Şimdi Ara

Çok kararsızım vw polo 1997 model

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
1.550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Uzun zamandir yaşadığım şehirde bi araca denk geliyordum. Baya da hoşuma gidiyordu kendisi. Dün tesadüfen bi benzincide aracı park halinde ve satılık olarak gördüm. Arac 97 model 1.6 polo. Tavan haric komple boyası var. Direklerini motorunu güzelce inceledim herhangi bir sıkıntı yok gibi. Tabi ustaya da göstermek lazım. Gelelim asıl mevzuya, sahibi bu araç için 16.750 gibi bir fiyat istiyor ve fiyat son diyor. Araba gerçekten bana gore muthis temizlikte. Ama fiyati gercekten yuksek. Aksam eve geldim ve cilgin cilgin dusuncelere kapildim. Acaba 16.000 ya biraksa alir miyim gibi. Sizin dusunceniz nedir ? Aracin fotosunu koyuyorum.

Çok kararsızım vw polo 1997 model

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

# Mechanical Engineering #

• Hocam km kaç ?

• O paraya 2000 model ve ustu (tahminen 2004) tertemiz fabia alinir. Hem ic mekani cok daha kaliteli ve genistir hem bundan bir sonraki kasa polo sasesi kullandigindan daha guvenlidir hem de 1.4 100 hp performansli ve 1.2 htp ultra ekonomik ve dayanikli motorlar kullandigindan cok daha iyi bir arabadir bundan.

Ama sizin isteginiz amblem ve jant sekil ise bilemem. Ben sahsen bu tarz cigeri sokulmus araclardan uzak dururum. Bunlar binicisine degil sanayiciye hizmet eder.

baltalı_ilah: Hocam görüntü jant vs değil amacım. Bu araba uzun zamandır dikkatimi temizliği ile de çektiği için almayı düşündüm. Daha önce hiç fabia lara bakmamıştım, kontrol ediyorum hemen...

# Mechanical Engineering #
  • Hocam km çok çok fazla değil , 15,500 den fazlasını vermeyin

Temiz bir Stilo veya Marea alirsiniz bunun yerine ve cidden bu Polo dan daha kaliteliler.

Ha illa Polo diyorsaniz bu fiyat cok fazla buna.15 binden yukari vermeyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ***Leopard*** -- 29 Mart 2015; 16:29:06 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu fiyata 2001-2002 polo bulunur. ben bu bütçelere 20 yıllık araçları tavsiye etmek istemiyorum. 3-5 ekleyip 2008-2010 civarı sandero'lara bakın derim. bütçe sınırlıysa 15 civarına 2005 kalos'lara bakın.

temiz diye 1997 model araca bu miktar çok. 14-15 civarına çekerseniz ve size ekstra masraf açacak bakım vs. yoksa alınabilir. ama diğer türlü 16.5'a aracı alacaksınız, lpg bakımı, yağ, filtre, lastik, triger, muhtemelen akü vs. eklediğinizde bu araç 2000 daha masraf açar size 18 küsüre mal olur anlamı kalmaz.

efsane kasa diye 15-20'ye satılan corolla'lardan farkı yok bu fiyatıyla.

böyle bir aracı satın alırsanız, satıcısını mutlu ederseniz. gider üstüne 3-5 koyup 2010 model sandero alır gezer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.Kahriman -- 29 Mart 2015; 16:39:24 >
  • 2001 avensis aldim gecen sene 17.500e. Bu arabanin icinden gecer. Bu aracin ederi 12bin benim gozumde.
    ya da Stilo gibi donanımlı arabalar varken
    Kuldan kula zarar gelmez hak yazmayınca.
    Haktan kula zarar gelmez kul azmayınca.
  • 20 yillik arabadan bahsediyoruz. O arabanin yasitlari universiteyi bitiriyorlar. Bir kismi askerligi bitirdi. Oyle dusunun. 20 yillik arabaya mercedes bmw de olsa 5 kurus vermem.

Orijinalden alıntı: leonidas26

bana temiz 2001 model poloyu 16bine bul hemen alırım. ama imkansız. dediğiniz fiyatlar 2 sene öncesinde kaldı. heralde başka ülkede yaşıyorsunuz.

ne zamandır piyasayı takip ediyorum. en son 4-5 ay önce eski poloları araştırmıştım. piyasa çok yukarı çıkmış. şu an için 18500 altına temiz araç bulamadım.

açık açık söylüyorum bu araçlar bu paraları etmez. başka ne alternatif varsa ona yönelinmeli. 2000 model arabaya 18-19 vermek satıcısını sevindirmekten başka bir işe yaramaz. üstüne yapılan masrafları da üstüne ekleyin ocağınıza incir ağacı diker, 5 yıl belinizi doğrultamazsınız.

vw destekli markalar fabia, ibiza'ya bakılmalı.

yada dacia, chevrolet bakılmalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.Kahriman -- 29 Mart 2015; 21:30:40 >

• Alıp 2 ay kullanıp satmışlığım var. 11e alıp yine aynı fiyata satmıştım 2008de. Velhasıl tamam 7 yıl öncesinden bahsediyorum ama yine de bu para kesinlikle etmez. Hidrolik direksiyondur ama broadway direksiyonu gibidir. Bunun dışında klimasının çok iyi ve kısa zamanda soğuttuğunu hatırlıyorum. Motor olarak 75 hp olmasına rağmen torku gücüne göre oldukça yüksektir (130nm olması lazım). Hafif kasa ve 13inchlik küçük tekerlekler sayesinde hızlanma ve darbe emişleri iyiydi. Ancak dediğim gibi o fiyat kesinlikle verilmez. O paraya 2004 model palio alırım ben olsam. Çok daha sorunsuz ve masrafsız olur.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-sahibinden-sorunsuz-bakimli-clio-206910308/detay

Orijinalden alıntı: commandx

2001 avensis aldim gecen sene 17.500e. Bu arabanin icinden gecer. Bu aracin ederi 12bin benim gozumde.

Tavsiye etmiyorum. 1999 model polom vardı 180000 km de temiz araçtı 12100 tl ye sattım 3 ay önce ve kurtuldum . Kronik problemi start stop a bile alışmıştım.

Orijinalden alıntı: nazım55

quote:

Orijinalden alıntı: commandx

2001 avensis aldim gecen sene 17.500e. Bu arabanin icinden gecer. Bu aracin ederi 12bin benim gozumde.

Tavsiye etmiyorum. 1999 model polom vardı 180000 km de temiz araçtı 12100 tl ye sattım 3 ay önce ve kurtuldum . Kronik problemi start stop a bile alışmıştım.

Polo mu tavsiye etmiyorsunuz avensis mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WarSaw -- 30 Mart 2015; 21:09:01 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.