Şimdi Ara

yeni dini inancımı kafamda belirledim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • baktım ki bütün dinlerin hatta budizmin bile faydalı öğretileri, tavsiyeleri var bende hepsini doğru kabul edip kendime faydalı olanı alacağım. ve tek tanrıya inanacağım. en mantıklısı bu.

sonuçta hepsi belli tecrübelere dayalı insanlığa faydalı öğütler vaadediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-14A7C28F5 -- 1 Mart 2024; 14:11:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kuran müslümanlığından sapmıyacaksın

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Nereye faydalı öğüt budizmde savaşmak kan dökmek yasak mesela savaş çıksa ne yapacaksın koyun gibi ölmeyi beklersin o zaman.

• Heisenbergin asistanı kullanıcısına yanıt

faydalı olanları alıcan

• Baban sofi değil mi ?

• yeni dini inancımı kafamda belirledim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • En iyi inanç sistemi de böyle oluşur zaten. Kişiselleştirilmiş inanç. Arının çok çalışıp, beğendiği çiçeklerden bal alması gibi, her inancın en iyi ve seçme yönlerini toplayan, kişiselleştirilmiş inanç en güzeli. yeni dini inancımı kafamda belirledim 

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Benim inancıma göre de tek tanrı var ve insanları istediğini yapması için serbest bırakmış. Ama bu kuranmış incil miş tevratmış hepsi eski insanların uydurması. Hepsinde aynı benzer hikayeler. Cennet te cehennem de yaşadığın dünya işte. Paran varsa cennet yoksa cehennem. Ölümden sonra da hayat falan yok.

• Ahmet faruk yanlış yoldasın ahmet faruk

• Ayet-i kerimede şöyle buyurulur: iza tutla aleyhi ayetuna gale esatırul evvelin. senesumuhu alel hurtum.

Ona âyetlerimiz okunduğu zaman, “Öncekilerin masalları!” der. Yakında onun alnına (cehennemlik) damgasını vuracağız!

• onderweb kullanıcısına yanıt

Demek ki senin inancına göre bu dünyada herkesin yaptığı yanına kâr kalıyor; mesela stalin, hitler, mao ve daha nice eli kanlı diktatörlerin milyonlarca insanı katledip öldürmeleri, senin inancına göre yanlarına kâr kalıyor ve bunlara bu yaptıklarının hesabı senin inacına göre sorulmuyor...

• dekareme kullanıcısına yanıt
    Belki tanrı hesap soracak mı? Bilemezsin. İnsanları önemseseydi bu dünyada acı çekmeni engellerdi.

• Bahai dini var. İbrahimi dinlerin en sonuncusu. kendinden önceki ibrahimi dinleri doğru sayıyor (musevilik, hıristiyanlık, islam vs) bakış açıları senin bakış açına yakın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.