|
Yeni elektrikli Hyundai IONIQ 6 Türkiye'de: İşte fiyatı ve özellikleri
3 Mobil,
1 iOS
Popüler Konular listesinde
-
-
O değil de, bu nasıl çirkin bir tasarım yahu!
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Aklima bu geliyor gordukce

_____________________________ -
Gözlerinden öpüyorum bu aracı tasarlayan arkadaşın, tabi gözleri varsa eğer
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ 
-
Açıkçası advance paketi iyi satacak bir araç olduğunu düşünüyorum. Byd gibi ülkeyi terk eden değil burda fabrika kuran bir firma hyundai grubu.
Umarım 600km civarı gider.
Valla T10F almak yerine IONIC 6 alırım.
Bana göre Tesla Model Y boşluğunu IONIC 6 net doldurur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FısFısss -- 5 Ağustos 2026; 19:35:47 >_____________________________ -
Tam tersi. Benim çevremde IONIC kullananlar var. Yoldan geçenler Mercedes'e falan bakmıyor, buna bakıyor. Dikkat çeken, spor bir araç.
_____________________________ -
Alanlar guzel gunlerde kullansinlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ 
-
O kadar yakmıyor hocam çok çok gazlamak lazım (araç serviste uzun menzili tarafı atamadım ancak ortalam 13-14kw )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Penanggalan -- 5 Ağustos 2026; 19:44:40 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Iphone 17 Pro Silver- Apple Watch 11 46mm Silver - iPad 6.th 9.7" - MSI GP66 -RTX 3070- Olympus OM-D E-M10 Mark III - 14-42mm - 40-150mm - Lenovo G27Q-20- Logitech G PRO X- Apple AirPods Pro 2 -
Tasarımı çok güzel bence
Gayet güzel yeni gelen herşeyden nefret eder olduk anlamadımki.
Geldi gönlümün efendisi. Hyundai artık satışlarda ilk 5'e girebilir, tabi yeterli araç getirirlerse.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ BlkHoRangI -
Sonunda cuk olmuş. Almak için sabırsızlanıyorum
Baz modeli 84 kw bataryaya sahip olmalıydı, o kadar büyük kasaya 63kw bataryayı koymayı nasıl başardınız.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
beğenmeyen için bir şey diyemem çok hoş gerçekten
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
PleOS gelmedi heralde yine eski OS ile geldi, ioniq 3 bence bundan daha fazla oyuncaklı gelecek gibi onu beklemek daha mantıklı 1-2 aya o da çıkacak piyasaya, advance a bu bataryayla bu paraları vermektense.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dj.trust.06 -- 5 Ağustos 2026; 20:38:47 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Taycan'ın değiştirilmiş hali, logo Porsche olsa harika diyecekler Hyundai olunca kötü diyor normal.
Mini Cooper akülü arabasının 3.5 milyona satıldığı piyasada şu araba bedava.
Eleştirilecek yanı ise o cam açma düğmelerini kapı yerine orta konsola koyan mühendisin, ona izin veren Ceo'nun iki yakası bir araya gelmesin. Böyle aptallık cahillik olmaz leş herifler.
_____________________________ Copyright © 2011/2012/2013/2014/2015/2016/2017/2018/2019/2020/2021/2022/2023 Burada yazdıklarımın tamamı hayal ürünüdür ve gerçek değildir, zotacing sorumlu tutulamaz...Yazdıklarıma inanmayın ve üzerinize almayın/alınmayın. -
Ya Allah rızası için adam gibi haber yapın. Elektrikli aracın en önemli özelliği menziliyken menzil bilgisi vermeden copy past haber yapan editörler istemiyorum
IONIQ 6 zaten tasarimi ile piyasadaki birbirinin kopyasi araclardan farkli ve ilk ciktiginda cok fazla dikkat cekiyordu. bir de ulkemizde satilan model kapali jantli oldugu icin iyice futuristik duruyordu. yeni modeli ise ben o kadar cok begenemedim. hem on fardaki daha sert hat hem de arka spoilerin kaldirilmasi bence hos olmamis. menzil icin ise sartlar cok farkediyor fakat 53kwlik eski model bile en verimli ilk 3 aractan biri oldugu icin gayet yeterli yenisi ise duzenli uzun yol yapmayanlar icin fazla bile. kac yil oldu hala 800 volt mimarisi kullanan arac cok az bu yuzden. hem az yakip hem de yaninizdaki togg veya banzeri bir aracin 40dkda yaptigi sarji 20-25dkda yapmaniz gayet mumkun. tasarimini begenenler icin bicilmis kaftan. yanliz arac oldukca alcak boyu cok uzun olanlar icin diger sedanlara gore bile yetersiz gelebilir ote yandan araca binen diz mesafesini gorunce ufak bir sok geciriyor gorundugunden cok uzun bir arac. (4.855 metre)
O değil de, bu nasıl çirkin bir tasarım yahu!
|
|
Açıkçası advance paketi iyi satacak bir araç olduğunu düşünüyorum. Byd gibi ülkeyi terk eden değil burda fabrika kuran bir firma hyundai grubu.
|
|
Tam tersi. Benim çevremde IONIC kullananlar var. Yoldan geçenler Mercedes'e falan bakmıyor, buna bakıyor. Dikkat çeken, spor bir araç. |
|
Gözlerinden öpüyorum bu aracı tasarlayan arkadaşın, tabi gözleri varsa eğer
|
|
Umarım 600km civarı gider. Valla T10F almak yerine IONIC 6 alırım. Bana göre Tesla Model Y boşluğunu IONIC 6 net doldurur. |
|
Taycan'ın değiştirilmiş hali, logo Porsche olsa harika diyecekler Hyundai olunca kötü diyor normal. Mini Cooper akülü arabasının 3.5 milyona satıldığı piyasada şu araba bedava. Eleştirilecek yanı ise o cam açma düğmelerini kapı yerine orta konsola koyan mühendisin, ona izin veren Ceo'nun iki yakası bir araya gelmesin. Böyle aptallık cahillik olmaz leş herifler. |
Benzer içerikler
- whatsapp aero
- autocad sistem gereksinimleri
- spotify mod apk
- discord bot ekleme
- instagram telefon numarası
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

Resim Galerisi

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt