Şimdi Ara

YENİ KASA AUDİ A4 FİYATI BELLİ OLDU...(Fotoğraflar Ekelendi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
2.821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Audi Türkiye, yeni kasa 2016 A4 fiyatlarını açıkladı. Yeni Audi A4 fiyatı 127.142 TL'den başlıyor. Audi, yeni jenerasyon A4 modelinin fiyatlarını açıkladı. Ülkemizde 1.4 litrelik turbo benzinli, 2.0 litrelik turbo benzinli ve 2.0 litrelik turbo dizel motorlar ile tercih edilebilen yeni kasa Audi A4 fiyatı 127.142 TL'den başlıyor. Tamamı S-tronic otomatik şanzıman ile sunulan yeni Audi A4'ün giriş seviyesinde 150 hp güç üreten 1.4 litrelik TFSI motor yer alıyor. Ülkemizde düşük vergi dilimine girmesi sebebiyle en çok ilgi görmesi beklenen bu seçenek, Audi'nin Mercedes C180 ve BMW 3.16i gibi modellerle rekabet edebilmesine imkan verecek. Audi A4'ün model gamının en üstünde ise 211.083 TL'lik etikete sahip olan 2.0 TFSI quattro yer alıyor. Bu modelde 252 hp güç üreten 2.0 litrelik turbo benzinli motor, S tronic şanzıman ve quattro dört tekerlekten çekiş sistemi yer alıyor. Yeni Audi A4'ün dizel cephesinde ise yine sadece S tronic şanzıman ile sunulan 190 hp'lik 2.0 dizel TDI ünite yer alıyor. Bu versiyon önden çekiş ile 169.170 TL'den, quattro sistemi ile ise 180.731 TL'den başlayan fiyatlarla alınabiliyor. Yeni Audi A4 fiyat listesinde yer alan tüm versiyonlar Basic adlı giriş seçeneğini nitelendiriyor. Tercih edilen donanım ve opsiyonlara göre A4 fiyatları açıklanan bu değerlerin üzerine çıkıyor.

Yeni Audi A4 Modeli Fiyatı

Yeni A4 1.4 TFSI 150 hp Basic S tronic 127.142 TL
    Yeni A4 2.0 TFSI 252 hp quattro Basic S tronic 211.083 TL
    Yeni A4 2.0 TDI 190 hp Basic S tronic 169.170 TL
    Yeni A4 2.0 TDI 190 hp quattro Basic S tronic 180.731 TL

İleti Alıntıdır:http://www.ototeknikveri.com/haber/6126/yeni-kasa-audi-a4-fiyati-belli-oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayacem -- 14 Aralık 2015; 22:15:11 >

• manuel gelmemesi kötü olmuş 150lik 110bin civarı iş yapardı
  • 1.4 tfsı fiyatı fena değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: HAKTAN06

1.4 tfsı fiyatı fena değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: dermeister01

Alıntıları Göster
    fıyatlar guzel alınır
  • quote:

Orijinalden alıntı: muconexplus

fıyatlar guzel alınır

Alıntıları Göster
    maşallah 1.4 baya ucuz geldi ekstralarla 150bini bulur. o paraya 1.6 120 lik dizel gelmeliydi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SertyAdams

maşallah 1.4 baya ucuz geldi ekstralarla 150bini bulur. o paraya 1.6 120 lik dizel gelmeliydi.

Alıntıları Göster
    Ah sistemimiz uygun olsa alıcaksın şu 252 hp yi bakıcaksın keyfine ama nerdeee.

Gerçi birden Beşiktaşta oturduğumu unuttum.5 dakikalık mesafeyi 50 dakkada gidiyorum trafikten 50 hp bile çok bana .

• Yeni A4 1.4 TFSI 150 hp Basic S tronic 127.142 TL %45 ÖTV + %18 KDV
    Yeni A4 2.0 TDI 190 hp Basic S tronic 169.170 TL %90 ÖTV + %18 KDV

Hesabı siz yapın 1.4 de şişirme varmı yokmu diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DoctorEconomy -- 2 Aralık 2015; 1:32:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DoctorEconomy

Yeni A4 1.4 TFSI 150 hp Basic S tronic 127.142 TL %45 ÖTV + %18 KDV
    Yeni A4 2.0 TDI 190 hp Basic S tronic 169.170 TL %90 ÖTV + %18 KDV

Hesabı siz yapın 1.4 de şişirme varmı yokmu diye.
    1.4 TFSI'ın teknik özellikleri:

0-100: 8.5 sn
    Max. hız: 210 km/h
    Ort tüketim: 5.3 l/100 km

D sınıfı premium pazarından güzel bi' payı kaparsa bu motorla kapar. Şimdi sıra donanım paketlerinin fiyatlarında. İç-dış S-Line paketlisi 145-150k'i geçmemeli..

İç tasarıma ait video:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spinattimyalnizliga -- 2 Aralık 2015; 1:50:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: spinattimyalnizliga

1.4 TFSI'ın teknik özellikleri:

0-100: 8.5 sn
    Max. hız: 210 km/h
    Ort tüketim: 5.3 l/100 km

D sınıfı premium pazarından güzel bi' payı kaparsa bu motorla kapar. Şimdi sıra donanım paketlerinin fiyatlarında. İç-dış S-Line paketlisi 145-150k'i geçmemeli..

İç tasarıma ait video:

Alıntıları Göster
    bunda adı değişmiş olan dsg yani stronic var.cok sıkıntı cıkarıyor dsg .

• 1.4 TSI Manuel gelseydi 85000TL'den iş yapardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

1.4 TSI Manuel gelseydi 85000TL'den iş yapardı.
    1.4 tsi motorda 7 ileri dsg varsa sıkıntı, ama fiyatı çok çekici olmuş 2.0 dizelin yanında
  • Millet 145-150 ye s line iş yapar demişde insanlar ev alıyor o paraya evv... Geçen sene 2.0 ciğerli TDI modeli 118bine satılmıştı. Şu hale bak... Paramız ne kadar değersizleşmiş. Passat 120 bin a4 200bin vay babam vay, alın anam alın alın feride para lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Master_Evil

1.4 tsi motorda 7 ileri dsg varsa sıkıntı, ama fiyatı çok çekici olmuş 2.0 dizelin yanında

Alıntıları Göster
    1.4 iyi satacak ama keşke quattro opsiyonu olsaydı.
  • 1.4 tfsi 150 iyi satar fiyatida iyi yakit ve performans olarak c180 ve 316 dan çok ileride zaten
  • Baz donanımda neler var bu da önemli.
  • maalesef ülkemizde suistimal oluyor, yüksek hacimli motor işlerine gelmediği için fiyatı olabildiğince düşük tutuyorlar ama iş yapacak olan ufak motorluların fiyatını şişiriyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

1.4 TSI Manuel gelseydi 85000TL'den iş yapardı.

Ustada Kesinlikle katiliyorum, 85 ten gelse d segmwntinde en iyi satış rakamlarına ulaşırdi hatta 75 den gelse bence tum modeller icinde en cok satan olabilirdi. Hatta abartalım 65 den gelse satış adetinde açık ara 1. Olurdu en yakın rakibinin (rakip derken d segmenti falan demiyorum Linea, sembol satış adetlerinden bahsediyorum) 2 katı satardi. Ama ne yaparsın işte koca koca firmalar is bilmezlerin elinde heba olup gidiyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uzakdağ

maalesef ülkemizde suistimal oluyor, yüksek hacimli motor işlerine gelmediği için fiyatı olabildiğince düşük tutuyorlar ama iş yapacak olan ufak motorluların fiyatını şişiriyorlar
    160' a ağzına kadar dolu 2.0 TDI alırken şimdi aynı paraya aynı donanımlarla anca 1.4 TFSI. Tam da tahmin ettiğimiz gibi. Downsizing bizde tüketiciye değil ithalatçıya yaradı. 5 senedir hemen her modelde böyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kalsiyum 17

160' a ağzına kadar dolu 2.0 TDI alırken şimdi aynı paraya aynı donanımlarla anca 1.4 TFSI. Tam da tahmin ettiğimiz gibi. Downsizing bizde tüketiciye değil ithalatçıya yaradı. 5 senedir hemen her modelde böyle.

Alıntıları Göster
    Abi fiyat miyat motor falan geçtim de o kadran bölümü ne öyle ya :D. Mercedes S serisindeki gibi komple ekran orası herhalde. Artık analog kadranlar tamamen kalkacak herhalde bu gidişle. Analog konusunda BMW baya bir ısrarcı sanırım. Ama bencede analog olması lazım ya da en azından dijital bile olsa analog görünümünde olması çok daha şık bence. O ibre görülecek illaki :D

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.