Merhaba. Kızım Ankara'da yedek 4700. sırada. Yakın zamanda KYK çıkması zor görünüyor. Yarı özel yurtları duydum. Önereceğiniz yurtlar ve fiyatları biliyorsanız yazar mısınız? Ankara'yı hiç bilmiyoruz. Tek maaşlı ve sadece arabası olan biriyim. Küçük oğlum da ortaokula başladı. Buna rağmen yurt çıkmadı.
Kyk Ankara Yedek 4700 (Kız)
|
Merhaba arkadaşlar. Kızım Gazi Böte'yi kazandı. Aslında Bilgisayar Mühendisliği istemişti ama bu nasip oldu. Kendisine bilgisayar alacağım. Özellikleri biraz iyi olsun istiyorum. Belki ileride mühendisliğe geçiş yapabilir veya yazılım üzerine kendisini geliştirir. İki tane buldum. Birisi 13" ekran, biri de 15,6" ekran boyutunda. 13" ekran yazılım çalışmasında sorun çıkarır mı? Teşekkürler...
KYK Burs & Kredi ???
Merhaba. Kızım Gazi Böte bölümünü kazandı. KYK yurt, burs, kredi başvurusu yapacağız. Burs ya da olmadı kredi çıkarsa, bunu nasıl alacak? İban mı vereceğiz, yoksa KYK'nın belirlediği bir bankanın hesabını mı alacağız? Teşekkürler.
Merhaba arkadaşlar. Kızım ikinci yılında yine başarısız oldu. 280K sıralama çıkardı. Denemeleri çok iyi iken böyle bir sonuç alması bizi çok üzdü. Ama artık yeniden mezuna kalma durumunu düşünmüyoruz. Aslında kendisi Bilgisayar Mühendisliği düşünüyordu. Amcası İsviçre'de Bilgisayar Mühendisi. Ona çok özeniyordu. Ama bu sonuçla Bilgisayar Mühendisliği yazamaz. Ben de daha uygun puanlı olan ve çok yaşamak istediği Ankara'da (3-4 yakın arkadaşı burada) Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliğini önerdim. Kızım biraz araştırdı ve kabul etti. Başlıkta belirttiğim bölümlerden birinin gelmesi çok yüksek ihtimal. Yurt ve burs çıkma ihtimali nedir? Okul bitince yüksek lisans da yapmayı düşünüyor. Sizlerin düşüncesi nedir? Teşekkürler...
Bilgisayar Mühendisliği???
Merhaba arkadaşlar. Kızım bu sene mezuna kaldı. Geçen yıl çok kötü sonuçlar getirdi. Ağustos ayından bu yana çok iyi çalışıyor. Pandemi nedeniyle de dersane imkanımız da yok. Bu nedenle eğitim koçu yardımcı oluyor. Çeşitli kaynaklardan bol bol yararlanıyoruz. Ayrıca planlı programlı çalışıyor kızım. Şu anda TYT denemelerinde 95 - 105 net arası yapıyor. AYT denemelerine yeni başladı ve 65 civarı net çıkarıyor. Amcası İsviçre'de bilgisayar mühendisi ve çok iyi kazanıyor. Amcası gibi başarılı bir bilgisayar mühendisi olmak istiyor. İlk hedefimiz Yıldız Teknik, olmadı Marmara Üniversitesi. Sıkıntı olursa ve sonuçları daha az çıkarsa da Ankara'da Gazi ve Ankara Üniversiteleri de olabilir. İstanbul için en az 15K içine, Ankara içinse en az 35K içine girmesi gerekiyor. Sizce denemelerdeki netlerle 15K içine girmesi mümkün mü? Ya da şunu sorayım?... 15K ve 35K içine girmesi için, TYT-AYT netleri en az ne olmalı? Bu arada OBP'si 86 puan. Teşekkürler. Herkese iyi günler.
2007 BMW 3.20d hakkında bilgi???
|
PS3 ile İnternetten Tv izleme?
|
Meslek: Öğretmen
İlgi Alanları: Araba, kitap, belgesel.........
2015 Opel İnsignia Cosmo 1,6 CDTI
PSN: anamurcat33 |
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.126
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 17.815 (Bu ay: 439)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 41 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası