Merhaba ben bir avukat değilim ama size bir konu hakkında danışmak istiyorum konu şundan ibaret benim konuşundan ibaret benim verilerimi kişisel verilerimi paylaşan bir öğretmen yüzünden bir tartışma çıktı ve bana hakaret davası açıldı şimdi olayı size izah etmem gerekirse şu şekilde oluyor bir öğretmenimiz var bu öğretmen dersleri düzensiz olduğu için cimer'den ben görüş ve önerilerimi yazıyor sonrasında bu davranışları devam ettiği için okurum sabit numarasını arıyorum Kurumu aradıktan sonra numaramı aldım numaramı alıyorlar ve beni arıyor oranın müdürü şikayetimi dinliyor şikayetimi dinledikten sonra bir açıklama yapıyor ve benim haberim olmadan telefon numaramı paylaşmış öğretmen Tabii Öğretmen beni arıyor ilerleyen günlerde şöyle bir şey oluyor aradan Tabii geçiyor öğretmeni yine bazı veliler şikayet ediyor bu şikayet sonrasında Tabii Biz de verileri hazır olduğu için öğretmene eşime soruyor koridorda Eşimde Hayır biz şikayet etmedik diyor ve sonrasında beni çağırıyor Ben de aynı şeyi söylüyorum Sonra bana kapıyı yüzüme doğru kapatırken çıkabilirsin sınıfından diyor ve Yüzüme doğru kapatırken arada bir tartışma çıkıyor o tartışma sonra müdürün odasına gidiyoruz Orada da bir tartışma çıkıyor ama müdürü hiçbir şey söylemiyorum yani ona karşı bir hakaret vesaire bir şey yok ondan sonra karakola gidiyoruz onlar benden şikayetçi oluyor Ben de onların da kişisel verilerimi paylaştıkları için oluyor sonrasında sonrasında karşılıklı birbirimizden şikayeti şikayetçi olduktan sonra olay Tabii adliyeye gidiyor ve ve kişisel verileri paylaşma konusunda Bilişim savcısı Kaya kararları veriliyor karşı taraf için ama bana Ve eşime hakaret davası açılmıyor yani burada bir hakareti varsa ortada Sadece bu hakareti yapan benim Ama genel olaylara bakan Savcı ise benden şikayetçi olan müdürü dosyaya dahil ediyor ve mağdur olarak dahi ediyor Onu da dahil etmesini Sebebini bilmiyorum ama şöyle bir şey olduğunu düşünüyorum Bilişim savcısının ben kararını Adalet Bakanlığı'nın kanun yararına boğazıma bürosuna gönderdim ve dosyaya beni aradıklarını gösteren ekran kayıtları kurumun verdiği lisans belgesinde olduğunu eşimin numarasının olduğunu gösterir belgeyi sundum Çünkü lisans belgesi konusunda eşimin numarası istiyor ve öğretmenim kurdu WhatsApp grubunda benim olmadığımı gösteren bir şahidinin olduğunu sunmuşum daha öncesinde galiba bunları dikkate alan genel olaylara bakan Savcı Kaya kararlarına itiraz edemeyeceği için Anladığım kadarıyla onu da dosyaya mağdur olarak dahili etti ve onun da ifadelerini merak ediyorum benim size sormak istediğim şey şu Ben bu davada kendilerinden şu konuda şikayetçi olabilir miyim Kamu davası açılması için kişisel verilerin paylaşıldı ispatlarsa ve sizin de Düşüncenizi merak ettim Bu bir dur neden davaya dahil edildi Çünkü herhangi bir hakaret yok kendisine zaten kendisi de benden kurumda şey yaptığım için kurumda düzensizlik çıkardığım için şikayetçi oluyor . 2 3 gün önce uzlaştırmacı aradı 4.kişi olarak onun olduğunu fark ettim Bnden düzeni bozdum konusunda şikayetçi olan kişi ayrıca numaramı veren kişi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim