Bildirim
YENİ C-Class HARİKA LANSMAN FOTOĞRAFLARI
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Bu arabada pek çok ergonomik problem olabilir. Mesela diz mesafesi ve bagaj şu fotoğraflardan çok komik gözüküyor. -
Muhteşem.
Biz hala 2008 c220 cdi peşindeyiz -
'' Mercedesc180amgbeyazcamtavan'' Kızılay'ın stoklarından bizede düşer umarım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Mercedes W212 ve W204 ün makyajsız kasalarıyla kalitede bir düşüş yaşamıştır.
Ama hatasını fark edip makyajlı E serisinde bunu toparlamış,üzerine yeni C ve S serisinde teknoloji ve kalite anlamında özüne tekrar dönmüştür.
Evet Bmw hala dinamizm anlamında daha önde.Evet sportif tercih isteyenler yine Bmw almalı.
Ama eskiden denirmiş ya Mercedes ve diğerleri diye.Bence artık bu durum tekrar geçerli.Kalitesi,teknolojisi ile Mercedes eski günlerin ihtişamına dönmeye başladı bence.Yeni gelecek 7 serisinin de S serisini teknoloji ve konfor anlamında geride bırakabileceğini zannetmiyorum.Bekleyip göreceğiz. -
araç süper de kaç paradan giriş yapar bilinmez artık.
bu son güncellemelerden sonra c serisi hayalim de yalan olacak gibi duruyor.. allah kerim artık. -
çok güzel olmuş lüks görüntüsüne bürünmüş iyice.
Ekran
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayır, bu neyin inadı onu da anlamadım!
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu kadarıda yapılmaz ki ya C400 nedir ya -
o ekran aracın içini ucuz gösteriyor. -
Arka çapraz görüntüler hariç 10 numara olmuşş -
Hala 3 serisi diyorum .
Simage olsaydı da fotoğrafları görebilseydim. -
Araç güzel ama tablet aynen duruyor... -
O ekran ne kadar saçma bir durumdadır öyle.Sanki yapmışlar bitirmişler aracı sonra ekranı koymayı unutunca oraya yerleştirmişler. -
Çok iyi -
125.000 tl den geliyormus herhalde. Bos fiyat için fazla geldi bana. Gerçi Cla'nin fiyatlandirmasiyla az çok böyle olacağını belli ettiler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spinattimyalnizliga -- 13 Ocak 2014; 16:52:15 >
İyiymiş.
Fotoğraflar güzel de o araçların hiçbirisi 2014 model piyasa şartlarında 200binTL'den aşağı değil.Fotoğraflardaki sadece bazı jantlar 9-15bin Tl.Tam deri döşeme yine min 7bin TL.Özel renkler 3-4bin TL.+ bir sürü ıvır zıvır donanım.
Araç hız kadranı ve Piranha navigasyon haricinde gerçekten mükemmel.Fakat yukarıdaki jantları gördükten sonra standart AMG jantı bile kesmez adamı.
Benzer içerikler
- lassa snoways 4 yorum
- kia sorento 2.5 crdi
- egzoz emisyon kontrol ettirin clio
- renault duster yorumları
- acemi bayan arabası
- cupra terramar fiyat
- togg t10f
- id7 fiyat
- bebek oto koltuğu
- fiat 600 fiyat
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X