Şimdi Ara

Yeni Dungeon Boss taktikleri anlatımı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
2.382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Oyun kolay deniliyor ama bence oyunun hardcore kısmı heroic contente kaydırıldı. End-game mantığında oynayanların seviyesi artık heroic. Normal modeu takan yok; daha çok casual player işi oldu. Heroiclerin (raid) de çok kolay olmadığını, adam gibi progressin zaman istediğini düşünürsek oyunun pve'sinin kolay olduğu düşüncesi biraz yanıltıcı oluyor. Normal ve Heroic mode arasındaki farka ısınmak lazım artık diye düşünüyorum.

Ayrıca bırakın kıytırık 5m instancelar da kolay olsun, o kadar da değil yani 5m'leri de kastıracak halleri yok
  • Şikayet etmek istersen illaki bir şey bulursun önemli olan bardağın dolu tarafını görebilmekte. Bana tbcde heroic arcatrazı sadece 4 kere tamamlatabilen sistem çok mu iyidir o da tartışılır.
  • Bence aynı serverdan adamları bir araya koyma olayı ve üstüne %15 buff random grupların başarısını büyük ölçüde arttırdı, ilk gün dışında 45dk dan fazla sürmedi ne ZG ne de ZA. Genelde tek başıma sıra alıp girdiğim gruplarda en az 3 kişi aynı serverdan oluyoruz.
  • random bg lerde verilen çantalardan adam gibi bişi bulan varmi .Bana sadece para,potion çıkıyor :D.
    Birde zg ve za ya random girmek bela aramak gibi bişi heralde.Şansına iyi grup gelirse yapilabiliyor ama mavi itemlerle gelenler oldumu cidden zorluyor.Birde bence za nın ilk bosuna bir ayar getirmeleri lazim.Melee çok oldumu kabus oluyor resmen.

alıntı:
    Lynx Boss :

- Ne totem görüyorsanız kesin anında.
    - Add çıkarttığında addi hemen indirin
    - Açtığı totemden uzağa kitelayın bossu

burda sanırım yanlış bilgi verilmiş kesinlikle mana totemi kesmeyin,bossu o totemden uzaklaştırın ki içine healer girsin(yani ben :D),bu sayede mana derdi olmaz healerin ,çünkü patates tank gelirse biz uğraşıyoruz yine :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mogosan -- 2 Mayıs 2011; 14:19:50 >
  • hawk boss hakkaten tank hariç 2 melee oldumu intihara meyillendiriyor.. /range 10 yard mevzugundada bug var.. göz kararı yapmaya calısıyorsun.. bazen üstüste healerı kapıyor kuşlar.. veya healerı aldıktan hemen sonra yıldırımlar çakmaya başlıyor.. adam kuştan iner inmez tek yiyor çok can sıkıcı bir durum..

zgdede poison bossu çok ters.. üstüne 30k 30k zehiri üflüyor kacıyorsun anında poison link geliyor.. geri kacıp cd acıp patlatıyorsun anında penance vari bir zehir skili var.. onu atıyor.. meleedekiler interruptlamazsa 500K can olsa dayanmaz bunlara.. gecen gün üst üste 3 kez o skilli attı.. sagolsun blizz class mekaniklerini zg yaratıklarına ögretmemiş.. ne deterrance bilirler.. ne başka bir şey.. acılan cogu cdyi ignore edip tek atıyorlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: tosunpasa

hawk boss hakkaten tank hariç 2 melee oldumu intihara meyillendiriyor.. /range 10 yard mevzugundada bug var.. göz kararı yapmaya calısıyorsun.. bazen üstüste healerı kapıyor kuşlar.. veya healerı aldıktan hemen sonra yıldırımlar çakmaya başlıyor.. adam kuştan iner inmez tek yiyor çok can sıkıcı bir durum..

zgdede poison bossu çok ters.. üstüne 30k 30k zehiri üflüyor kacıyorsun anında poison link geliyor.. geri kacıp cd acıp patlatıyorsun anında penance vari bir zehir skili var.. onu atıyor.. meleedekiler interruptlamazsa 500K can olsa dayanmaz bunlara.. gecen gün üst üste 3 kez o skilli attı.. sagolsun blizz class mekaniklerini zg yaratıklarına ögretmemiş.. ne deterrance bilirler.. ne başka bir şey.. acılan cogu cdyi ignore edip tek atıyorlar..

High Priest Venoxis'in yere açtığı labirent içi bir şeyler düşünmeleri gerek çünkü random olarak gelen ışınlar labirenti patlatıyor hiç bir türlü kaçış şansımız kalmıyor ışınlardan kaçarken labirentin üstünden geçsek 40k vuruyor üstünden atlasak yine 40k vuruyor kaçmasak yine 40k vuruyor. Işının geldiği noktada kaçış yeriniz yoksa oradaki kişi genelde ölüyor ya da çok az bir canla kurtuluyor.

• Arkadaş için upluyorum bulamadı da :D
  • Mesaj buluna, Sonra okuna . Tez kafam kesile
  • quote:

Orijinalden alıntı: RespecT

quote:

Orijinalden alıntı: tosunpasa

hawk boss hakkaten tank hariç 2 melee oldumu intihara meyillendiriyor.. /range 10 yard mevzugundada bug var.. göz kararı yapmaya calısıyorsun.. bazen üstüste healerı kapıyor kuşlar.. veya healerı aldıktan hemen sonra yıldırımlar çakmaya başlıyor.. adam kuştan iner inmez tek yiyor çok can sıkıcı bir durum..

High Priest Venoxis'in yere açtığı labirent içi bir şeyler düşünmeleri gerek çünkü random olarak gelen ışınlar labirenti patlatıyor hiç bir türlü kaçış şansımız kalmıyor ışınlardan kaçarken labirentin üstünden geçsek 40k vuruyor üstünden atlasak yine 40k vuruyor kaçmasak yine 40k vuruyor. Işının geldiği noktada kaçış yeriniz yoksa oradaki kişi genelde ölüyor ya da çok az bir canla kurtuluyor.

o bossa sinir oluyorum ben ya toxic link atıyor garanti 100 k hp gidiyor onunla bi kere illa manayı çar çur etmek zorunda kalıyosun.tank fazla dmg almıyor boss enrage olmadığı sürece.Bir de o labirent olayı kolay ya ama healer olarak cast ederken o zehir şeysi takip ediyor ona sinir oluyorum.Sonra yollar kapanıyor bloodvenomdan sonra zehirler kalkınca rahatlıyosun.ama o toxic link olayı çok op ya bi ara nerflesinler onu.2 kere aynı adama atarsa ölür yani 2 kişiyi etkiliyor zaten hangi birini healliycen

• quote:

Orijinalden alıntı: ekostros

quote:

Orijinalden alıntı: RespecT

quote:

Orijinalden alıntı: ekostros

Bugün ilk kez zul aman a girdim 1 saatimiz akil zon u öldürmekle geçti. Taktikleri kavramak biraz zaman alıcak her seferinde biri hata yapıyor. Neyse geçtik onu bu sefer jan alai de takıldık 4 wipe yedik. Gelen Dragonhawk lar için doğru dürüst bir strateji yapamadık sonunda herkez dağıldı gitti

Orada yumurtaları açmak için 2 add çağırıyor bunlardan birini kesin diğeri yumurtaları yavaş yavaş açıyor geldikçe kesersiniz daha sonra aynı işlemi tekrarlıyor bu sefer ters taraftaki add'i kesin diğeri yumurtaları açsın yine geldikçe kesersiniz. Bunu yapmazsanız boss bir süre sonra bütün dragonhawkları salıyor herkes kaçacak yer arıyor çünkü addler önüne gelen ilk kişiye dalıyor ve sağlam vuruyorlar sonuç genelde wipe oluyor.

Şu sıralar tek başıma oynadığım için hep random gruplarla giriyorum yazıyorum ama yazdıklarımı pek dinleyen yok. Çoğunlukla gelen 2 troll ü öldürüyolar en sonda hepsi kırılıyor 50 tane dragonhawk. Yeni hc ler için kolay deniyor ama benim gibi random giriyorsanız grupta mutlaka 1-2 noob oluyor bitirene kadar beynim sulanıyor

bi dk tank yada pala tank kolay tanklayabiliyor yerine gelince warriorda iyidir tabii 50 dragonhawk bişey değil.cooldownları açar tank o sırada bende divine hymn yapınca baya baya kurtuluyosun

• Bugün heroic deadmines'ı 2 saatte tamamladım
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.