Şimdi Ara

Yeni Honda Jazz Tutulmadı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
1
Favori
8.860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
41 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçtiğimiz aylarda piyasaya sürülen ve son 10-12 senede ülkemizde belli bir satış rakamı yakalayarak kendi alıcı kitlesini oluşturan Honda Jazz her donanım paketinde 15000TL civarı abartılı saçma fiyatı nedeniyle aylardır sıfır satarak azalarak bitme yoluna girdi.

Özellikle 1.5 130PS standart motor yerine, çapulcunun çapulcusu beş para etmez 1.3 100PS zavallı motoru getirerek, gereksiz ve yalan dolan donanımlarla aracı şişirerek hakettiğinin çok çok üzerinde satmaya çalışan Şark Kurnazı Honda Türkiye'ye bu da ders olsun.

İlk defa sıfır çeken bir Honda modeli görüyorum.

Umarım yol yakınken fiyatları normal seviyelere çekerek, pazardan 3-5 pay alırlar.

Yeni Honda Jazz Tutulmadı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Honda Jazz Neden Tutulmuyor?

Honda Jazz, Japon otomobil üreticisi Honda tarafından 2001 yılından beri üretilen bir süper mini otomobildir. Son yıllarda, modelin satışları Türkiye'de düşüş göstermiştir. Bunun birkaç nedeni vardır:

• Rekabet: Honda Jazz, Toyota Yaris, Volkswagen Polo ve Renault Clio gibi güçlü rakiplerle karşı karşıyadır. Bu rakipler, daha geniş iç mekanlar, daha fazla özellik ve daha düşük fiyatlar sunabilir.
    • Değişen Tüketici Tercihleri: Tüketiciler giderek SUV ve crossover'lar gibi daha büyük ve daha yüksek araçları tercih etmektedir. Honda Jazz, bu trendi takip edememiştir.
    • Motor Seçenekleri: Türkiye pazarında sunulan Honda Jazz, yalnızca 1.3 litrelik benzinli bir motorla mevcuttur. Tüketiciler daha güçlü ve verimli motor seçenekleri arayabilir.

Honda Jazz Hangi Modeli Tutuluyor?

Satışları düşen Jazz'ın aksine, Honda'nın daha büyük SUV modelleri Türkiye'de popülerliğini korumaktadır. Bunlar arasında şunlar yer almaktadır:

• Honda CR-V
    • Honda HR-V

Honda Jazz 1.3 Elegance Yorum

Honda Jazz 1.3 Elegance, modelin orta seviye donanım paketidir. Sunulan özellikler arasında şunlar yer almaktadır:

• 16 inç alaşım jantlar
    • Otomatik klima kontrolü
    • Anahtarsız giriş ve çalıştırma
    • 7 inç dokunmatik ekranlı bilgi-eğlence sistemi

Genel olarak, Honda Jazz 1.3 Elegance, iyi donanımlı ve günlük kullanım için uygun bir araç olarak değerlendirilmektedir. Ancak, rekabetçi ortam ve değişen tüketici tercihleri nedeniyle Türkiye'de popülaritesini yitirmiştir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • jazz kötü araç değil de hem çok pahalı hem de koydukları motor çok saçma. devir değişti artık. performanslı ve ekonomik araç lazım. Mazda'ya özeniyorlar...

Orijinalden alıntı: icemy

Bakalım cıvıc a ne değer biçecekler
    Satılmadığına sevindim
    Bu da istenilen fiyatlara rağmen satılırsa, Türkiye'deki otomotiv piyasası göçmüş sayılır herhalde. 70,000 TL hiçbir şekilde B sınıfı arabaya verilmemeli. C sınıfı arabalar bile o parayı ne derecek hak ediyor muamma, gerçi şu anki genel tüketime oranla 3 seneye kadar bütün B sınıfı modeller bu fiyat bandından satılacak.

1.3 Dream Benzin Düz Vites 39.680 TL
    1.3 Premium Benzin Otomatik Vites 42.180 TL
    1.3 Elegance Benzin Düz Vites 47.680 TL
    1.3 Elegance Benzin Otomatik Vites 50.180 TL

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

Kim ne derse desin bu aracın olması gereken fiyatları aşağıdaki gibidir.

1.3 Dream Benzin Düz Vites 39.680 TL
    1.3 Premium Benzin Otomatik Vites 42.180 TL
    1.3 Elegance Benzin Düz Vites 47.680 TL
    1.3 Elegance Benzin Otomatik Vites 50.180 TL
    Jazz için bir diğer eksi yan ise artık tamamen "bayan arabası" olarak görülmesi.

Corsa, Clio, Polo gibi rakiplerinde böyle bi algı yok.

"Sokak köpeklerine selam vermek, adam olmaya çeyrek var demektir."
  • quote:

Orijinalden alıntı: IslakFasulye

Jazz için bir diğer eksi yan ise artık tamamen "bayan arabası" olarak görülmesi.

Corsa, Clio, Polo gibi rakiplerinde böyle bi algı yok.

Alıntıları Göster
    B segment arabaya 45 bin tl den fazla para vermek haramdır ziyandır.

Orijinalden alıntı: shadowgeist

Alıntıları Göster
    Şu anda durum ne hiç bakmayacağım ama bir ara merak edip baktığımda ''O paraya c sınıfı alırım ben'' diyerek direk kapatıp unuttuğum araç sağol hatırlattığın için zira ne zamandır görmüyordum.

Alıntıları Göster
    B segmentinde dizel motorun yoksa bir hiçsin.

Bu kuralı kabul etmeleri lazım

Hadi C ve D segmentinde bi parça benzinli ya da LPG satabilirsin ama B segmentinde hiç şansın olmaz.

100 HP kötü değil segment için ama benzinli zor artık.

• B segmentinde arac alirsam sadece yakit tuketimine bakarim haliyle bi de fiyatina Honda olmus Renault olmus pek fark etmez B segmentine dizel diye c segmenti parasi isteyen firmalara en azindan bu dizel az yakar diye bahane bulursunda Honda nin yaptigina gercekten bahane yok

Alıntıları Göster
    Ağzınızdan bal damlamış Şener Bey; bence de fiyatlandırması baya kötü bir araç. Araba muhtemelen çok az satıyor ki daha malum siteye bile düşmemiş.

Orijinalden alıntı: Mr.Misterr

Ağzınızdan bal damlamış Şener Bey; bence de fiyatlandırması baya kötü bir araç. Araba muhtemelen çok az satıyor ki daha malum siteye bile düşmemiş.

Alıntıları Göster
    Ah keşke millet aynı özeni diğer fiyatı uçuk arabalara da gösterse bu çakalların aklı başına gelir. Gidip Avrupadaki adama ben bu Jazz ı 57 aylık maaşıma hiç dokunmadan alıyorum desen size acıyarak bakar. Adamlar 4-5 aylık maaşıyla bu arabaları alabiliyorlar.

Orijinalden alıntı: memocan2468

Ah keşke millet aynı özeni diğer fiyatı uçuk arabalara da gösterse bu çakalların aklı başına gelir. Gidip Avrupadaki adama ben bu Jazz ı 57 aylık maaşıma hiç dokunmadan alıyorum desen size acıyarak bakar. Adamlar 4-5 aylık maaşıyla bu arabaları alabiliyorlar.

Alıntıları Göster
    Allah aşkına şu tipe zaten o fiyatları istemek nedir.Segmentini donanımını falan geçtim de bu tip ne allasen?

Orijinalden alıntı: Dream Cars

Allah aşkına şu tipe zaten o fiyatları istemek nedir.Segmentini donanımını falan geçtim de bu tip ne allasen?

Alıntıları Göster
    Konu sahibi fazlasıyla haklı . Distribütör firmanın her türlü satılır düşüncesiyle yaptığı bu saçmalık umarım ilerde ortadan kalkar .
  • Beter olsunlar!!en Ust donanım ne var sanki,8 hava yas.dijital kli.Cruz cont.var.Şimdi bu donanım her arabada var (sembol-lineayi sayma)68 bine b segmenti araba getir cüş yanı,oha!!!

Orijinalden alıntı: Paco-De Lucia

Beter olsunlar!!en Ust donanım ne var sanki,8 hava yas.dijital kli.Cruz cont.var.Şimdi bu donanım her arabada var (sembol-lineayi sayma)68 bine b segmenti araba getir cüş yanı,oha!!!
    1318lik bir üst dilime giren saçma bir motor ile sunulması zaten başlı başına hata...

Cam tavan bu aracın olmazsa olmazıdır, önceki kasada standart sunulan cam tavan yok??
    Bir de en az 10.000TL lik fazla fiyatı arabayı hepten öldürmüş.

Bir ara Jazz Fun+ i-shift aracı kullanmıştım, sırf merakımdan yeni Jazz'a bakmaya gittim "eskisi daha iyiymiş" dedim, çıktım gittim...

• Bir zamanlar hondayi tavsiye ederdim. Artik honda alma diyorum. Fiyatlara bak

Orijinalden alıntı: Pi

Bir zamanlar hondayi tavsiye ederdim. Artik honda alma diyorum. Fiyatlara bak
    Almayı düşünüyordum.Çapulcu olduğu için vazgeçtim teşekkür ederim
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.