Şimdi Ara

Yeni iPad mi yoksa air 2 mi alınmalı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
9.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ALPEREN A.

İphonedo testi var. Yeni ipad daha güçlü...

GPU da değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ip 7 ve air 2 kullanıyorum ip 7 kadar hızlı diyebilirim bence air 2 alabilirsin ekstra para vermene gerek yok.
  • Apple İpad Air2 yi zaten kaldırdı... Yerıne Yeni iPad cıktı... ve fıyat olarakta 1500Tl sevıyelerınde cıktı... Kart ındırımlerı ile felan 1400tl ye felan gelecek.. hatta öğrenci indirimi ile felan daha da uygun olacaktır.. bu aşamadan sonra Apple tarafında satışı bile kaldırılmış olan iPAD air2 almak mantıksız bence.... Her zaman en yenisi en iyidir... mantıgını savunuyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: musakilic

Apple İpad Air2 yi zaten kaldırdı... Yerıne Yeni iPad cıktı... ve fıyat olarakta 1500Tl sevıyelerınde cıktı... Kart ındırımlerı ile felan 1400tl ye felan gelecek.. hatta öğrenci indirimi ile felan daha da uygun olacaktır.. bu aşamadan sonra Apple tarafında satışı bile kaldırılmış olan iPAD air2 almak mantıksız bence.... Her zaman en yenisi en iyidir... mantıgını savunuyorum..

Bu arada kaldıkı ipad Air2 yi her ne hıkmetse ıkıncı ellerınde bıle şu ankı yenı cıkan ipad den pahalıya satıyorlar... ulkemın guzel insanları..
  • testlerıde ızledım ve dedıgım gıbı yenı ıpad , ipar air2 den daha guclu ve daha hızlı
  • iPad Air 2 - 64 gb kullanıyorum. Hızı ve stabilitesi oldukça iyi, 3 - 4 sene rahat idare eder..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • zaten kullanıyorsanız geçmenize gerek yok ama yeni satın alacaklar için ipad air2 zaten apple tarafından kaldırıldı.. artık Yeni ve güclü ipad var...
  • şuda var tabiki yenisi ve 32gb lık olanı 1499tl iken,, eskisi ve 16gb lık olanlarının da 1000-1100tl bandında olmalı
  • Ben de air2 almayı düşünüyordum uzun zamandır. Sürekli biraz daha ucuzlasın diye bekliyorum, acelem de yok mini2 ile idare ediyorum, yeni iPad, Air 2 nin değil de air in işlemcisini a9 yapılmış hali gibi ekran kasa aynısı kalınlık falan hatta biraz daha ağır, ikisi de alanı pişman etmez çok fazla fiyat farkı da yok performans farkı da yok neredeyse,

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni ipadin iyi tarafı fiyatı kötü tarafı ekranı. Görüntü ekranın bir altındaki katmandan geliyor. Eski tip tabletlerde olan ve bence tablete kalitesiz hissi veren bir durum bu. Bu yüzden bile yeni ipad almam ben.
  • Ben 6+ kullanıyorum. Aklımı kurcalayan ikilemler var. İpad mini 4-ipad air 2 ve ipad 2017 modelleri arasında gidip geliyorum devamlı. Air 2 ve yeni ipad arasında birini seçsem bile bu sefer mini 4 ve o model arasında gidip geliyorum. Plus kullandığım için mini çok mu mantıksız gelir? Plus kullandığım için mininin ekranı bir süre sonra küçük gelmeye başlar mı?
  • ipad mini 2 retine ekran kullanıyorum 2014 te aldim . 3 sene geçmesine rağmen cihaz teklemiyor nerdeyse hafıza da full dolu şarjı hala full parlaklıkta çok iyi gidiyor. Genellikle Netflix, Twitch Keyfi yapıyorum tabletten bide messengerdan yazısmak cok zevkli tabii. Oyun pek oynamıyorum ama Game of Thrones gibi yüksek oyunlarda 0 kasma yaşıyorum
  • Bende de mini 2 vardı 2 ay kullandım gayet güzeldi kasma donma yok birde 9.3.5 ise on numara. Şu sıralar hala bi karara varamadım. Air 2 ve yeni iPad. Yenisi biraz daha hızlı daha kalın ve ekranı eski teknoloji yansıma engelleyicisi yokmuş. Yeni ipad çıkmasaydı da kafamız karışmasaydı keşke. 128 gb air 2 ile pro arasında da 900 tl fark var. Bu gidişle pro alabilirim aradaki farka deyecekse

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yeni ipad in ekran ın air 2 ye göre çok daha iyi. proda kullanılan ekran ile aynı ekran gelecek.sadece yansıma engelleyici yok.ekran takıntınız varsa kesinlilke yeni ipad.air 2 nin ekranı çok soluk.
  • yeni ipad görmeden ekran kötü demek yanlış... görmek gerek.. hafta sonu ankarada apple magzalarına baktım ama cıhaz var teşhire koymuyoruz diyorlar... ellerındeki air2 lere satıp bitireceklermiş... artık istesekte air2 olmayacak zaten...
  • Bu ikilemi ben de yaşıyorum şu an. Yeni iPad işlemci olarak daha güçlü ama günlük kullanımdı milisaniyeler ile ölçülecek bir fark var sadece Air 2 ile kıyaslandığında. Çok önemli gibi durmasa da bir kalınlık farkı da var, yeni iPad ilk jenerasyon iPad Air kasasını kullanıyor, haliyle iPad Air 2'den bir miktar daha kalın ve ağır. Asıl önemli fark iPad Air 2'de bulunan tam lamine edilmiş ve yansıma önleyici özelliği olan ekran. Yeni iPad'de maliyet düşürmek için bu ekran kullanılmamış, hatta YouTube'daki karşılaştırma videolarında aradaki fark ciddi şekilde belli oluyor. İki cihazı da yan yana inceleyince deneyimlerimi paylaşırım buradan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Persona Grata -- 10 Nisan 2017; 12:12:55 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.