Şimdi Ara

Yeni iPad mi yoksa air 2 mi alınmalı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
0
Favori
9.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İpad almak istiyorum yeni ipad çıkmasını bekliyordum bu sene başka ipad çıkacak mı bilmiyorum ama şu sıralar air 2 ile yeni ipad arasında gidip geliyorum. Sizce hangisi alınmalı aralarındaki farkı da pek bilmiyorum ya neyse:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kardeş ipad air 2 al bende o var çok memnunum ekranı fotolarda görünenden daha büyük emin ol hatta elimdeki eskiyince yine aynısından alacam diye şimdiden şartlandım

• Yeni iPad ile iPad Air 2 arasında tek fark biri A8 işlemci diğeri A9 işlemci kullanıyor bence arada fiyat farkı çok yoksa Yenisi al ama fiyat farkı 500 TL filansa iPad Air 2 al
  • quote:

Orijinalden alıntı: drjacob

Yeni iPad ile iPad Air 2 arasında tek fark biri A8 işlemci diğeri A9 işlemci kullanıyor bence arada fiyat farkı çok yoksa Yenisi al ama fiyat farkı 500 TL filansa iPad Air 2 al

Kardeş farkları birdaha gözden geçir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam yeni iPad için Applestore 22 gün civarı bekleme süresi verdi. Kardeşime bu sıralar ihtiyaçtı. 2 gün önce beklemek istemedik ve air 2 aldık. Biraz önce teslim aldık daha. Beklerseniz yeniyi alın tabi ama öyle ahım şahım bir fark olduğunu düşünmüyorum zira daha incelemeside yok ülkemizde daha. Hatta yanlış hatırlamıyorsam yeni ipad biraz daha kalındı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SISTEM-4-4-2 -- 1 Nisan 2017; 21:49:17 >
  • Kardeş çok farkı var kesinlikle Air 2 yansıma önleyici kaplama ekrandan inceliğe ve bir çok nokta da.

• vedatseyhanli kullanıcısına yanıt
    Hocam air 2 benim de hoşuma gidiyor. Normalde gönül pro almak ister de onun sadece 32 gb olanını alabilirim. Ben 128 gb 4g li olanını almak istiyorum o yüzden. Air 2 sizce kaç sene daha teklemeden çalışır.

@vedatseyhanli

Hocam şuan bende öyle düşünüyorum. Air 2 hem daha ince hem de güncellenen ipad e takılan işlemci öncekinden geri durumdaymış sanırım ve biraz daha kalın. Air 2 kaç sene daha düzgün teklemeden çalışır onu düşünüyorum şuan.

@SISTEM-4-4-2

Air 2 mi alayım diyosunuz hocam.

@RAFREF
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Luken Drew kullanıcısına yanıt
    bende ipad air 2 16gb var teklemeyi bırak uçuyor resmen gerek ekranın kalitesi renkleri hızı kullanımı herşeyi ideal ben keyfi kullanmalık aldım film izleyip oyun oynuyorum al sen al

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vedatseyhanli -- 1 Nisan 2017; 22:24:41 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 senedir Air 2 kullanıyorum, çok memnunum öneririm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2CBD65149 -- 2 Nisan 2017; 1:27:20 >
    Tabiki Air 2 alın mutlaka diyemem o sizin kararınız, tercihiniz hocam.
    Ama biraz önce daha yeni açtık kutuyu Teknosa'dan almıştık. Hemen sorguladım. Cihaz daha 2 aylık Şubat'ta üretilmiş. Kendim iPhone SE kullanıyorum onu da 1 ay önce almıştım ve Aralık ayı üretimiydi. Çıkış tarihleri baz alınınca daha yeni bir cihaz olan iPhone Se'den, Air 2'nin daha sonra üretilmiş olduğunu görmek mutlu etti.
    Air 2 ios 10.2 ile geldi bu arada hemen 10.3 yükledik ve gayet stabil çalışıyor.
    3-5 hesabini yapma hangisi hoşuna gidiyosa ali ver karşilaştirmani yap kararini ver dedigin cihaz ram kaç gb acaba..???ayrica cözünürlük ekran olarak nasil

• Bakalım apple store da hala air 2 satılıyorsa bu hafta alıcam kısmetse:)

• Air 2 kolay kolay eskiyecek cihaz değil zaten çıktığı zaman döneminin en güçlü cihazıydı ilk 2 gb ram air 2 ile gelmişti falan tavsiye ederim yani.

• İphonedo abimiz karşılaştırmasını yapmış.

https://www.youtube.com/watch?v=sG7Gwvd6Ia8
  • Yeni ipad yakın zamanda tanıtılmayacaksa beklemenin inanılmaz bir anlamı olduğunu düşünmüyorum, yeni ipad, air 2 den fazla uçup kaçmayacaktır fiyat farkıda olabilir. her ihtimali düşünmek lazım

• Bende iki model arasında gidip geliyorum. Hala karar veremedim.
  • erayerinc E kullanıcısına yanıt
    Bende kararsızım hala. Bir de Apple Store da Air 2 var mıdır hala onu düşünüyorum. Online sitede satışta görünmüyor ama mağazada vardır umarım.

• İphonedo testi var. Yeni ipad daha güçlü...

• Air 2 bassssssss....
  • Sorunsuz 64GB wifi Air 2 varken sırf yenilensin diye 128GB wifi Air 2 aldım, bugün geldi, oda sorunsuz. 10 numara 5* :)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.