Gayet modern bir tasarım olmuş.Tutulacağına şüphe yok.
Yne pazar liderliği geliyo fiat a umarım donanım olarak zengindir ve tabiki otomatik vites=)
Bu gidişle sınıfında birincilik yine doblo'da olacak.
Olmazsa da tavana piano black sticker çekeriz
quote:
Orijinalden alıntı: emtue
bir de panaromik cam tavan yaparlarsa super bir ticari arac olur
saka bir yana gayet guzel olmus, cok begendim.
Umarım araba bu şekilde çıkmaz o ne biçim far yahu utanmasalar ön cama kadar uzatacaklar.
quote:
Orijinalden alıntı: atiyba
quote:
baz donanima sart dogru soyluyorsun, ne gerek var cam tavan falan
Paylaşım için sağolun..
Bu arada motor özellikleri ve donanımlar hakkında bir haber yok mu?Ne zaman çıkacak piysasaya inşallah fiat 1.6 multijet 120 hp lik motor koymaz doblo'ya millet jtd ile bastırıyordu.
Valla bu gidişle koyabilirlerde ama,zaten yeni makyajlı olduğu için gerek yok,belki 2 sene sonraki yeni versiyonunda koyarlar..
quote:
Orijinalden alıntı: punkypunisher
Bu arada motor özellikleri ve donanımlar hakkında bir haber yok mu?Ne zaman çıkacak piysasaya inşallah fiat 1.6 multijet 120 hp lik motor koymaz doblo'ya millet jtd ile bastırıyordu.
quote:
Orijinalden alıntı: atiyba
quote:
Tam ben diyecektim he..
Güzel olmuş araç ama.Beğendim ben.Yeni 1.6 Multijet'leri de koyarlarsa 1.3,1.9'larla beraber zengin motor yelpazaesi olur.İsteyen istediğini alır.
Arka tasarımı gayet iyi de ön tarafı arkası kadar beğenmedim.
Ama her türlü satar bu araç
1.6 m.jet motor daha sonra satışa sunulacak diyebliyorum.Önce 1.3 ve 1.9 piyasada olacak daha sonra 1.6 seçeneklere eklenecek diye okumuştum forumda.
resimler hangi sitede acaba?
Arka taraf Fiorino, ön taraf da Bravo'ya benzemiş. Ön tamponda çok değişiklik olmamış. Ama genel görünüm olarak şimdikinden güzel olmuş. Çok satacaktır....
Arkası çok tatlı duruyor.
Eskisini ararmıyız arkadaşlar?
quote:
Orijinalden alıntı: OverDrıve
ararız gibi ben çok beğenmedim şahsen
quote:
Orijinalden alıntı: OverDrıve
Bence aramayız.Tasarım olarak hoşuma gitti.Okuduğum kadarıyla doblo nun yol tutuşunu arttırmak için boyutlarında değişiklik yapılmıştı.Eğer fiyat olarakta fazla pahalı olmazsa(şimdiki fayatlara göre artış olacağı kesin ) liderliği korur.
Hoş duruyor. Bakalım iç dizaynı ve malzeme kalitesi nasıl olacak ?
quote:
Sizi duyanda eskisi cok guzel bir tasarıma sahipti sanar. Hani eskisinin ne kadar cirkin oldugunu bilmesek neysede
Yenisinin arka taraf fena gozukmuyor ama toplamda eskiside yeniside cirkin tasarımlara sahip bence.