Şimdi Ara

Yeni Bir Yönetici Seçmek İçin. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
411
Cevap
0
Favori
8.163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dikkat ettimde;adı geçen arkadaşların birçoğu epey sert bir üsluba sahip,hemen parlıyorlar.Yönetici olduklarında da durum değişmezse vay halimize
  • Bu bölüme yöneticinin gerekli görülmesi abartılmış bir kurumsallaşma alışkanlığından fazlası değil(di). Evet, şimdi bu görev oyunun kaçınılmaz bir parçası. Herkeste bir sopa var, onları döven bir çoban lazım, başkası değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bewy -- 6 Mayıs 2011; 0:33:23 >
  • Herkese merhaba.Konuya rastgele denk geldim ve yazılan bütün mesajları okudum.Eğer hala bir yönetici istiyorsanız bölüme ben talibim.Tabiki sizin desteğinizle olmak isterim.Yani herşey sizde bitiyor.Ama dediğim gibi tarafsız,adil,saygı ve sevgi çerçevesinde yöneticilik görevini yerine getirmek isterim. Ayrıca 7/24 olmasada buna yakın zamanlarda bölümde olabilirim.Teşekkürler...
  • Teveccüh eden arkadaşlara teşekkür ederim.
    Ancak ben ne buna layık biriyim nede bu ağır yükü kaldırabilecek nitelikte biri...

Sıkıntısının mutlaka çekilmesi gereken, insanı zihnini aşırı yoran ve her an bunun derdini taşımak zorunda olduğunuz çok ciddi ve çok hassas bir görev.
    Adalet terazisi hem çok ağır hemde çok hassastır.
    Ve bu terazi göz ile değil, vicdan ve mantığın dengesi ile kurulan bir terazi...

Ben yöneticilerimden her zaman bu hassasiyeti bekledim.
    Ve seçilecek yöneticilerden de bu hassasiyeti beklerim.

Selamlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkrhapsody
    Herkese merhaba.Konuya rastgele denk geldim ve yazılan bütün mesajları okudum.Eğer hala bir yönetici istiyorsanız bölüme ben talibim.Tabiki sizin desteğinizle olmak isterim.Yani herşey sizde bitiyor.Ama dediğim gibi tarafsız,adil,saygı ve sevgi çerçevesinde yöneticilik görevini yerine getirmek isterim. Ayrıca 7/24 olmasada buna yakın zamanlarda bölümde olabilirim.Teşekkürler...

Rastgele denk gelen yönetici istemiyoruz. İlginiz için teşekkürler.
  • shadow006 ;

Adayınız var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: alikuşcu

quote:

Herkese merhaba.Konuya rastgele denk geldim ve yazılan bütün mesajları okudum.Eğer hala bir yönetici istiyorsanız bölüme ben talibim.Tabiki sizin desteğinizle olmak isterim.Yani herşey sizde bitiyor.Ama dediğim gibi tarafsız,adil,saygı ve sevgi çerçevesinde yöneticilik görevini yerine getirmek isterim. Ayrıca 7/24 olmasada buna yakın zamanlarda bölümde olabilirim.Teşekkürler...

O zaman tarafsız,bölüm dışından bir yönetici olması gerek demeyin lütfen Ayrıca ''istemiyoruz'' demişsiniz.Diğer arkadaşlara sordunuz ve cevaplarını aldınız da 'istemiyoruz' dediniz yoksa bu kelime sadece sizemi ait? Eğer size aitse 'istemiyoruz' yerine 'istemiyorum' olması gerekirdi.Teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi International -- 6 Mayıs 2011; 1:45:35 >

• Sanki yıllardır bu mesajı bekler gibisiniz sizde
  • Zaten bölüm dışından birinin bu işi yapması zor. Burada ki sıkıntılar belli
    1. Konu silmede titizlik
    2. Konu dışı konularda taşıma işleminin hızlı yapılması
    3. Buraya özel saygılı bir ortamın oluşturulması
  • quote:

Orijinalden alıntı: nasozby

Sanki yıllardır bu mesajı bekler gibisiniz sizde

Merhaba.Bence bunun hiçbir önemi yok.Sonuçta yönetici arıyorsunuz ve ben aday olabileceğimi ve verilen görevin altından en iyi şekilde kalkabileceğimi söyledim.Tabiki karar hem sizin hem de bölümdeki diğer arkadaşların.Teşekkürler..
  • quote:

Zaten bölüm dışından birinin bu işi yapması zor. Burada ki sıkıntılar belli
    1. Konu silmede titizlik
    2. Konu dışı konularda taşıma işleminin hızlı yapılması
    3. Buraya özel saygılı bir ortamın oluşturulması

Tekrardan merhaba.Bölüm dışından birinin bu işi yapması kimilerine göre zor olabilir.Ama bana göre değil.Söz ettiğiniz sıkıntıları öncedende dediğim gibi saygı ve dürüstlük çerçevesinde en iyi ve hızlı bir şekilde yapabileceğime inanıyorum.Ben adaylığımı açıkladım.Tabiki gerisi size kalmış.İyi geceler...
  • Vaktim olsa koyarım adaylığımı nede olsa sicilim temiz, 2008 kayıtlı sıfır uyarı sıfır uzaklaştırma
  • Merhaba,

Bu bölümde şaka yapılır, o kadar ciddiyete gerek yok.

Saygılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Réplika

Vaktim olsa koyarım adaylığımı nede olsa sicilim temiz, 2008 kayıtlı sıfır uyarı sıfır uzaklaştırma

Hemen bir sebepten uyari vermek gerek sana

@El Fuego

Brezilya'da da olsak isimizi layikiyla yapiyoruz, yapmasak burada olmazdik. Nelerden haberdar olup olmadigim sizin bilgi alaniniz dahilinde degil ne yazik ki

21 Mayis'a kadar yonetici cikardiniz, yoksa yine buradayim

• quote:

21 Mayis'a kadar yonetici cikardiniz, yoksa yine buradayim

21 Aralık'a kadar da olsa,çıkmaz bu gidişatla
  • Ben olabilirim, uygun görürseniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ©hessmaste®

Ben olabilirim, uygun görürseniz.

Kimin uygun göreceği belli olmadığından,her adayı beğenmeyen elbet birileri çıkıyor hocam.Konuda ismi geçen kişileri içeren bir anket iyi olurdu aslında.Yoksa zor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: nasozby
    shadow006 ;
    Adayınız var mı ?

Yok,
    Meselede bu ya benim senin adayın meselesi. Burası işlemci bölümü değiliki ne yazıkki bölümde "abi voltajı dayadım işlemciyi ağlattım" diye taraf belirtmenin anlamsız olduğu muhabbetler dönmüyor. En su götürmez bilimsel konuda bile insanlar çift kale maç yapıyor. Yukarıdaki arkadaşları hemen hemen tamamı bir mesajında rengini belli etmiş durumda haliyle yönetici olursa her iki tarafta önceden şartlanmış olup bir taraf o bizden srtımız yere gelmez diyecer ipin ucunu kaçracak, diğer tarafta zaten onların adamı diyip şimdi yazasam şutlar en iyisi yazmamak diyip tırsacak. O nedenle tarafsız birisi şart. Ama yinede karar tepe yönetiminin, yeni yönetici bu eleman derse dengeyi koruğu müddetce el mahkum kabul ederiz.

quote:

quote:

Sende pek kalpsizsin, diplomatik bir dille reddetsene bir çırpıda arkadaşın hayallerini yıktın...

@darkrhapsody sakın alınma birader sadece latife yapıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: ANDREI

quote:

Orijinalden alıntı: ©hessmaste®

Ben olabilirim, uygun görürseniz.

Kimin uygun göreceği belli olmadığından,her adayı beğenmeyen elbet birileri çıkıyor hocam.Konuda ismi geçen kişileri içeren bir anket iyi olurdu aslında.Yoksa zor...

İyi sabahlar, anket mantıklı geliyor, aslında böyle bir işe girişmek istemezdim ama forumun değerli bir bölümünü dengeye sokabilmek isterim tabiki. Bir süre zaten burada bişeyler paylaştığım için üyeleri biliyorum. Birsüredir yazmadığım için de tarafsız olabileceğimi düşünüyorum zaten. Bilen, düşünen olursa ya da anket olursa dediğin gibi güzel olur.

• @ ©hessmaste®

Yakin zamanda almis oldugunuz uyari/ceza sebebiyle sizin uyeliginiz ne yazik ki mumkun gozukmuyor. Sadece bilgilendirmek istedim.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.