Şimdi Ara

YENİ DOBLO( KAMUFLAJSIZ) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
689
Cevap
2
Favori
84.846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • güzel
  • Otomatik vites seçeneği olmazsa yazık olur!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erzurum lu

Arkasını beğenen arkadaşların aksine ben hiç beğenmedim, biraz Multipla'ya benzemiş, bir de cam yüzey çok büyük. Türkiye şartlarında bagaj kapağının neredeyse tamamen cam olması hangi akla hizmet. Ön tarafında ve içinde pek bir değişiklik yok diyebiliriz ama arka çok kötü olmuş bence.

Ya sen eski doblo ya hiç binmedin ya ben! bu denklemi çözmek gerekir ayrıca Multiplaya benzetmek ap ayrı bi başarı tebrik ediyorum(Herkez den özür dilerim ancak böyle sivri ve hiç biyere dayanmayan yorumlar okuyunca kendimi alamıyorum cvp yazmaktan)

Neyse dikkatli bi gözlemci olarak arabanın alt yapısının karasörünün değiştirildiğini gözlemledim geliştirmeler olmuştur ancak bu arabada gerçekten köklü değişimler yapılmış ben onu görüyorum resim çeken elaman umarım iyi bi fiyata satabilmiştir birilerine çünkü kimse işinden olmak istemez sonuçta

@c4timer
    Acaba lansman tarihi 3 aşşa 5 yukarı ne dir 2009 sonu mu olur gelecek aymı olr yoksa 2010 mu olur???

• İç tasarımını ciddi olarak değiştirlerse düşünürüz valla
  • quote:

Orijinalden alıntı: [Kreuzberg]

bu fabrikada calısmak isterdim

Çalışacak onca fabrika varken neden fiat ? : )

Arka cam Citroen C1&Peugeot 107 gibi olmuş ..
  • @Aşırı sempatik görünümü var.

Canlı renkleri de olursa lolipop şekerlere benzer .

Ben beğendim .
  • quote:

Orijinalden alıntı: osmanlı13

quote:

Arkasını beğenen arkadaşların aksine ben hiç beğenmedim, biraz Multipla'ya benzemiş, bir de cam yüzey çok büyük. Türkiye şartlarında bagaj kapağının neredeyse tamamen cam olması hangi akla hizmet. Ön tarafında ve içinde pek bir değişiklik yok diyebiliriz ama arka çok kötü olmuş bence.

Ya sen eski doblo ya hiç binmedin ya ben! bu denklemi çözmek gerekir ayrıca Multiplaya benzetmek ap ayrı bi başarı tebrik ediyorum(Herkez den özür dilerim ancak böyle sivri ve hiç biyere dayanmayan yorumlar okuyunca kendimi alamıyorum cvp yazmaktan)

YENİ DOBLO( KAMUFLAJSIZ)

Biz de seni nezaketinden dolayı tebrik ediyoruz. İstersen hiç cevap yazıp kendini yorma, kimin neyi neye benzettiğini sorgulamak zorunda değilsin. Herkes kendi görüşünü söyler.

Multipla doblo kadar yüksek olsaydı arkası neredeyse aynı olacaktı bu bir, ikincisi de herhalde senin kadar ben de boyutlarını görüyorum. Benim şahsi görüşüm arkası en az multipla kadar kötü olmuş.

• Pek beğenmedim
  • Güzel değil.
  • Çok fazla estetik aramamak lazım zaten. Bütünlüğü olsun yeter zaten Doblo'nun kemik bir müşteri kitlesi var. Ucube bir tasarımı olmadıktan sonra şirketler vs. de bu dobloyla yoluna devam edecektir. Bu arada yan aynalarda çok hoş durmamış gibi?
  • bu fotoları çekeni yakalarlarsa dışarı bilgi vermeken tazminat davası açarlar valla.

ee bu otolar şu an banttaysa neden ben depolarında görmüyorum. hergün sabah akşam deposunun önünden geçiyorum.!!!

sürekli kamuflel, olarak bursa içinde heykel altıparmak gemlik fıstıklı armutlu yolunda geziyolar.
  • forumu çok sık takip edemediğim için, biraz geç cevap veriyorum. =)

şu an için belirlenmiş bir tarih yok, mühendislerin bildiği =) , üst yönetim kademesi mutlaka bir tarih oluşturmuştur ama fabrikada genel izlenim , ötv indirimleri sayesinde toparlanan satış piyasada 2-3 ay sonra bir durgunluk başlatacak bu durgunluğu kırmak için tahminim 2010 'un ilk aylarında ya da 2009 aralık gibi araç tanıtılacaktır. Ayrıca özellikle tasarım ve ekipmanda her versiyonda çok hoş düşünülmüş ayrıntılar göreceksiniz aracı inceleyince...

Ayrıca aracı anladığım kadarıyla Tofaş/Fiat , yeni dobloyla GP Bravo ve Fiorino ile devam eden güzelleştirme/yenileştirme çalıştırmalarına Doblo'yuda katarak devam edecek ve modelin çıkmasını takip eden 1 yıllık süreç içinde Doblo ticariden daha çok binek olarak anılabilecek.

Babama çıktığı gibi lansman fiyatları üstünden 1.6mjet ısmarlamak istiyorum ( yaşıma / çevreme uymadığı için kendime alamıyorum - mahalle baskısı:) - ) doya doya istediğim zaman kullanabileyim =), en son bu heyecanı lancia delta yaşatmıştı bana =)

quote:

Orijinalden alıntı: osmanlı13

quote:

Neyse dikkatli bi gözlemci olarak arabanın alt yapısının karasörünün değiştirildiğini gözlemledim geliştirmeler olmuştur ancak bu arabada gerçekten köklü değişimler yapılmış ben onu görüyorum resim çeken elaman umarım iyi bi fiyata satabilmiştir birilerine çünkü kimse işinden olmak istemez sonuçta

@c4timer
    Acaba lansman tarihi 3 aşşa 5 yukarı ne dir 2009 sonu mu olur gelecek aymı olr yoksa 2010 mu olur???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi c4timer -- 6 Ekim 2009; 14:51:07 >

• eski doblodan amcaoğlunda var..köyde kulanma fırsatım olmuştu bayada yolculuk yaptık..aracın yol tutuşunu artırıp makyajlanan halide böyleyse satışı yükseleceğine eminim..arka taraf gayet güzel olmuş..
  • @c4timer
    teşşekkür ederim verebildiğiniz bilgiler için merakla beklemekteyim lansman da ısmarlayanlardan biriside ben olcam aile için şu an zaten eskisi var yenisne hazırlık duruyo =))

Resimlerden gördüğümüz üzre alt takım şasi yapısı iz açıklığı na kadar her şey değişmiş veya geliştirilmiş zaten kemik bi müşteri kitlesi var türkiyede doblonun e o zmn hiç bi problem yok =)
  • Otomatik vites seçeneği varmı acaba arkadaşlar?
  • Yüksek ihtimal oto. vites seçeneği sunulcaktır fiorino daki gibi
  • bence aracın ön tasarımı hiç olmamış burnu fazla uzun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

Bunun Doblo olduğu kesin mi?

%100
  • c4timer adlı arkadaşın yazdıklarını okursanız aracın tipi hakkındaki kötü görüşlerinize erken karar verdiğinizi anlarsınız.üretilen 4-5 prototipten biri demişti daha önce.demekki büyük ihtimallede ön farlar,ızgara ve tamponun değişik dizaynlı olanı piyasaya çıkabilir.tabi bununda çıkma ihtimalide var.bence arka dizayn böyle olmalı ön tarafıda karşıdan göremiyoruz ama farlar daha çekici olursa daha iyi olur.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.