Şimdi Ara

YENİ FOCUS'A MODİFİYEYE BAŞLADIM,DESIGNED BY tAyLaN =)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
163
Cevap
0
Favori
5.984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam arkadaşlar...Beni tanıyan herkes bilirki ben bi araba kullanıyosam o araba eşsiz güzellikte olmalıdır benim için ;) Avrupadaki Modifiyelere Oranla Onlarla Tabiki Kıyaslanır Demiyorum Ama Zevkime Çok Güveniyorum...Arabamı Çok Seviyorum Ve Onu İlgi Çekecek Bir Araba Haline Getirmek İçin Sonunda Düğmeye Bastım =) Hadi Hayırlısı...

İlk Olarak Tüm Aydınlatma Sistemini Xenon Yaparak BaşLayaLım =) Acayip Yakıştığını Düşünüyorum Ben,Farların Özellikle Helojen Olması Dolayısıyla Aldığı Görünüm Mükemmel...

YENİ FOCUS'A MODİFİYEYE BAŞLADIM,DESIGNED BY tAyLaN =)

Sırayla Yaptırdığım Diğer Eklerle Birlikte Burda Paylaşıcam Arkadaşlar Yorumlarınızı Bekliyorum =)

• far ve sisler güzel olmuş gerçekten
  • bence bri aracı gösteren lastik ve jant tır tabi yayları unutmamak gerek.

güzel modlar bekliyoruz zevkinizi görelim
  • Onları yapacak zaten.... herşeyi hazır sayılır :):):)
  • uAyca Sen bana Xenon olmuyo dedin ama helojenlerrr :( Bak oluyo hemde Angel fardan daha tatlı duruyo sende yap bak mutlaka =)
  • Araban sedan mı hb mi kardeş?
  • quote:

Orjinalden alıntı: By tAyLaN_21

uAyca Sen bana Xenon olmuyo dedin ama helojenlerrr :( Bak oluyo hemde Angel fardan daha tatlı duruyo sende yap bak mutlaka =)

Abi HALOJEN far çeşidi....Senin dediğin Mercekkk.... Mercek içinde Halojen yada Xenon yerleştiriliyor...OKe..

ARABA SEDANe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uA_Y_C_A -- 30 Haziran 2008; 21:25:26 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Olsun sen beni kandırdın =) Bari öyle deseydin yauw =) Araba Sedan.Ama HB Den daha güzel Mod.Olacak Eminim...Body Kit Çizimlerine Başladık Bugün Harika Bişey Olucak...Spoiler'leride Boyada Perşembe günü takılacak =)
  • BAK BEN BUNU YAZMIŞIMM yazmışım merceğin içine diyeee

quote:

Orjinalden alıntı: uA_Y_C_A

Xenon takarsan Halojenler PUFFFF olur... :):):) Xenon kit alacaksın tabikide... Merceğin içine aynen takaiblirsin sanırım...Mesela kısalara Xenon takarsın uzunlar halojende kalabilir belki..

• Her şey görsellik değildir.. Güvenlik daha önemlidir.. Bu sebeple sisleri halojen bırakın, kısalara 4300K xenon takın derin, nacizane...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozyurek

Her şey görsellik değildir.. Güvenlik daha önemlidir.. Bu sebeple sisleri halojen bırakın, kısalara 4300K xenon takın derin, nacizane...

Orjinal Xenonlu focuslarda Sisler Halojen mi acaba....ben hiç orjinal sis Xenon görmedim sanırm

peki uzunlara ne yapcaz... ??? onlar Halojenmi kalacak...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uA_Y_C_A -- 30 Haziran 2008; 23:51:06 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: uA_Y_C_A

Orjinal Xenonlu focuslarda Sisler Halojen mi acaba....ben hiç orjinal sis Xenon görmedim sanırm

peki uzunlara ne yapcaz... ??? onlar Halojenmi kalacak...

Sislere ve Uzunlara Xenon takmaya bende karşıyım...
    Sislerde zaten ışık kırılıyor.Hiç bir işe yaramıyor.Sadece görüntü...
    Uzunlara gelince bi sellektör yapma yarım saniye kadar bişey...Bir Xenon'un ısınması 4-5 saniyedir...Yani sellektör yaparken biraz basılı tutmak gerekirki tam verim alalım yada Xenon Kit'in ömrünü uzatalım...
    Ama 5 saniye uzunlar yakıncada sellektör farkedilmez...O yuzden Mavi H1 Halogen Ampül almak daha mantıklı...
    Mesela Philips , Mtec , Osram gibi markaların mavi ampüllerini alıp Xenon görünümü verebilirsiniz.Hem Xenon'dan daha verimli olur
    Sislerede yine kaliteli markaların Halogen Ampüllerini kullanmak gerekir...Xenon hiç bi şekilde siste aydınlatmaz aksine görmenizi bile engeller

• merakla bekliyoruz dostum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Erdm24

Sislere ve Uzunlara Xenon takmaya bende karşıyım...
    Sislerde zaten ışık kırılıyor.Hiç bir işe yaramıyor.Sadece görüntü...
    Uzunlara gelince bi sellektör yapma yarım saniye kadar bişey...Bir Xenon'un ısınması 4-5 saniyedir...Yani sellektör yaparken biraz basılı tutmak gerekirki tam verim alalım yada Xenon Kit'in ömrünü uzatalım...
    Ama 5 saniye uzunlar yakıncada sellektör farkedilmez...O yuzden Mavi H1 Halogen Ampül almak daha mantıklı...
    Mesela Philips , Mtec , Osram gibi markaların mavi ampüllerini alıp Xenon görünümü verebilirsiniz.Hem Xenon'dan daha verimli olur
    Sislerede yine kaliteli markaların Halogen Ampüllerini kullanmak gerekir...Xenon hiç bi şekilde siste aydınlatmaz aksine görmenizi bile engeller

+1 güzel bilgi
    forumda xenon kullananların çoğu bu konuda bilgisizler

• Walla arkadaşlar sislerin Xenon olmasına karşısınız ama ben bu konuda kesinlikle sizlere KATILMIYORUM!.. Tamam sisli bir havada verimli mi yoksa değilmi onu bilemem hiç denemedim izmirde pek sis olmuyor.Ama uzun yolda sis farlarının Xenon olması mükemmel bir olay.Siz farları özellikle dar yollarda aracın önünün bir kısmını aydınlatmakla birlikte etrafınıda oldukça fark edilecek şekilde aydınlatıyor...Bence mutlaka olması gereken bir olay bu...Araç görünümüne ettiği güzel etkide cabası... ;)
  • Sis ve sağanak yağış dışında sis farlarının kullanılması suç zaten..
    Bu durumlarda da xenon işe yaramayacaksa ne yapayım ben sis farını... Ki yaramaz zaten
  • Madde: 64/1-b-1 "Sis ışıklarını; sisli, karlı ve sağanak yağmurlu havalar dışında diğer farlarla birlikte yakmak"
    55 lira..
  • Kaç defa yedim o 55 ytl lik cezadan hiç saymadım =)
  •  YENİ FOCUS'A MODİFİYEYE BAŞLADIM,DESIGNED BY tAyLaN =)

az ve öz bi çalışma bence
  • Abartmakta üstüme yoktur =) Yarın Bagaj ve tavan arkasında Spoiler'ler takıLacak görmelisiniz harika !.. =)
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.