Şimdi Ara

Yeni Honda Jazz Tutulmadı (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
101
Cevap
1
Favori
9.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
41 oy
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şimdi yeni civic gelicek 90'dan aşağı çıkmaz o da.
    BABALAR HEP ÖNDE GİDER ÇÜNKÜ EVLATLAR YOL BİLMEZ.
  • Arabanın tipe gel töbe bismillah

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Honda karşımda eğilir elimi öper özür dilerse ürettikleri Jazz otomobilini belki 44500 TL ye almayı düşünebilirim. Alırım demiyorum belki düşünebilirim ama önce elimi öpmeleri ve adam olmaya söz verdiklerini söylemeleri şart.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2008 model civic arka bagaj döşemesi ile o döşemenin altındaki süngerimsi şeyler (stepne ile çamurluk arasındaki boşluğu kaplayan Strafor benzeri şeyler) Lpg montajı sebebiyle deforme olduğu için yenisini alıp takmak istedim. Çıkmacılarda bulamayınca yetkili servisin yolunu tuttum. Yolda giderken 3 liralık süngerle 5 liralık keçe için en fazla 150 lira bayılırım diye düşünüyordum. Serviste bir hanımefendiye istediğim şeyleri belirttim. Katalogu açarak hangi parçaları arzu ettiğimi sordu, istediğim parçaları gösterdim. Süngerimsi zamazingolar için toplam 450 lira gibi birşey istedi. Döşeme için 1500'e yakın birşey istedi. Japonya'ya olan uçak bileti buna dahil mi diye sorduğumda ise herşey normalmiş gibi Japonya'ya gitmek çok daha pahalı dedi. Teşekkür edip çıktım.
    Sanayiden eli iyi iş yapan bir ustaya kendim kontraplak üzeri keçe yaptırıcam. 1 tane de 80 liralık bagaj havuzu aldım mı tamamdır.

Eşek sevmenin bile bir adabı var derler. Bu lanet ülkenin her tarafı eşek ama doğru düzgün sevmeyi bile beceremiyorlar.

Edit: 2016 sonunda gelmesi beklenen yeni kasa civic için plan yapıyordum. Şimdi en kısa zamanda batmalarını diliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a1g0rithm -- 8 Ocak 2016; 2:02:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar sadece honda yada jazz değil ki! Türkiyede satılan tüm otomobillerin fiyatları normal değilki?

B sınıfı sıfır araçların 60binden başladığı yerde fiyatların bu noktaya gelmesi şaşırtmasın.

Yukarda bir arkadaşın da dediği gibi sıfır araçlara talep azalsa herkes bir tepki koysa hükümette vergileri düşürse ÖTVyi kaldırsa firmalar talep azlığından fiyatları düşürse nasıl olur? İmkansız geliyor gibi. Bilmiyorum çok tepkisiz bir toplum olduk. Gitgide robotlaşıyoruz.
  • Halkimiz bir nebzede olsa mantikli dusunebiliyor demek ki. Keske bu kararligi ve istikrari butun markalarda gosterebilsek. Bizim gostermemiz bi yana saticilar hatalarini anlar mi acep yoksa hicbirsey yokmus gibi bu fiyat listesi ike devam edip olayi olaganlastirmaya mi calisacaklar...

Orijinalden alıntı: senersongur

Kim ne derse desin bu aracın olması gereken fiyatları aşağıdaki gibidir.

1.3 Dream Benzin Düz Vites 39.680 TL
    1.3 Premium Benzin Otomatik Vites 42.180 TL
    1.3 Elegance Benzin Düz Vites 47.680 TL
    1.3 Elegance Benzin Otomatik Vites 50.180 TL

Süpersin Reis...

Yalnız ölümü gör, gel bizlere şu 39.680 TL'deki küsürat olan 680'i anlat.

N'olur la...

• Güzel paylaşım Şener ağbi,
    Devamını bekliyoruz senden böyle model model incelemeler...

Orijinalden alıntı: Febr

quote:

Kim ne derse desin bu aracın olması gereken fiyatları aşağıdaki gibidir.

1.3 Dream Benzin Düz Vites 39.680 TL
    1.3 Premium Benzin Otomatik Vites 42.180 TL
    1.3 Elegance Benzin Düz Vites 47.680 TL
    1.3 Elegance Benzin Otomatik Vites 50.180 TL

Süpersin Reis...

Yalnız ölümü gör, gel bizlere şu 39.680 TL'deki küsürat olan 680'i anlat.

N'olur la...

Hepsi 80 le bitiyor bir isarette olabilir bu

• 30.000 TL den başlasaydı tutulurdu..

Orijinalden alıntı: Jr09

quote:

Orijinalden alıntı: pro-black

Adama şöyle böyle diyoruz ama bak KİTAP gibi konuşmuş.

Volvo v40'ı linea ile kıyaslayıp '' aynı kategoride yarışan araçlar '' diyip , '' ben v40 değilde linea çok görüyorum linea daha iyi ve daha çok tercih ediliyor '' dedikten sonra , isterse ansiklopedi yutsun

Aynen,şener'in meşhurdur böyle antik kuntik işleri,eskiden de bir fiyat tablosu çıkarırdı ki maşallah,hesaplarına göre bir bentley,rr veya 911'i 150 bin'e almak gerekir

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: haberelectro

iki ayda 144 satmış.

Rakam bana inandırıcı gelmedi. Büyük ihtimalle bayilerde stok, test ve teşhir aracı olarak verilen araçları Honda Türkiye çakallık yapıp satış diye Derneğe yollamıştır.

hangi dernek şener?

Orijinalden alıntı: Super Santorelli

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: haberelectro

iki ayda 144 satmış.

Rakam bana inandırıcı gelmedi. Büyük ihtimalle bayilerde stok, test ve teşhir aracı olarak verilen araçları Honda Türkiye çakallık yapıp satış diye Derneğe yollamıştır.

hangi dernek şener?

Otomotiv Distribütörleri Derneği

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• a1g0rithm kullanıcısına yanıt
    Yok artık yani. İyice saçmalamaya başladılar. Servise gittiğimiz zaman elimiz onlara mahkum, saf, yolunacak tavuk olarak görüyorlar resmen insanı

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.