Şimdi Ara

YENİ KASA SYMBOL ÇARPIŞMA TESTİNDEN KAÇ ALIR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
3.875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR SYMBOL ESKİ KASA ÇARPIŞMA TESTİNDEN 4 YILDIZ ALMIŞ PEKİ BU 2008 SONRASI YENİ KASA SYMBOL DE NE OLUR CEVAPLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER.

ESKİ KASA TEST LİNKİ: http://www.autoreview.ru/new_site/year2002/n17/crush_test/1.htm

• Alt yapısı değişmediği, ve yeni güçlendirmeler yapılmadığı için değişen bir şey olmaz.
  • Aracınızı hiybe ederseniz bir test yapalım .Bir kere aerodinamiği ve şekli farklı mutlaka güçlendirmeler yapılmıştır'da her araba az çok görevini yapar ama en önemli olan şey doğru açı , yanlış açıdan kaza geçirirseniz ferrari bile motoru ruhundan ayrılıyor . 190 Kilometre hızla duvara giren focus'u izlemişsinizdir. 64 km/hız test hızıdır , hiç frene basmadan 64 km hızla bir yere dalsanız sonuç açıya göre farklılık gösterir , clio hb'nin logosundan itibaren aşağı inen yerler plastik ne kadar korur bilemem , tahminimce tampon altına kuvvetli bir panjur yerleştirilmiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Apocaltique -- 3 Eylül 2012; 5:27:32 >
  • Üç yıldız alırsa dua etsin. Çünkü tek kıstas burulma ve yolcu koruma değil. Güvenlik donanımları, yaya koruma vb de kıstaslar içerisinde. Buna ek olarak Symbol bence tenekedir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • her araç alıyor symbol da 5 yıldız alır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Apocaltique

Aracınızı hiybe ederseniz bir test yapalım .Bir kere aerodinamiği ve şekli farklı mutlaka güçlendirmeler yapılmıştır'da her araba az çok görevini yapar ama en önemli olan şey doğru açı , yanlış açıdan kaza geçirirseniz ferrari bile motoru ruhundan ayrılıyor . 190 Kilometre hızla duvara giren focus'u izlemişsinizdir. 64 km/hız test hızıdır , hiç frene basmadan 64 km hızla bir yere dalsanız sonuç açıya göre farklılık gösterir , clio hb'nin logosundan itibaren aşağı inen yerler plastik ne kadar korur bilemem , tahminimce tampon altına kuvvetli bir panjur yerleştirilmiştir.

valla arkadaşım zaten yenilerde bir kaza yaptım peugoat partner la kafa kafaya çarpıştım. peugoat partner pert olurken benim symbol ün 2bin tl masrafı çıktı bir daha tamirle uğraşmak istemem doğrusu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @hmet43 -- 3 Eylül 2012; 13:34:07 >

• Symbol, clio 2 şasisi üzerine kurulu diye biliyorum...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • evet clio 2 platformlu araç. clio 2 vaktiyle euro ncap'ten 4 yıldız almış ama o zamanlar direk ve kırbaç etkisi tersleri de mevcut değil idi. Türkiye'de baz modelinde yolcu hava yastığının dahi opsiyon olduğunu düşünürsek sonuç "fail" olur
  • 3-4 alırsa şaşırmam beklediğim bu .

Ama 5 alırsada şaşırmam euroncap artık bütün araçlara 5 yıldız vermeye başladı . Araçların güvenliğimi gelişiyor acaba anlamadım gitti
  • 3 alir.

• Test edilmeden bilinmez ancak gerek ESP ve hava yastığı sıkıntıları, gerek 10 yıla yaklaşan eski teknolojisi, gerek daha kötü malzeme kullanıldığını düşünmem, gerek bu tip sedan arçların bizim gibi bazı sınırlı pazarlarda düük bütçeli kişiler için üretilip hiçbir yerde teste girmemesinden dolayı en fazla 3 yıldız alır diyorum. Fluence ve latitude da girmedi mesela teste ve 3'ü de samsung tasarımı. Zaten test koşulları bikaç yılda bir ağırlaştırılıyor. Yoksa önüne gelen 5 yıldız alırdı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kesbi -- 4 Eylül 2012; 9:51:18 >
  • 4 alır tüy gibi hafif ayrıca başka bir araçla çarpıştığında pert
  • Dün İzmir-istanbul yolunda iki tane kaza vardı ikiside takla atmış symbol du, araç ekonomik ama şehirlerarası yolda zorlamamak lazım limitleri.
  • 4 alir diye dusunuyorum, tabi test filan bunlar bir yere kadar kurala uymak yavas gitmek iyidir Allah yildiza muhtac etmesin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kesbi

Test edilmeden bilinmez ancak gerek ESP ve hava yastığı sıkıntıları, gerek 10 yıla yaklaşan eski teknolojisi, gerek daha kötü malzeme kullanıldığını düşünmem, gerek bu tip sedan arçların bizim gibi bazı sınırlı pazarlarda düük bütçeli kişiler için üretilip hiçbir yerde teste girmemesinden dolayı en fazla 3 yıldız alır diyorum. Fluence ve latitude da girmedi mesela teste ve 3'ü de samsung tasarımı. Zaten test koşulları bikaç yılda bir ağırlaştırılıyor. Yoksa önüne gelen 5 yıldız alırdı.

o paraya aveo alınır değil mi kesbi

• 3.5'tan 4 alır, Türkiye'nin en düşük fiyatlı aracı olarak şirketlerce tercih edilir, personele dağıtılır kullansınlar diye :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgurts

quote:

Orijinalden alıntı: kesbi

Test edilmeden bilinmez ancak gerek ESP ve hava yastığı sıkıntıları, gerek 10 yıla yaklaşan eski teknolojisi, gerek daha kötü malzeme kullanıldığını düşünmem, gerek bu tip sedan arçların bizim gibi bazı sınırlı pazarlarda düük bütçeli kişiler için üretilip hiçbir yerde teste girmemesinden dolayı en fazla 3 yıldız alır diyorum. Fluence ve latitude da girmedi mesela teste ve 3'ü de samsung tasarımı. Zaten test koşulları bikaç yılda bir ağırlaştırılıyor. Yoksa önüne gelen 5 yıldız alırdı.

o paraya aveo alınır değil mi kesbi

Aynen öyle.

• Gol olur.

Skor tahmini mi yapıyoruz Allah aşkına

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi butterfly_effect_53 -- 10 Eylül 2012; 16:11:13 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.