Şimdi Ara

YENİ DOBLO( KAMUFLAJSIZ) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
689
Cevap
2
Favori
84.845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Boyutlarında kayda değer bir değişiklik yok gibi görünüyor.
  • İç görünüş...(kamuflajlı)

YENİ DOBLO( KAMUFLAJSIZ)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ankay2 -- 2 Ekim 2009; 9:15:53 >
  • Arkasını beğenen arkadaşların aksine ben hiç beğenmedim, biraz Multipla'ya benzemiş, bir de cam yüzey çok büyük. Türkiye şartlarında bagaj kapağının neredeyse tamamen cam olması hangi akla hizmet. Ön tarafında ve içinde pek bir değişiklik yok diyebiliriz ama arka çok kötü olmuş bence.
  • Adamlar yigidin malı meydandadır demiş resmen
  • Arka cam komple değil sanırım,(iki parça halinde)
    dikkatli bakılırsa Fiat logosunun üstünde kalan kısım cam altı ise sanırım parlak boya veya ona benzer bişi*...
    *Qubodaki gibi;
     YENİ DOBLO( KAMUFLAJSIZ)

quote:

Orijinalden alıntı: Erzurum lu

Arkasını beğenen arkadaşların aksine ben hiç beğenmedim, biraz Multipla'ya benzemiş, bir de cam yüzey çok büyük. Türkiye şartlarında bagaj kapağının neredeyse tamamen cam olması hangi akla hizmet. Ön tarafında ve içinde pek bir değişiklik yok diyebiliriz ama arka çok kötü olmuş bence.

• arkadaşlar bunda 1.6 multijet 105 ps motor kullanılacakmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: diesotto

quote:

Eskisini ararmıyız arkadaşlar?

Sizi duyanda eskisi cok guzel bir tasarıma sahipti sanar. Hani eskisinin ne kadar cirkin oldugunu bilmesek neysede

Yenisinin arka taraf fena gozukmuyor ama toplamda eskiside yeniside cirkin tasarımlara sahip bence.

Zevkler farklıdır arkadaşım.
    Doblo benim çok hoşuma giden ticari araçtı.
    Yenisi eskisinin yanında cins durmuş..
  • fiat forumlarından okuduğum kadarıyla evet kullanılacak...
    quote:

Orijinalden alıntı: Warrıor Sako

arkadaşlar bunda 1.6 multijet 105 ps motor kullanılacakmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ankay2

Arka cam komple değil sanırım,(iki parça halinde)
    dikkatli bakılırsa Fiat logosunun üstünde kalan kısım cam altı ise sanırım parlak boya veya ona benzer bişi*...

arkadaşın dediği doğru cam o kadar büyük değil(işaretli yere kadar), camın devamı gibi duran siyah zemin bence hoş bir hava katmış doblo'ya..
    gözümüş alıştıkça seveceğimize inanaıyorum...

YENİ DOBLO( KAMUFLAJSIZ)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dtnaim -- 2 Ekim 2009; 11:21:07 >

• hurda indirimi gelirse bizim 18 yaşındaki kartalı (evlendirsem çocuk yapacak yaşa geldi hala bizden ayrılmadı) verip bunu almayı ciddi ciddi düşünüyoruz. o da pederi ikna edersem.
  • Benim o camdan anladığım kadarıyla bagaja ulaşım iki şekilde olucak.Birincisi sadece camı kaldırarak ikincisi eski yönten komple arka kapıyı kaldırarak olacak.

Umarım anlatabilmişimdir.
  • Bence sadece görüntü bütünlüğü olsun diye o şekilde yapılmış... Ticari bir araçta SUV tarzı bir cam-bagaj kapağı sistemi koyacaklarını sanmıyorum. Maliyet arttırmazlar...
    quote:

Orijinalden alıntı: onr4249

Benim o camdan anladığım kadarıyla bagaja ulaşım iki şekilde olucak.Birincisi sadece camı kaldırarak ikincisi eski yönten komple arka kapıyı kaldırarak olacak.

Umarım anlatabilmişimdir.
  • Aracın çizgi hatları çok hoşuma gitti. 1.6 multijet doğruysa bu tam aranan araç olur. Arka kısım da çok çekici olmuş. Fiyatlar kaçtan başlar acaba?
  • Yeni trend;

YENİ DOBLO( KAMUFLAJSIZ)

YENİ DOBLO( KAMUFLAJSIZ)

Hepsinin klansmanı farklı,biliyorum fakat yinede tasarımda benzerlikler mevcut

• resmin dışarı sızdırılmasına nasıl göz yumulmuş ve nasıl gözden kaçırılmış inanamadım, üretim bölümünde özellikle ar-ge alanında çalışan personelin hiçbir şekilde kamera vazifesi gören bir alet ile orada bulunmaması gerekiyor.
  • her zamanki gibi fiat işte fiorino va doblo karışımı birşey yapıp piyasaya çıkarıcaklar bizde hemen üerine atlıycaz.
    sanırım bu bir kısır döngü koç kalitesiz araçları yapıcak bizler de alıcaz bu böyle sürüp gidicek.
  • aracın tipi belki bir çoğumuza güzel gelecek ama kesinlikle kalitesiz bir araç olacak güvenlikten yoksun insan hayatını hiçe sayan...
  • bir önfar bukadar gıcık olamaz ya göz var nizam var az daha uzatıp ön camla birleştirseydin bari

arka görünümde hiç estetik değil bence.
  • Gördüğünüz resimler prototip üretim bölümündeki 4-5 araçtan biri, lansmanda hangisi kullanacaklar şu anda baş mühendisler bile bilmiyor, ama aşağı yukarı dizaynlar aynı, çıkan araç çokta farklı bir şey olmayacak sonuçta, bu arada resmi çıkaran arkadaşa geçmiş olsun =), bulunmuş ve bugün çıkış kağıtlarına 1 imzada ben attım.

İç tasarım yukarıdaki resme benziyor fakat tam olarak o değil, sonuçta iç tasarımda tofaş çok radikal değişikliklere gitmedi, biraz bravonun iç tasarımındaki yenilikler entegre edildi ve fiorinonkiyle kombine bir şekilde kullanıldı.

Aracın lansmanı ile birlikte çok hoş süprizler duyacağınıza eminim , otomatik vites 1.6 mjet motor gibi, hemen piyasaya sürülmesede takip eden aylarda yerini alacaklar. Ayrıca araçta bir çok detay konumlandırdı fiat, lancia delta aracımı sattıracak utanmasa bana =)

Kolay gelsin...

• Bunun Doblo olduğu kesin mi?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.