Şimdi Ara

Yeni Bir Yönetici Seçmek İçin.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
411
Cevap
0
Favori
8.163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bu konuyu yeni bir yönetici seçmemiz için açtım. Bildiğiniz gibi burada küfürler, hakaretler çoğaldı; konular neden belirtilmeden silinmeye başlandı, mesajların veya konuların neden silindiğini bize belirtecek biri karşımızda yok, diyalog kurabileceğimiz bir yönetici yok.

Özetle, yeni bir yönetici seçmemiz gerektiğini düşünüyorum, burada uzun süre bulunabilecek ve kendisiyle diyalog kurabileceğimiz bir yönetici.

Aday olan varsa adaylıklarını açıklasınlar veya sizin adaylarınız varsa onları açıklayabilirsiniz, çıkan sonucu da daha sonra yönetime bildiririz.

Adaylar belirlendikten sonra anket konusu açarak oradan tercih yapabiliriz veya oylamayı da bu konudan yapabiliriz, sizin tercihiniz.

------------

Adaylar;

- SSH

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi destroyer39 -- 14 Mayıs 2011; 13:37:48 >

• Adayligimi koyuyorum

Olmeden mezara koydunuz beni

Saglik sorunlarimi hayirlisiysa atlatirsam yakinda tekrardan aranizda olacagim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bethrezen

Adayligimi koyuyorum

Olmeden mezara koydunuz beni

Saglik sorunlarimi hayirlisiysa atlatirsam yakinda tekrardan aranizda olacagim

Umarım en kısa zamanda atlatırsın @Bethrezen, fakat ben seni yöneticiliğe devam etmeyeceksin sanıyordum

• Yetkilerimin alinmasi icin basvurdum ama kabul etmediler

Niye buralara ugramiyorsun dersen eger, bu sikintili zamanda sinir stress yapmamam gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bethrezen

Yetkilerimin alinmasi icin basvurdum ama kabul etmediler

Niye buralara ugramiyorsun dersen eger, bu sikintili zamanda sinir stress yapmamam gerek.

Rahatsızlığını bildiğim için niye uğramıyorsun diye sormam, hatta uğradığını görürsem niye uğruyorsun diye sorarım

yetkilerini almamaları iyi olmuş, sen yöneticiliği bırakıyorum demiştin sanırım, o yüzden bıraktın diye biliyordum.

Bu konuyu arkadaşlar değerlendirsin o zaman, sen tekrar geleceğin için yöneticiye gerek görülmeyebilir, ya da başka bir yönetici daha çıkarılabilir; senin yokluğunda.

• Geçmiş olsun sayın Bethrezen, neyiniz var, ciddi bir şey değildir umarım.
  • Benim seçimim destroyer39

Not:Ciddiyim.
    Bethrezen geçmiş olsun hocam.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Öncelikle geçmiş olsun Bethrezen hocam,umarım ciddi bir sıkıntı yoktur.
    Şikayet ve önerilerde de belirttiğim üzere Kültür Bilim Bölümünde yazacak başlık çıkmaz olmuşken,açılan kaliteli başlıklar da bu denli sorumsuzca yorumlarla okunmaz hale gelmişken,Bethrezen hocamın bölüme uğrayamaması talihsiz olmuş KB adına.En azından geçici de olsa bu boşluğun doldurulması için Bölüme bir yetkili atanması taraftarıyım ben de.Bana kalırsa da destroyer39'un göreve gelmesi isabet olurdu.
  • Bethrezen'i seven, kuralları çiğnemesin
  • @nanaka ve @andrei,

teşekkürler, fakat ben böyle birşey düşünmüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi destroyer39 -- 28 Nisan 2011; 20:45:15 >
  • Gönüllü yok sanırım

Benim adayım olarak öncelik webbie idi, istemedi. Destroyer39 idi , o da istemedi. Abdullah hocam isterse onu da yönetici görmekten keyif duyarım.
    Oda istemezse Bethrezen sağlığına kavuiuncaya dek okur-yazar dan sadece okumayı yaparım artık
  • Ismi gecenlerin hepsine tam destek veririm. Acilen bir yoneticiye ihtiyacimiz var. Yine sebep belirtilmeden mesajlarim silinmeye baslanmis ki bu aylar once forumu terk etme sebebimdi.
  • quote:

Yine sebep belirtilmeden mesajlarim silinmeye baslanmis ki bu aylar once forumu terk etme sebebimdi.

Üst konum silindi sebep belirtilmeden,günlerce açık kaldı şikayetim cevap da alamadım halen.Pek de sıkıntı etmemek lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ANDREI -- 29 Nisan 2011; 4:01:10 >
  • Yönetici adaylarının "çılgın proje" lerini bekliyorum sabırsızlıkla.

Örn: Forumda, din ile devlet konularını birbirinden ayırmak için çin seddine benzer bir set kursun ya da kanal açsın.
  • Bence, bu bölümün başına sitenin sahibi gelmeli. O hayattan soğuduktan sonra, hiyerarşik bir biçimde üst yöneticiden başlayarak tüm forum yöneticileri buraya yönetici olmalı ve sadece bu bölümle ilgilenmeli. Hepsini hayattan soğuttuktan sonra forum bize kalır.

Şaka bir yana, bu bölüme yönetici olmak belki de bu forumda yüklenilebilecek en zor görevdir. İnsanların duygusallıklarının ağır bastığı Kültür Bilim bölümünde, yönetici kim olursa olsun, objektif davranmakta zorlanacaktır. Bildiğim kadarıyla forumun geneli, forum dışındaki iletişim araçları ile kendisine yakın gördüğü insanlarla iletişim kurmakta ve "arkadaşım" dediği insanlara yaptırım uygulamak zorunda kalmanın vereceği baskının, buraya yönetici olacak insanı zorlayacağını düşünmekteyim. Tanımadığınız insanlara karşı kuralları net bir şekilde uygulayabilirken, tanıdığınız insanların kural dışı gibi görünen ama sizin tarafınızdan o insanın aslında kuralları çiğnemediği, sadece hitap şeklinden ya da bir anlık sinirle yazdığı yorumlar kurallara uymuyor diye yaptırıma uğraması ve bu yaptırımın da sizin tarafınızdan uygulanması ağır bir baskı oluşturacaktır.

Cezalandırmak istediğim insanları sırasız bir şekilde yazıyorum ve aralarından hangisi bu cezayı çekmek istiyorsa, ben sonuna kadar (sadece oylama aşamasında) yanındayım;

alikuşçu
    nasozby
    Neommy
    abdullahors
    destroyer39
    Canus

Adını şu anda hatırlayamadığım ama en az yukarıya yazdığım arkadaşlar kadar bu işe uygun diğer arkadaşlarımdan ise, şu anda adlarını hatırlayamadığım için özür dilerim.

• quote:

Orijinalden alıntı: webbie

Bence, bu bölümün başına sitenin sahibi gelmeli. O hayattan soğuduktan sonra, hiyerarşik bir biçimde üst yöneticiden başlayarak tüm forum yöneticileri buraya yönetici olmalı ve sadece bu bölümle ilgilenmeli. Hepsini hayattan soğuttuktan sonra forum bize kalır.

Şaka bir yana, bu bölüme yönetici olmak belki de bu forumda yüklenilebilecek en zor görevdir. İnsanların duygusallıklarının ağır bastığı Kültür Bilim bölümünde, yönetici kim olursa olsun, objektif davranmakta zorlanacaktır. Bildiğim kadarıyla forumun geneli, forum dışındaki iletişim araçları ile kendisine yakın gördüğü insanlarla iletişim kurmakta ve "arkadaşım" dediği insanlara yaptırım uygulamak zorunda kalmanın vereceği baskının, buraya yönetici olacak insanı zorlayacağını düşünmekteyim. Tanımadığınız insanlara karşı kuralları net bir şekilde uygulayabilirken, tanıdığınız insanların kural dışı gibi görünen ama sizin tarafınızdan o insanın aslında kuralları çiğnemediği, sadece hitap şeklinden ya da bir anlık sinirle yazdığı yorumlar kurallara uymuyor diye yaptırıma uğraması ve bu yaptırımın da sizin tarafınızdan uygulanması ağır bir baskı oluşturacaktır.

Cezalandırmak istediğim insanları sırasız bir şekilde yazıyorum ve aralarından hangisi bu cezayı çekmek istiyorsa, ben sonuna kadar (sadece oylama aşamasında) yanındayım;

alikuşçu
    nasozby
    Neommy
    abdullahors
    destroyer39
    Canus

Adını şu anda hatırlayamadığım ama en az yukarıya yazdığım arkadaşlar kadar bu işe uygun diğer arkadaşlarımdan ise, şu anda adlarını hatırlayamadığım için özür dilerim.

Webbie hocam ben prens olmak istiyorum. En iyisi liste oluşsun oylama yapalım açık oy gizli sayım. Siz ve destroyer olmuyorsa yazdıklarınız diğer kişiler olabilir. Benim adayım bu arkadaşlar dışında Speedy var olmak isterse genelde bilimsel konularda yazıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: destroyer39

Merhaba arkadaşlar,

Bu konuyu yeni bir yönetici seçmemiz için açtım. Bildiğiniz gibi burada küfürler, hakaretler çoğaldı; konular neden belirtilmeden silinmeye başlandı, mesajların veya konuların neden silindiğini bize belirtecek biri karşımızda yok, diyalog kurabileceğimiz bir yönetici yok.

Özetle, yeni bir yönetici seçmemiz gerektiğini düşünüyorum, burada uzun süre bulunabilecek ve kendisiyle diyalog kurabileceğimiz bir yönetici.

Aday olan varsa adaylıklarını açıklasınlar veya sizin adaylarınız varsa onları açıklayabilirsiniz, çıkan sonucu da daha sonra yönetime bildiririz.

Adaylar belirlendikten sonra anket konusu açarak oradan tercih yapabiliriz veya oylamayı da bu konudan yapabiliriz, sizin tercihiniz.

Madem böyle bir öneriyle geldin ( ki söylediklerine tam anlamıyla katılıyorum) bu görevi yapabileceğini düşünüyorsundur sanırım.eğer düşünüyorsan benim adayım sensin.

• Bence öncelikle bu işi yapacak kişinin yapacağı işi tanımlamak lazım:

- Örneğin şu anda yöneticilik yapan arkadaş, günde/haftada kaç saatlik bir zaman harcıyor?
    - Yönetici işlemlerini uygulamak için ne gibi teknik bilgiler gerekiyor?
    - Her yönetici olacağım diyen (biz desteklesek bile) forum tarafından yetkiye layık görülüyor mu?
    - Yönetici olmak, forumda sıradan bir kullanıcı gibi yazı yazmanızı kısıtlıyor mu?

Bence aday olacak kişi bunları da dikkate alarak aday olsunlar. Şüphesiz bu işi yapabilecek kapasitede birçok arkadaşımız var. Bazı isimleri yazmışsınız zaten. Fakat görülüyor ki "layık görülmek" tek başına yeterli değil.
  • Ben buraya yonetici olmadan once sizler gibi KB uyesiydim.

Yonetici secilirken dikkat edilen en onemli husus uyenin uyari gecmisidir. Hangi sebeplerden ve ne siklikla ceza almis bunlar cok onemlidir. Daha sonra yoneticilik yapmak istedigi bolume katkisi degerlendirilir. Seciceginiz yonetici adayinin bu kriterlere uymasi durumunda yonetici olmamasi icin bir sebep goremiyorum.

Teknik bilgiler isin kolay kismi, bana 1 gunde ogrettiler
  • ilkerinanc , ar_tryk ve diğer evrim konulari açılınca gelen arkadaşlarinda fikirlerini duymak isterim , sonra yok yönetici taraf tutuyor demesinler.

En yönetici olabilecek kişi webbie gözüküyordu ama galiba oda bu bölümdeki yöneticiliğin yipratici etkisinden korkuyor. Sonuçta fikirlerin tartışıldığı bölümde yönetici olmak diğer bölümlerde yönetici olmaktan daha zor.

Objektif olan , mantikli yazabilen bir yönetici lazim. Bu yönetici adayinin metafizik dogmalara bagli olmamasi , ideolojik çizgileri bulunmamasi -varsada esiri olmamasi- , bilimden ve bilim felsefesinden anlamasi , sabirli olmasi benin için tercih konusudur.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.