vereceğiniz tavsiyeler nelerdir?İlk sezondan kulubü batirmayalim :)
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-sahibinden-megane-2-dynamique-dizel-133796958/detay
detaylar linkte mevcut ilanda yazan numarayla irtibata geçiniz pazarlik sünnettir
Soru acık
Evet arkadaslar soru acik bilgisi olanlar paylasirsa sevinirim zarari var midir yalniz yuzme yapmak mi daha iyi?
ARKADAŞLAR HERKESE MERHABA NEREDEYSE 1 YIL SÜREN ARAÇ ALMA SÜRECİNİ BİTİRİYORUM. SİZİ SIKMADAN HEMEN SORUYA GEÇEYİM;

YETKİLİ SERVİSTEN 40 BİN KÜSÜR KMDE 2011 MODEL 1.6 FASCİNATİON (YANLIŞ YAZMIŞ OLABİLİRİM )77.000TLYE C180 ALMAK MI YOKSA
YİNE KURUMSAL BİR FİRMADAN 110BİN KMDE 70.000 TLYE AUDİ A4 ALMAK MI AUDİ 2009 MODEL 2.0TDİ
SORUYU SORMAMDA Kİ TEK AMAÇ AUDİ NİN ÇIKARACAĞİ OLASİ MASRAFLARİ DÜŞÜNMEK VE PARAYİ VERMİŞKEN EN İYİSİNE BİNELİM DÜŞÜNCESİNİ SONLARDIRMAK
FİKİRLERİNİZ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.
Arkadaslar herkese merhaba
Gectıgımız sene bu zamanlarda da arac kıyaslamaları bolumune konu acmıstım o zamanlar marka, model tam belirleyememis alternatıfımız cok paramız azdı :).
Haliyle arabayı degiştirememiştik.
Memleketten donerken meganeın bızı yolda bırakmasıyla babam daha ciddi düşünüyor. (Aracı babam kullanacak)
Eleye eleye aklımızda c180 ve a4 kaldi, a4te biraz daha pahalı oldugundan ve babamla benım mercedes hayranlıgımızdan olsa gerek bir çirpida elendi :)
Şimdi tecrubeli ve bilgi sahibi arkadaslara soracagım sorulara gelelim;
Mercedes c180 modelinin iki çeşit motoru var 1.6 ve 1.8 çoğu yerde 1,8 in daha ekonomik oldugu yazıyor babam buna pek inanmıyor he yeri gelmişkende paylaşayım yıllık 15.000km yapıyoruz 10 11.000km si sehiriçi özellikle bu konuyu aydınlatmanız bızım ıcın cok onemli (babama mesajlari okutacagım)
Aracımız 2. El olacak hayırlısıyla 70 maksımum 75bin lira butcemız var.
Bir başka sorum ise donanım paketlerinden mi olsa gerek bilmiyorum araclar arasındaki fiyat farklari, adamin biri 2009 model 100.000 kmye dayanmıs aracına 65000tl isterken diğeri makyajlı 2011 model 25.000 kmde henuz 72 mi yalan olmasın 73bin istiyor (perttir kacaktır muamelesi yapmayalım ilan açıklamasında istediğiniz yere gösterin ibaresine dikkat ederek degerlendiriyorum) bu farkın daha cok olması gerekmez mi?
Tavsiye edecegınız donanım paketleri nelerdir bu paralara alinabilecek ?
Amg cok hos duruyor ama bu paralara alinabilir mi?
Fiyatı daha uygun olan mercedesleri bos olarak nitelendirirsek en bos aracta hangi donanımlar bulunur ?
Yakıt son asama ama istanbul trafıgınde kullanan arkadaslar ortalama degerlerini paylaşırlarsa sevinirim
İyi aksamlar
Hakkında
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
Notebook
Mobil cihaz
iPhone
Oyun Platformu
PS3
Takım
Fenerbahçe
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 3 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 5 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 544
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 8.710 (Bu ay: 99)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 96 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Spor
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.