Şimdi Ara

YENİ DOBLO( KAMUFLAJSIZ) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
689
Cevap
2
Favori
84.846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu resimlerin sızması Fiat'ta büyük üzüntü yarattı. Çünkü malesef bu resimler aracı hakkını kesinlikle vermiyor. Özellikle ön tarafı. Kaput açık ve ışık kötü olduğu için araç güzel gözükmüyor. Ancak şu kadarını söyleyim; aracın ciddi anlamda bir SUV havası var. Şu anda piyasada olan araçlardan ve mevcut Doblo'dan çok farklı. Özellikle önden belli açılardan cip havası çok net. Teknoloji konusuna girmek istemiyorum ama bu sınıfta görülmemiş bir sürü sürpriz var.

Yeni Doblo'yu bekleyenlerin beklediğine değecek. Araç yıl sonundan önce tanıtılacak ancak almak için yeni yılı beklemek gerekecek.

Son olarak aracın hakkını veren resimleri 1 ay içinde bu forumda göreceksiniz...
  • Valla merakla bekliyoruz diğer dobloyuda yani makyajlı dobloyuda ilk çıktığında almıştık yüzümüzü öne eğdirmedi inş yeni doblo alıncada böyle olcak tek temennimiz bu yanlız fiat çalışanları lansmanı bu kadar yaklaşan arac hakkında artık bilgi vermelidirler yavaş yavaş
  • quote:

Orijinalden alıntı: liberoz

Bu resimlerin sızması Fiat'ta büyük üzüntü yarattı. Çünkü malesef bu resimler aracı hakkını kesinlikle vermiyor. Özellikle ön tarafı. Kaput açık ve ışık kötü olduğu için araç güzel gözükmüyor. Ancak şu kadarını söyleyim; aracın ciddi anlamda bir SUV havası var. Şu anda piyasada olan araçlardan ve mevcut Doblo'dan çok farklı. Özellikle önden belli açılardan cip havası çok net. Teknoloji konusuna girmek istemiyorum ama bu sınıfta görülmemiş bir sürü sürpriz var.

Yeni Doblo'yu bekleyenlerin beklediğine değecek. Araç yıl sonundan önce tanıtılacak ancak almak için yeni yılı beklemek gerekecek.

Son olarak aracın hakkını veren resimleri 1 ay içinde bu forumda göreceksiniz...

50 kere sordum yahu Otomatik vites seçeneği varmı bu yeni doblonun ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Gladiotürk

quote:

Bu resimlerin sızması Fiat'ta büyük üzüntü yarattı. Çünkü malesef bu resimler aracı hakkını kesinlikle vermiyor. Özellikle ön tarafı. Kaput açık ve ışık kötü olduğu için araç güzel gözükmüyor. Ancak şu kadarını söyleyim; aracın ciddi anlamda bir SUV havası var. Şu anda piyasada olan araçlardan ve mevcut Doblo'dan çok farklı. Özellikle önden belli açılardan cip havası çok net. Teknoloji konusuna girmek istemiyorum ama bu sınıfta görülmemiş bir sürü sürpriz var.

bende bunu sormak için girdim

• otomatik değil ama fiorinodaki gibi dualogic vites şeçeneği olabilir.
  • fiorıno bagaj kapagı kotu deyıstırılmelı benım tanıdıgım sadık fıatcılar var dobloları varken ı arka kaput ıcın bıper aldılar fırmalar her modelı bırbırıne benzetme modasını terketmelıler.
  • Görülmemiş bir sürü sürpriz

Standard ESP
    Navigasyon
    Arka cam otomatiği standart
    Sunrof
    Otomatik vites

Heralde görülmemiş birsürü sürpriz bunlardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperella

Görülmemiş bir sürü sürpriz

Standard ESP
    Navigasyon
    Sunrof
    Otomatik vites

Evet bunlardır umarım o süpriz ler bunlardan başka neler olabilir ki önemli olarak
  • bu sınıfta devrim olur bu özellikler sunulursa
  • acaba otomatik vitesli versiyon lansmanla beraber satışa sunulur mu?
    ve şanzuman dualogic mi yoksa yeni çift kavrama ddc mi konulur?
  • quote:

Standard ESP
    Navigasyon
    Sunrof
    Otomatik vites

kesin sp yada gp paketi diye sunarlar opsiyon olarak bunları
  • Tabiki bunların bir çoğu denendi prototiplerde, ama en düşük versiyonunda standart ESP, Navigasyon, Skydome vs. gibi özellikler beklemek bunun üstünede o aracın 24-25 bin aralığından ya da bu civardan başlaması imkansız. Doblo sonuç olarak ticari bir araç olacak, ama üstüne eklenen paketlerle ve donanım seviyeleriyle bence sınıfının en konforlu, güvenli ve f/p oranına sahip aracı olacaktır.

ayrıca liberoz, tofaş'tamı çalışıyorsun? ( görüşelim :) ) Mesajından anladığım kadarıyla bu prototip kesin çıkacak gibi bir yorumda bulunmuşsun acaba bu bilgiyi nerden edindin?

quote:

Orijinalden alıntı: Warrıor Sako

quote:

Standard ESP
    Navigasyon
    Sunrof
    Otomatik vites

kesin sp yada gp paketi diye sunarlar opsiyon olarak bunları

• quote:

Orijinalden alıntı: osmanlı13

quote:

Standard ESP
    Navigasyon
    Sunrof
    Otomatik vites

Evet bunlardır umarım o süpriz ler bunlardan başka neler olabilir ki önemli olarak

Bekleyip görücez yapıcak birşey yok. :)
  • o da olacak ancak ilk etapta değil daha sonra devreye girecek...

quote:

Orijinalden alıntı: Gladiotürk

quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: ronin67777

acaba otomatik vitesli versiyon lansmanla beraber satışa sunulur mu?

dualogic zaten çift kavramalı otomatikleştirilmiş manuel şanzuman değilmi?.ben mi yanlış biliyorum acaba.uzman arkadaşlar daha iyi bilir
  • Doblonun otomatiği çıksın ortalığı allak bullak eder. Rakiplerine fark atar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertandogann

quote:

dualogic zaten çift kavramalı otomatikleştirilmiş manuel şanzuman değilmi?.ben mi yanlış biliyorum acaba.uzman arkadaşlar daha iyi bilir
    değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertandogann

quote:

dualogic otomatikleştirilmiş manuel şanzumandır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: **green-eyes**

bu fotoları çekeni yakalarlarsa dışarı bilgi vermeken tazminat davası açarlar valla.

ee bu otolar şu an banttaysa neden ben depolarında görmüyorum. hergün sabah akşam deposunun önünden geçiyorum.!!!

sürekli kamuflel, olarak bursa içinde heykel altıparmak gemlik fıstıklı armutlu yolunda geziyolar.

ben ozellikle burda gemlik te armutlu fıstıklı istikametine doğru giden kamuflajlı deneme sürüsü yapılan çok dobloya rast gelmiştim
  • Opsiyon olarak bile sunulması devrimdir.

sürpriz denilen özellikler bunlar ise hakikaten sürprizdir.

Ama biraz durup 2.dk kendinize sorunuz.

Allah aşkına hangi marka hafif ticarisini diğer rakipleri ile birlikte geliştirmiyo ??
    Yada 5 sene sonraki belkide 2 kasa sonraki modellerde kullanılacak özellikleri
    Fiat alıp 2011 de mi koyacak.

Bunlar olduktan sonra Fiat Linea ile Bravo yu neyapacak ??

Olmaz olamaz imkansız

Bunlardan 1 i 2 si olursa belki olur oda opsiyonel olur

Onlarda hepinizin tahmin ettiği gibi otomatik vites ve arka cam otomatiğidir.

Bunun dışında en üst donanımı dahi olsun yukarıdakileri beklemek hayalcilik olur.

Markalarda birbirlerini kırmaz bunu unutmayın
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.