Şimdi Ara

Yeni Civic İçin Yeni CVT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Makyajlı Civic; daha çabuk hızlanma, daha pürüzsüz bir performans ve daha iyi yakıt ekonomisi için yeni bir CVT şanzımanla gelecekmiş.

Fakat bu şanzımanın hangi motorlarla kombine edileceği belirtilmemiş.Bizim 1.6 atmosferik Civic'lere gelir mi acaba?

Yeni CVT, 8 ileri çift kavrama, downsized turbo motorlar ile Honda global pazarlarda Toyota ve VW'ni harmanlayan bir marka olmak istiyor sanırım.Çok da mantıklı bir hamle olduğunu düşünüyorum.

http://carbuzz.com/news/2013/12/7/Honda-Launches-2014-Civic-with-New-Transmission-and-Infotainment-7717479/

• Amerikan versiyonu (1.8 l diye hatırlıyorum 140 hp) cvt işe gelecek ama ben de bize ne gelecek çok merak ediyorum. Toyota'nın yaptığını yapar da cvt koyarasa en azından yeni civice honda süper yapmış olur.
    Ama az sonra cvt ruhsuz diyecek olanlar da gelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El Gato Negro -- 15 Aralık 2013; 10:44:13 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nihayet, yıl 2013 olmuş hala Urartular zamanından kalma 5 ileri klasik otomatik vitesle satıyorlar civic'i.
  • ABD'de satışa sunulmuş 1.8 L 143 hp + CVT ile birlikte
    Yakıt tüketimi :
    Şehir içi : 7.8 lt (30 mpg)
    Şehir dışı : 6 lt (39 mpg)
    Ortalama : 7.1 lt (33 mpg)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ve 5 ileri tam otomatik şanzıman satıştan kaldırılmış

• _MaxPayne_ kullanıcısına yanıt
    5 ilerinin satıştan kaldırılması iyi haber.Bize de büyük ihtimalle gelir o zaman CVT.

Garantili LPG, CVT şanzıman, sorunsuzluk-tüketim-performansı iyi harmanlamış atmosferik motor...

Zaten iyi satıyor, yeni yüzü ve yeni şanzımanıyla çok daha üst sıralara çıkabilir Civic.
  • HB 1.4'e de cvt gelsin...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni Tucson mu Yeni a3 mü
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Civic şu hali ile cok satan bir araç Cvt geldikten sonra satışlar da daha da artış olur diye umuyorum.

• 1.8 bizim işimize gelmez. 1.6 ile cok is yapar cvt. Ama 1.6 lara uygulayacaklarmi ?

Uygulanırsa es zamanlı gelmeli bence.

• Araç Türkiye pazarına ne kadar fiyatla giriş yapar ki acaba ? Çok hoş bir araç ama rüzgarlıksız alınmamalı.
  • güzel bir haber, 1.6 motorla birlikte gelir ve fiyatı da abartı olmazsa daha da güzel olur...
  • Lpg+6 yıl garanti+yeni yüz+ CVT civic yeniden doğuyor resmen :) Geriye tek şey kaldı rekabetçi fiyat , ki Hondanın bu konuda sicili parlak değil.
    Özellikle corolla düşünenler için ciddi bir çeldirici olacak.
  • honda iyi çalışıyor bu ara.
  • 1.8 gelirse ben şaşırmam

http://wot.motortrend.com/totd-should-the-2014-honda-civic-get-a-cvt-387367.html

So far, Honda has only said that there will be "additional enhancements" to the 2014 Civic lineup, which has us wondering if the Earth Dream 1.8-liter direct-injected four-cylinder engine and CVT will arrive this fall.
  • Şu Civic Coupe'yi de getirmeliler.
  • Yeni şanzımanı merak ettim. Civic için Çift kavrama şanzıman gelecek diyorlardı yalan oldu sanırım..
  • Yeni Civic için 1.6 Turbo yada makyajli 1.6 145ps atmosferik ivtec motor şart.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gkb23

Şu Civic Coupe'yi de getirmeliler.

Makyajlı Civic Si Coupe'i 1.5 litre 200 HP Turbo Vtec + 8 ileri çift kavramalı DCT şanzımanla ülkeye getirip 160'lık DSG Scirocco ile aynı fiyattan piyasaya sürseler ciddi satış yapacaklarını düşünüyorum.

Yeni Civic İçin Yeni CVT

Yeni Civic İçin Yeni CVT

Yeni Civic İçin Yeni CVT

• civic coupe nin bize geleceğini hiç sanmıyorum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.