|
Bildirim

2 Mobil
|
Şuna 2.250.000 istenince t10f ucuz gelmeye başladı.
|
|
şunun fiyatı 1.8- 2 milyon olsa iş yapar. aynı fiyat olursa millet Tesla alır. elektrikli megane tutulmadi zaten. piyasada hiç görmedim desem yalan olmaz. Tesla artık köylerde bile var.
|
|
2,5milyondan aşağı alınacak araba kalmadı gibi birşey. En azından benim kriterlerim için böyle. Yoksa isteyen 300bine gider Şahin falan alır. Neyse ki hayalleri gerçek ediyorlar.
|
|
mevcut hükümetin vergi politikasını suçlamak yerine markaları suçlarsanız ilelebet bu fiyatları görmeye devam edersiniz |
|
tesla juniper kullanmış, tasarım ve konforunu sevmemiş biri olarak soruyorum,
ioniq5 daha yüksek tork + 2kat şarj hızı + daha iyi ekranlar + 19 inç lastik vs. aynı fiyata ve benzer batarya ile daha mantıklı değil mi? |
|
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hikaye816 -- 4 Ekim 2025; 12:08:03 > |
|
|
|
|
Bunun sıfır fiyatı şu an opsiyonsuz olarak 2.259.000-TL gözükürken, EV40 lar ikinci elde 1.600-TL lerde. EV40 çok mantıklı değil mi fiyatı? Değmez mi ki ısı pompası olmamasına? Muadili nedir ki o fiyata? Ben zaten günde ortalama 70 km yapan bir İzmirde yaşayan bir kullanıcıyım. Gibi sorular. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JaDu -- 9 Ekim 2025; 10:22:15 > |
|
Yılların meganenını mundar ettiler. Sıra clio da. |
|
5 sene sonra çöp olacak ve alındığı para bile etmeyecek, bir başka araç daha. O paralara illa Renault hastasıysan gider 1.5DCI Icon Megane alır mis gibi sorunsuz binersin. |
|
Copyright © 2011/2012/2013/2014/2015/2016/2017/2018/2019/2020/2021/2022/2023 Burada yazdıklarımın tamamı hayal ürünüdür ve gerçek değildir, zotacing sorumlu tutulamaz...Yazdıklarıma inanmayın ve üzerinize almayın/alınmayın.
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|