Şimdi Ara

Yeni Captur 2024 ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
1
Favori
1.207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar Clio 5 2020 Touch aracımı değiştirmek istiyorum, Yeni Captur 1.3 esprit alpine mild hybrid EDC 160 hp düşünüyorum almaya değer mi sizce nasıl ? Sene sonu indirim olabilir mi fikirlerinizi yazarsanız sevinirim.. Bütçe 1.4 -1.8 arası

• Normal de sevmem ama bu fiyata jazz çok daha mantıklı gibi . Bu arada yalın gulmez'i bilirsin kendisi bence en bilgili ve objektif otomobil yorumcularından biri . Kendisine sormuşlardi kendinize alacak olsanız hangi aracı tercih edersiniz diye jazz demişti . Şuan kendisi için en mantıklı araçlardan biri olduğunu söylemişti . Direkt aklıma sen geldin ne yalan söyleyeyim ama baya da şaşırdım hiç tahmin etmezdim .

• Bu fiyatla alınacak son araç olur diye düşünüyorum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ncap tan 4 yildiz aldi sizin icin onemliyse dikkate alin.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Parana yazık değmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Değmez diyenler aynı fiyat aralığında alternatif sunsalar arkadaşa o zaman yardımcı olmuş olurlar

• tasshelhoff kullanıcısına yanıt

Normal de sevmem ama bu fiyata jazz çok daha mantıklı gibi . Bu arada yalın gulmez'i bilirsin kendisi bence en bilgili ve objektif otomobil yorumcularından biri . Kendisine sormuşlardi kendinize alacak olsanız hangi aracı tercih edersiniz diye jazz demişti . Şuan kendisi için en mantıklı araçlardan biri olduğunu söylemişti . Direkt aklıma sen geldin ne yalan söyleyeyim ama baya da şaşırdım hiç tahmin etmezdim .

• Jazz var xceed var seçenek çok

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kia Ceed 2024 öneri
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar fiyatın yüksek olduğunun farkındayım da başka aynı segmentte 0 olarak o dolulukta neler önerirsiniz ?

• Araç hacmi de ön plandaysa xceed benim de ilk aklıma gelenlerden, şuan 1590'a bulunuyor

• Moueson kullanıcısına yanıt

Xceed içi biraz demode kalıyor gibi yeni captura göre,motor olarak da mild hybrid renault yakıtta artısı fazla gibi..

• Biraz daha bekleyelim belki Aralık indirimi falan olur araçlar eğer çok satılmazsa..

• Herkese göre değişir ama dış tasarımını beğendim ben.

İç tasarımda iyileştirmeler var ve en beğendiğim özellik ise bir çok C ve D sınıfı otomobilde bile olmayan arka koltukların biraz öne doğru kaydırılması ve böylece bagaj hacminin artırılması düşünülmüş.

Donanım olarak Esprit Alpine + ( Gelişmiş park paketi ve Güvenlik paketi ) eklettiğinizde ve günümüzde satılan bir çok C ve D sınıfı Suv modellerinde olmayan özelliklere sahip oluyorsunuz. En çok beğendiğim özelik ise Android Automotive OS (AAOS) tabanlı ( AAOS, araba üreticileri tarafından araçlarda yerleşik olarak bulunan bir bilgi-eğlence sistemidir ) bir multi media ve sesli komut sistemi ile bir çok şeyler yapıp yerleşik Google Navigasyonu kullanabiliyorsunuz.Yapmanız gereken sadece telefon internetinizi otomobil sistemine entegre etmek ve Google üyeliğinizi otomobil sisteminde açmak.Bu yerleşik Google tabanlı sistem bir çok otomobilde hali hazırda yok.

Malzeme kalitesi vede öndeki ekranın konumlandırılan yerini beğenmeyenler olabilir.Zevkler ve renkler tartışılmaz.Mutlaka canlı olarak iç ve dışını inceleyiniz.Sonuşta az para verip alınmıyor.

Yukarıda yazdığım Gelişmiş güvenlik paketleri olmayan standart donanımda ki test aracı 4 yıldız almış.Gelişmiş güvenlik donanımları olan bir otomobil test edilseydi eminim 5 yıldız alırdı.

Şu konuda çoğu kişi haklı Yenilenen Renault Captur fiyatları rekabetçi değil.İnternet liste fiyatlarını baz alsak bile bayillerde biraz daha uygun ederlere pazarlıkla verildiğini hepimiz biliyoruz tüm markalar için.Buna ramen bile yüksek ederlerde bencede Renault Captur.

Yıl sonunda mutlaka % 0 Faizli kampanyalar vede indirimler mutlaka olacaktır diye düşünüyorumbu ve başka markalar için.

Size tavsiyem şimdi yada yıl sonunda alacak olsanız bile şimdiden yaşadığınız yerdeki bayiye gidin.Model hakında bilgiler alınız ve aklınıza takılan sorular varsa mutlaka sorun ve otomobili inceleyin.En önemlisi de mutlaka test sürüşü yapın.Daha sonra alıp almama konusunda karar verin.

Almayı düşündüğünüzde mutlaka pazarlık yapınız.

• Bende aynı bütçe aralığındayım. İkinci el ve sıfır araçlara bakıyorum. Daha henüz inceleme fırsatım olmadı ama yenilenen Capture hoşuma gitti tarzı itibariyle. Aynı fiyat aralığında yenilenen golf 8.5 mevcut. Çok fazla hız ve güç arayışında değilim sadece sessizlik ve sorunsuz bir araç arama içerisindeyim. O yüzden donanımla ön plana çıktığı için hoşuma gitti. Bakalım biraz araştırıp bayii ye gideceğim. Acaba şuan ellerinde fazlaca mevcut mu bayilerde ?

• Aynen öyle gidip bugün fiziksel baktım inceledim oturdum kesinlikle güvenlik paketi eklendiğinde çok güzel olur Captur, Sadece fiyatı biraz pahalı kalıyor rekabetçi değil , Aynı fiyata Honda HRV modeli var tam hibrid onunda tek eksisi Bagaj küçüklüğü ve Atmosferik motor o kadar...

• Yaklaşık 15 gün önce teslim aldım beğenerek kullanıyorum merak edenlere yardımcı olabilirim ☺️

• Kullanıcı olarak ilk izlenimleriniz nasıldır? (Pozitif negatif)

• LNEA61 L kullanıcısına yanıt
    gayet akıcı bir sürüş sunuyor,

Yalıtım önceki nesillerine göre daha iyi, arka frenler disk olması artı kazanım

Negatif şuan için ortala 9lt yakıt

• Orhii1 O kullanıcısına yanıt

hangi paketi hocam, mild hibrit olanı mı?

ki ona hibrit demek sıkıntı olur, 0.3kw birkaç kalem pil kadar batarya koymuşlar resmen dalga geçer gibi  

• MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt
    esprit alpine , mild hibrit evet pek fonksiyonu yok, emisyon değerleri için yapılmış bir satış çalışması mild hibrit

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.