Şimdi Ara

Yeni Dungeon Boss taktikleri anlatımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
2.382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Temel haliyle anlatıp detaya girmeyecem

Zul Aman la başlayalım

Hawk boss :

-Aranızda 10 yard bırakıyorsunuz
    -Beyaz kuşlar birini alıp kaçırmaya kalkıyor geldiği gibi nukeleyin
    -Havaya kaldırdığı kişinin altına girin

Ayı Boss :

- Ortadaki dikdörtgenin köşelerine yayılın tank bi köşeye ranged diğer köşelere yayılsın
    - Köşelerde bulunanlara boss sırayla charge atacak. charge yiyen bossun içine girecek üstündeki debuff geçene kadar
    - ranged sayınız yetersizse healer dahil dışarda 3 kişi bırakamıyorsanız healer ve 1 ranged charge yedikten sonra içeri girerken bir melee dışarı çıkıp charge yemeli aksi takdirde birisi ölecektir.
    - Ayı formunda casterlar bosstan uzakta duracak çünkü silence atıyor. Tank CD lerini bu faza saklamalı

Dragonhawk Boss :

- Yere çizgi şeklinde ateş atıyor ateş kötüdür bulaşmayın.
    - yine yere bombalar atıyor patlarsa güzel vuruyor uzak durun
    - Hatchler adında 2 adet troll geliyor. Rangedlardan birini görevlendirin onun haricinde kimse vurmasın.
    - Gelen hatcherlar yumurta kırmak için geliyorlar. yapabileceğiniz bi kaç şey var bu noktada:
    1- diğer hatcher a da birini görevlendireceksiniz hp sini inidirip kesmeyeceksiniz. 1-2 grup dragonhawk çıktığı anda trolleri indireceksiniz çıkan dragonhawkları da aoe keseceksiniz(uzun sürer risk yok)
    2- hatcherın biri öldürülür. diğerinin peşinden dahi gidilmez. tank o tarafa doğru kayar gelen dragonhawkları alır CD açıp AOE lenir.diğer gelen gruptada temizlenen tarafın trollü kesilir aynı şekilde öbürü bırakılır.(riskli ama efektif)
    3- Gelen troller direkt kesilir. Son fazda boss tüm yumurtaları kendi kırar. Ortalıkta 30-40 tane dragonhawk vardır. CD açılır ve nukelenir. (DPS güçlüyse ve tank iyise bu yöntem tercih edilebilinir.)

Lynx Boss :

- Ne totem görüyorsanız kesin anında.
    - Add çıkarttığında addi hemen indirin
    - Açtığı totemden uzağa kitelayın bossu

Hexlord :

- Addlerini kesin hemen.
    - Bu boss sizin abilitylerinizi çalıyor.
    - Aoe shadowbolt atıyor
    - Özelliğini çaldığı classa göre dikkatli oynayın. Healerın özelliğini çalıyorsa heal atacaktır interrupt yapın.

Son boss çakma zul jin

- 4 Aspecten 2 sini seçiyor
    - Etrafa bişey açıyorsa kaçın
    - Tank and Spank

Zul Gurub

Cauldrona tıklayıp mounta binin zehirlerden böyle geçeceksiniz

1.Boss Yılan bossu

- Ranged birbirinden mümkün mertebe uzakta duracak şekilde yayılacak
    - yere açılan labirentin şekline göre yerinizi belirleyin
    - Link atılan 2 kişi birbiri arasında mesafe arttığında bağ kopup patlıyor. patlama esnasında etrafınızda kimse olmasın öldürürsünüz
    - Whispering diye bişi cast ediyor interruptlayın.
    - Yere lazer atıyor onlardan kaçın yakınında dahi durmayın.
    - Faz değişiminde yorgun düşüyor %100 dmg taken bonusu var nukeleyin

2. Mandokir Raptor bossu

- Addi kesin
    - Ölünce spiritlerin sizi resslemesine izin verin
    - Add tekrar doğduğu anda yine nukeleyin çünkü spiritleri öldürüyor kendisi
    - add olmadığı zamanlarda bossa vurun.
    - Yere açtığı şeylerden kaçın

3.Boss opsiyonel

- 4 bosstan birisi geliyor
    - Genel olarak zor değiller
    - Oyundaki gelen skill bilginiz kesmenize yetecektir ( ateşten kaç skill interrupt et vs.)

4. Panter Boss

- Bossun faz değişimi %50 de DPS i abartmayın
    - %50 ye gelmeden önce odalardaki panterleri temizleyin.
    - %50 de kalan tüm panterleri üzerinize salacak

5. Boss

- Shadow bolt interruptlanacak
    - Yerdeki Ateşten kaçılacak
    - 3 cauldron var ateş(kırmızı) buz(mavi) ve panzehir(yeşil)
    - Addler için ateşi kullanın addler ölünce dispelleyin
    - Büyük add için Buz
    - Yere açtığı zehir için yeşil

6. Boss Jindo

- İlk fazda yeşil alan açıyor tank içinde kalıyor
    - Skill attığında herkes yeşilin içine giriyon bitince çıkıyor
    - 2. Fazda yerde zincirler var amaç bunları kırmak
    - 2 çeşit spirit var büyük olanları birisinin çekmesi lazım.
    - Bu büyük spritiler zıplayıp zincirin shieldını kırıyorlar. O yüzden herkes bir zincirin yakınında durmalı
    - Yere shadow atılıyor kaçmazsanız baya sağlam vuruyor

alıntı çalıntı değil kendim yazdım emeğe saygı gösterin alıntı yaptığınız yeri belirtin.

• Eline sağlık

Yeni bosslar ile ilgili videolar da koyalım ki millet okuduğunu bir de izleyerek pekiştirsin daha net olur

Zul'Aman Boss Fightları

--------------------------------------------------------------------<>-----------------------------------------------------------------------

Zul'Gurub Boss Fightları

• eline sağlık hocam
  • add dediğin spawnlarmı hocam ?

eline sağlık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [A]narchy -- 28 Nisan 2011; 22:30:31 >
  • Eyvallah.
    Ek olarak trashler bile sağlam vuruyor.346 ilvl var diye dalmayın,pişman olursunuz.
  • msj dursun, geri döndüğümde bakarım
  • Elinize sağlık.Mesajım bulunsun benim de.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DARK SOULS 3 (REHBER KONU)
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • eline sağlık
  • Zg'deki son boss nedir ya kaç kere denedik kesemedik bi healerin salaklığı bi tankın yaptığı yanlışlıklar yüzünden saatlerce uğraştık çıkmakta gelmedi içimden oyunu bırakmasam anında çıkardım ama son gün şu dungeonuda göreyim öyle bırakayim dedim e haliyle addon zamanın ne kadar çabuk geçtiğini böyle gösteriyor ''Dungeon Completed in 161 minutes''

Sesinizi duyar gibiyim harbiden ''OHA''
  • bu açıklamalar için çok teşekkürler arkadaşım
    en güzel itemler en nadide mountalr senin olsun inşallah :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amedra

Zg'deki son boss nedir ya kaç kere denedik kesemedik bi healerin salaklığı bi tankın yaptığı yanlışlıklar yüzünden saatlerce uğraştık çıkmakta gelmedi içimden oyunu bırakmasam anında çıkardım ama son gün şu dungeonuda göreyim öyle bırakayim dedim e haliyle addon zamanın ne kadar çabuk geçtiğini böyle gösteriyor ''Dungeon Completed in 161 minutes''

Bende ZG son bossta dikkat edilmesi gereken ince detayları yazayım..

ilk fazda tank boss yeşil alan acınca bossu biraz kitelayıp dısarı cıkarmalı..(çünkü boss yeşil alan içinde kalırsa casterlar %90 magic dmg reduce nedeniyle dps yapamaz ) tank bossu alandan cıkarınca cokta ileriye götürmemeli ki melee dpsler alandan cıkmadan bossa vurabilsin icabında tankta hızlıca geri kosabilsin.. ayrıca casterlar yeşil alana cok yakında durmalı.. böylece cast başlayınca hızlıca içine koşabilirler..

2.ci fazda büyük addi tank getirse daha iyi olur.. ve büyük adde kimse dps yapmasın.. çıkan küçük addleri 1 ranged ve tank sürekli almalı..(tank sadece büyük addi tutacagı için minik addlerle ugrasması cok önemli) özellikle healera addler yaklaştırılmamalı..

burda asıl olay zincirlerdeki alanları kaldırmak oldugu için 1-2 kalkan kırılınca ortalarda amacsız gezmek yerine herkes kalan zincire yakın durmalı.. tüm zincirlerdeki kalkanlar temizlenince büyük add hemen indirilmeli.. son olarak zincirlere dps yapacagım diye minik addler biriktirilmemeli..

• quote:

Orijinalden alıntı: Amedra

Zg'deki son boss nedir ya kaç kere denedik kesemedik bi healerin salaklığı bi tankın yaptığı yanlışlıklar yüzünden saatlerce uğraştık çıkmakta gelmedi içimden oyunu bırakmasam anında çıkardım ama son gün şu dungeonuda göreyim öyle bırakayim dedim e haliyle addon zamanın ne kadar çabuk geçtiğini böyle gösteriyor ''Dungeon Completed in 161 minutes''

Biz 8'de girdik 12'de çıktık. Tamamlayamadık da Ama 2. yapışımızda kolayca yaptık

• msjım dursun
  • konuyla alakasız ama queue süresi düştümü yeni call to arms dalgasından sonra
  • Bugün ilk kez zul aman a girdim 1 saatimiz akil zon u öldürmekle geçti. Taktikleri kavramak biraz zaman alıcak her seferinde biri hata yapıyor. Neyse geçtik onu bu sefer jan alai de takıldık 4 wipe yedik. Gelen Dragonhawk lar için doğru dürüst bir strateji yapamadık sonunda herkez dağıldı gitti
  • Sizcede yeni hcler çok kolay olmamış mı... Yani ne bileyim 1 ay bekledik. Biraz zor olmalıydı bence. Sonucta 5 man tamam ama epic veriyor 353 dahi olsa. Biraz daha zor yapabilirlerdi.
  • Casual playerların epik eşyalara ihtiyacı var.Aynı ToC gibi bedava epik dağıtılıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekostros

Bugün ilk kez zul aman a girdim 1 saatimiz akil zon u öldürmekle geçti. Taktikleri kavramak biraz zaman alıcak her seferinde biri hata yapıyor. Neyse geçtik onu bu sefer jan alai de takıldık 4 wipe yedik. Gelen Dragonhawk lar için doğru dürüst bir strateji yapamadık sonunda herkez dağıldı gitti

Orada yumurtaları açmak için 2 add çağırıyor bunlardan birini kesin diğeri yumurtaları yavaş yavaş açıyor geldikçe kesersiniz daha sonra aynı işlemi tekrarlıyor bu sefer ters taraftaki add'i kesin diğeri yumurtaları açsın yine geldikçe kesersiniz. Bunu yapmazsanız boss bir süre sonra bütün dragonhawkları salıyor herkes kaçacak yer arıyor çünkü addler önüne gelen ilk kişiye dalıyor ve sağlam vuruyorlar sonuç genelde wipe oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Z.K

Casual playerların epik eşyalara ihtiyacı var.Aynı ToC gibi bedava epik dağıtılıyor.

Bence iyi oldu sonuc olarak bu bi oyun herkes hardcore oynamak zorunda degil bence casual oynayanlarında raid yapabilecek seviyeye daha rahat gelebilip raidlere baslayabilmesi daha iyi oluyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: RespecT

quote:

Orijinalden alıntı: ekostros

Bugün ilk kez zul aman a girdim 1 saatimiz akil zon u öldürmekle geçti. Taktikleri kavramak biraz zaman alıcak her seferinde biri hata yapıyor. Neyse geçtik onu bu sefer jan alai de takıldık 4 wipe yedik. Gelen Dragonhawk lar için doğru dürüst bir strateji yapamadık sonunda herkez dağıldı gitti

Orada yumurtaları açmak için 2 add çağırıyor bunlardan birini kesin diğeri yumurtaları yavaş yavaş açıyor geldikçe kesersiniz daha sonra aynı işlemi tekrarlıyor bu sefer ters taraftaki add'i kesin diğeri yumurtaları açsın yine geldikçe kesersiniz. Bunu yapmazsanız boss bir süre sonra bütün dragonhawkları salıyor herkes kaçacak yer arıyor çünkü addler önüne gelen ilk kişiye dalıyor ve sağlam vuruyorlar sonuç genelde wipe oluyor.

Şu sıralar tek başıma oynadığım için hep random gruplarla giriyorum yazıyorum ama yazdıklarımı pek dinleyen yok. Çoğunlukla gelen 2 troll ü öldürüyolar en sonda hepsi kırılıyor 50 tane dragonhawk. Yeni hc ler için kolay deniyor ama benim gibi random giriyorsanız grupta mutlaka 1-2 noob oluyor bitirene kadar beynim sulanıyor

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.