< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Audi A5 Sedan 2024
-
-
bu araci cok yakindan takip ediyorum fiyat ne olur acaba ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bugün
c200 AMG 3.600 TL
320i kelek M 3.300 TL
Fişi çekilen A4 ise 2.900 TL’ye elden çıkarıldı.
Bana göre C fiyatına kimse A5 almaz.
Bugün gelse 3.200 - 3.400 olması lazım ki satsın
Ama 4.000 civarı telafuz ediliyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bencede 3.9
3.9’a verirlerse gider C200 4Matic AMG alırım bence
İnceledim hocam o araç kesinlikle 204 beygirin hakkını veremiyor ve malzeme kalitesi vasat…
Mercedes’in malzeme kalitesi fişi çekilen A4’den fersah fersah ileride
A5’in de içi A3’den bozma
Çoğu parça ve ekran A3 ile aynı
Malzeme kalitesi açısından C > 3 > A5 olabilir
Hele A5 kumaş koltuklusunu gördüm videolarda çok kötü malzeme
Zaten Audi fabrikayı satacak Çinli bulamamış
Fabrikaları bile elde patladı adamların
3 ün malzemesi c den kesinlikle kötü değil hocam
3 ve A4’de elektrikli direksiyon yok
C’de olup 3’de olmayan dönebilen arka aks arka koltuk ısıtma gibi pek çok özellik var
3’ün kapı kolları kendiliğinden parçalanıyor
Websitesinde konfigüratör açılmış. 2 litre mild hybrid dizel motor mantıklı fiyatlamayla gelirse tercih edilebilir. 1.5 TSI gibi rekabetçi fiyatla gelirse de ortalığı karıştırabilir. Tabi aracı canlı görmek lazım izlediğim videolarda dış görünüş olarak iyi mi desem kötü mü desem bilemedim.
-
Yaklaşık 4.500 TL ile opsiyonel donanımlı dolu araçlar satılacak deniliyor
C200 AMG 4Matic 3.600 TL iken kesinlikle A5 almam.
hocam baya saçma sapan bi şey yazmışsınız. donanım başka şey malzeme kalitesi başka şey. yeni C malzeme kalitesi açısından megane'la falan kapışır. fransız otomobili gibi her yeri takır tukur ses veren bol malzemelerle gıcırdayan montajlarla dolu.
eğer malzeme kalitesi konuşuyorsak g20 kasa 3, mercedes c serisinin çok çok üstünde. yeni gelen a5'i kullanma şansım pek olmadı. ancak bi önceki kasanın makyajsızını ve ondan öncekinin makyajlısını kullandım 3er yıl, görsel olarak beğenmeyebilirsiniz ama malzeme kalitesi hiçbir zaman kötü olmadı.
almanya'ya iş sebebiyle sayısız kez araç kiraladım, 4-5 kez e serisi ve s serisi kiraladım, sonunda yine sixt'in bana bmw veya audi bulmasıyla sonlandı. mercedes rezil bir durumda her anlamda, o efsanelik uzun yıllar önce bitti. mercedes'i mercedes yapan 90'lardaki ve 2000li yılların başlarındaki araçlarıdır. şu ankiler tamamen marka ekmeği yiyor.
ama saptırmadan tekrar söyleyeyim, malzeme kalitesi olarak c serisi 3 kasa'nın önünde lafı hayatımda gördüğüm en yanlış tespit. sizin malzeme kalitesi dediğiniz şeye bakıyor olsaydık piyasanın en kaliteli aracı ds automobiles olurdu. mercedes bayilerinde bile satıcılarla iki samimi olursanız g20'nin yanında ne kadar dandik kaldığını ve insanların buna ne kadar takıldığını size anlatacaklardır.
-
Donanım desen G20 kasa tam boş kasa. Bomboş M bile . . .
G20’nin ölü olduğu alanlar
Elektrikli direksiyon YOK
Arka ısıtma YOK
Soğutmalı koltuk YOK
4Matic Xdrive YOK
Döner arka aks YOK
Yani o işi bana anlatma
W206 > g20
Sen Clash of Clans oynamaya devam et
Binmediğin arabalarla ilgili yorum yapma
Ayrıca kural ihlali nedeniyle uzaklaştırılacaksın. Mercedes’e çöp demek nedir ?
Sorsan okula bisikletle gidiyorsundur
Ehliyetsiz araba kullanıyorum, Clash of Clans oynuyorum, Porsche kullanıyorum :)
c220 kompresor diye bir model olmadığından da haberim yok ama Hayatta binmediğim w206 konusunda yorum yapmaktan geri durmuyorum :)
-
hangi hadle hakaret kullanmadığım yazılarım silinmiş anlamadım, çok zavallı bir durum söz konusu, yaşınız 20 civarıysa sıkıntı yok, eğer cidden 30+ iseniz allah etrafınızdakilere sabır versin. bu tavırla dert oluyorsunuzdur muhtemelen
-
Forum kuralları çok açık
Mercedes gibi bir markaya "çöp" dersen elbette silinir. Hatta uzaklaştırma alırsın
-
mercedes'e çöp demedim, son modellerine kullandıkları malzemenin kalitesine çöp dedim. bu markadan amg gt'ler sls amg'ler de çıktı niye çöp diyeyim. neyse türkiye'nin özeti gibi canı isteyen istediği müeyyideyi uyguluyor.
en azından bilgi vereyim gruba. aktif olarak doğuş oto maslak ve arca bursa'da 40 TFSI Sedan A5'ler gelmiş. arca satışa başladı, doğuş oto henüz satışa açmamış. tdi modeller henüz gelmemiş ve arca'dan aldığım bilgiye göre 4.9 milyon liraya çıkmış satışa. bu fiyata o arabaların hepsi orada kalır, satamazlar orası net.
Benzer içerikler
- audi a5 kronik sorunları
- tdı ne demek
- audi a4 kasa değişim yılları
- audi a4 bluetooth ile müzik dinleme
- audi a3 1.0 tfsi yorum
- yeni audi a6
- yeni audi a3
- audi bisiklet
- audi q4 e-tron türkiye fiyatı
- q4 e tron menzil
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X