Şimdi Ara

Yeni Honda Jazz Tutulmadı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
101
Cevap
1
Favori
9.448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
41 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2004,2005 model civicler satılıyor 35-40 bin tl arasında. 2004,2009 jaaz ise 28-38 bin tl arasında alıcı buluyor. Sen ikinci el piyasasında sırf kulaktan dolma bilgilerle efsane yaptığın sıradan bir otomobil firmasını bu kadar şımartırsan onlar da bu fiyatı koyarlar tabi.
    Utanmasalar artık sıfır otomobillere de Japon olsun taştan olsun vtec var motorda açın herkesi geçin gibi sloganlar da koyacaklar. Ama biraz ar ediyorlar heralde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaVu! -- 7 Ocak 2016; 3:18:53 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prydzsnare -- 7 Ocak 2016; 3:54:22 >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kadar eski teknolojiye karşın bu kadar yüksek fiyatların başka bir amacı olamaz.

Su arabaya koy 1.6 dizel motoru başlangıç paketini yap 49 bin tl bir dizel otomatik koy başlangıç 56 bin tl de ona yap.

Başlangıç benzinli 44 yap. Başlangıç otomatik benzinli 48 yap. Bak piyasada başka B sınıfı araba satılıyor mu?

C sınıfı başlangıç benzinli düşünenlerin birçoğu dizel otomatik jazz düşünür.

• Honda dolandırıcının önde gidenidir aslında.
    Herkes doğuşa giydirir ama honda distribütörü az çakal değildir.
    ÖTV indirimi yapıldıgı günleri hatırlayın.
    Fiyatları önce bindirdi sonra ötv indirimi yapıyorum dedi.

2000 Volkswagen Polo 1.4 75 Bg 2013-2014 (Km 122.000-126.000)
    2000 Volvo S40 2.0 136 Bg 2014-2020 (Km 160.000-284.000)
    2020 Fiat Egea 1.4 95 Bg 2020-2022 (Km 4500-43000)
    2016 Renault Megane 1.2 130 Bg 2022-... (Km 67.000-...)
  • satış rakamları açıklansın bakalım 50 mi sattı 100 mü
  • Hiç bir modeli tutmamıştı ki zaten. Hiç bir zaman yüksek satış adetlerine çıkmadı ya da sınıfında üst sıralarda bulunmadı. Sadece kemikleşmiş ve memnun bir kullanıcı kitlesi vardı. Onu da bu fiyatlar yüzünden kaybettiler.
  • Devamlı negatif yorumlar, fiyatı şu kadar olmalı tarzında ahkam kesmeler, hep bir boş eleştiri.. Ne bir öneri, ne de makul yorum, salla gitsin.. Kısaca "bir ben bilirimcilik, bir vurdumduymazlık, bir takım hoş olmayan şeyler.."

Orijinalden alıntı: Panthér

1318lik bir üst dilime giren saçma bir motor ile sunulması zaten başlı başına hata...

Cam tavan bu aracın olmazsa olmazıdır, önceki kasada standart sunulan cam tavan yok??
    Bir de en az 10.000TL lik fazla fiyatı arabayı hepten öldürmüş.

Bir ara Jazz Fun+ i-shift aracı kullanmıştım, sırf merakımdan yeni Jazz'a bakmaya gittim "eskisi daha iyiymiş" dedim, çıktım gittim...

18cc için bu araç üst vergi dilimine mi giriyor? Şaka gibi.
    2016 Renault Megane 1.2 130 Bg 2022-... (Km 67.000-...)

• honda çok Gereksiz bir firma old. Türkiye piyasasina bu kadar uzak kalınır.

Orijinalden alıntı: pro-black

Adama şöyle böyle diyoruz ama bak KİTAP gibi konuşmuş.

Volvo v40'ı linea ile kıyaslayıp '' aynı kategoride yarışan araçlar '' diyip , '' ben v40 değilde linea çok görüyorum linea daha iyi ve daha çok tercih ediliyor '' dedikten sonra , isterse ansiklopedi yutsun
  • opel yeni corsa yı da ilk getirdiğinde yüksek bi fiyat çekmişti. uzun süre satılmadı. halbuki ilk ve sonraki nesilleri ülkemizde peynir ekmek gibi satmıştı. sonra opel arabayı satamayınca ayıktı. indirim yaptı, rakilpleriyle aynı fiyatlara geldi ama algı bikere bozulmuştu.
    bizim ülkenin piyasasının mantığında baştan tutulmayan yok satmayan araba sonradan ne indirim yaparsan yap tüketici bakmıyor bile. o yüzden ben bu ileri yapsam, pazarda ilk reklamımı iyi yapmak için ilk altı ay hani derler ya lansman fiyatı. işte çok uygun bir fiattan zararına bile olsa o modeli veririm. 6 ay sonra her ay ufak ufak fiaytları güncellerim. hem böylece ikinci elini de kuvvetlendiririm. saadet zinciri işte.

Orijinalden alıntı: haberelectro

iki ayda 144 satmış.

Rakam bana inandırıcı gelmedi. Büyük ihtimalle bayilerde stok, test ve teşhir aracı olarak verilen araçları Honda Türkiye çakallık yapıp satış diye Derneğe yollamıştır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Eski kasayı 4 sene kullandım. Cam tavan Jazz'ların olmazsa olmazıdır..

uzakdoğuda 2 yıl önce çıkan araba , küçük hacim turbo ve çift kavrama hazırlanıyor diye avrupaya 2 yıl sonra yollandı. Nerede küçük hacim turbo hala yok eski motorla geldi. O zaman niye bizi 2 yıl beklettin. Bunlar hep firmaya olan inancı azalttı.
    Bilmiyorum test ettiniz mi ? Ben test aracı geldiği hafta test ettim. O arabayı test eden almaktan vazgeçer. Kalkışta çok zorlanıyor.
    Donanım bence iyi . Bizim tavan beklentimiz yoktu. Çocuklar sevmiyordu hiç açmazdık. Hatta tavan opsiyonel olsun isteyen parasını verip alsın diye görüş bildirmişliğimiz de var.
    Honda fiyatı eskisi gibi çok talep olacak diye yüksek tuttuğundan pek satılmıyor sanırım.
    Küçük hacim turbo veya dizel gelmeden bence hiç şansı yok. Onlar gelirse (küçük hacim turbonun avrupada yeni jazzın satışa çıkmasından çok kısa süre sonra geleceği söylenişti ama daha çıkmadı ) yeni motor diye fiyata zam yaparlarsa gene pek şansı olmaz.
    Bir öncki nesil çıktığında piyasada küçük hacim turbo B segmentte yoktu. 1.2-1.6 benzinlileri 70-100 bg bandında alıyordunuz. Jazz iyi bir seçenekti şimdi herkeste küçük hacim turbo var ve ilk kalkışta rampada jazza göre çok ataklar.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.