Şimdi Ara

Yeni Bir Yönetici Seçmek İçin. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
411
Cevap
0
Favori
8.163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: eloko

Yöneticinin bu bölümde mesaj atmaması gerekir..
    kendisi görünmeyecek ama varlığı hissedilecek

Malisef bu bölümde yöneticilik emekliye ayrilmak ya da siyasette cumhurbaşkani olmak gibi birşey , bir yönetici bir tartışmaya girerse elbet taraf tutuyor diye yorumlanacaktir.

Görülmeyecek ve Varlığı hissedilecek benim adayim tanri o zaman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LeVeL -- 30 Nisan 2011; 23:28:14 >
  • Dışarıdan tutulacak o zaman, ücret,sigorta yol yemek falan...
    yöneticilik kolay mı
  • yeni yonetici iyi olur. bethrezen yiprandi. son donemlerde de tarafsizligi sorgulanabilir seviyelerdeydi. ateizm konusu buraya da sicramisken ufak bir detay: yandasliktan akil tutulmasi yasayan, kontrolden cikmis tipler yerine; zeki, tarafsiz, irade sahibi inancsiz bir yoneticiyi tercih ederim.
  • Neommy olursa mükemmel olur olmadı Ali Kuşçu :)
  • Burada sayılan isimlerden bir ikisi hariç bana göre hepsi uygundur, fakat bu arkadaşların içinden ''olabilir'' diyen çıkmadı daha ve bazı arkadaşlar zamanının çoğunu burada geçirmeye uygun değil, her ne kadar nitelikleri uygun olsa da; bu yüzden hem zamanının çoğunu burada geçirebilecek hem de tarafsız ya da tarafsızlığa yakın birisi yönetici olmalıdır.
  • Enteresandir ki yonetici secme konusunda halen bir uzlasma saglanabilmis degil. Meydan yine bana kalicak galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bethrezen

Enteresandir ki yonetici secme konusunda halen bir uzlasma saglanabilmis degil. Meydan yine bana kalicak galiba

Fikir ve kriter ayrılıkları çok erken başladı.Ben de ümitsizliğe düştüm açıkçası
  • Her kesimden 1 kişyi yönetici yapacaksın bundan sonra onlar yesin birbirlerini
  • @destroyer39

Teşekkür ederim. Fakat zaman sıkıntısı ne yazık ki bende de var. Günde ortalama 1 saat civarları online oluyorum, tabi fazla olduğu oluyor lakin bir yönetici için özellikle burası için hiç mi hiç uygun bir süre değil.

Not : Ayrıca metafizik dogmalarım var benim
  • quote:

Orijinalden alıntı: nasozby
    @destroyer39
    Teşekkür ederim. Fakat zaman sıkıntısı ne yazık ki bende de var. Günde ortalama 1 saat civarları online oluyorum, tabi fazla olduğu oluyor lakin bir yönetici için özellikle burası için hiç mi hiç uygun bir süre değil.
    Not : Ayrıca metafizik dogmalarım var benim

"Ayrıca metafizik dogmalarım var benim" çok küçük yazıldığından utangaç bir yönetici adayımız var diye yorumladım!

@Bethrezen;

" Enteresandir ki yonetici secme konusunda halen bir uzlasma saglanabilmis degil. Meydan yine bana kalicak galiba "

Çok sayıda ismi geçen arkadaş var ve arkadaşların birçoğu da kendilerinden farklı görüşlere sahip arkadaşları da önermişler! KB'de olması gerektiği biçimde " bir uzlaşı var " yani. Sorun hiç kimsenin bu işe zaman ayıramayacak durumda olması.
    Bu arada yukardaki uzun yazımda size eleştirim var, atlanmış olabilir! Birazdan da bir PM yollıycam!

İllede 1 kişi olması gerekiyormu? En az 2 kişi seçsek yönetici olarak. M ve Bethrezen'e ek olarak. en azından zaman ayıramamak sorunu biraz azalabilir, tabii 4 kişininde aralarında iyi bir iletişim sağlayabilmeleri gerekir.

@LeVeL;
    O Evrim konularında fiziğin bilinen kanunlarının tam tersine aniden yoktan var olan üyeler gerçekten sıkıntılar! Bence daha sıkı polisiye önlem olmalı böyle saçma sapan görüşlerini hiç anlamadıkları konuda sırf tebliğ etmek için gelenlere karşı.

Ek: " Yöneticinin bu bölümde mesaj atmaması gerekir.. kendisi görünmeyecek ama varlığı hissedilecek "
    Ben böyle yönetici değil sorduğumda az çok cevap verebilen yönetici isterim, hortlak-hayalet-casper karışımı yönetici değil!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neommy -- 1 Mayıs 2011; 14:25:04 >

• Sadece espriyi yaparken LeVeL'ı kızdırmayım demiştim
  • @neommy

Hocam onerilen arkadaslarin cogu bu gorevi istemiyor, uzlasma derken bunu kast etmistim Istememekte de haklilar, KB yoneticiligi kolay bir is degil.

Bolume bakan 1'den fazla yonetici olabilir, herhangi bir kisitlama yok. Mevcut yoneticiler yetersiz kaliyorsa yenileri eklenir.

Elestirinizi okudum, haklilik payiniz var. Buna benzer bir elestirinize Sikayet ve Oneriler konusunda cevap vermistim zaten. PM'i aldim, haklisin valla
  • Yukarıda ismi geçen arkadaşların geçmiş mesajlarına baktım, çoğu bölümde çok emeği geçmiş, konulara tarafsız yaklaşabilen insanlara benziyor. Aralarından biri tercih edilecekse ve Bethrezen illa gidecekse, benim KB cumhurbaşkanı adayım abdullahors84 kardeşimdir
  • quote:

Orijinalden alıntı: _pride_
    Yukarıda ismi geçen arkadaşların geçmiş mesajlarına baktım, çoğu bölümde çok emeği geçmiş, konulara tarafsız yaklaşabilen insanlara benziyor. Aralarından biri tercih edilecekse ve Bethrezen illa gidecekse, benim KB cumhurbaşkanı adayım abdullahors84 kardeşimdir

rte sen misin
  • quote:

Orijinalden alıntı: alikuşcu

quote:

Orijinalden alıntı: _pride_
    Yukarıda ismi geçen arkadaşların geçmiş mesajlarına baktım, çoğu bölümde çok emeği geçmiş, konulara tarafsız yaklaşabilen insanlara benziyor. Aralarından biri tercih edilecekse ve Bethrezen illa gidecekse, benim KB cumhurbaşkanı adayım abdullahors84 kardeşimdir

rte sen misin

Yok ama bu espri dikkat çekici olmuştur sanırım

Diğer ismi geçen arkadaşlar yönetici olmayı çeşitli nedenlerle istememişler.
    abdullahors84 ise konuya henüz yorum yapmamış.
    Yani hala umudumuz var

• quote:

Orijinalden alıntı: LeVeL

ilkerinanc , ar_tryk ve diğer evrim konulari açılınca gelen arkadaşlarinda fikirlerini duymak isterim , sonra yok yönetici taraf tutuyor demesinler.

En yönetici olabilecek kişi webbie gözüküyordu ama galiba oda bu bölümdeki yöneticiliğin yipratici etkisinden korkuyor. Sonuçta fikirlerin tartışıldığı bölümde yönetici olmak diğer bölümlerde yönetici olmaktan daha zor.

Objektif olan , mantikli yazabilen bir yönetici lazim. Bu yönetici adayinin metafizik dogmalara bagli olmamasi , ideolojik çizgileri bulunmamasi -varsada esiri olmamasi- , bilimden ve bilim felsefesinden anlamasi , sabirli olmasi benin için tercih konusudur.

hoca istemiyorum bilmiyorum falan yok.m açıkça ben tarafım dedi bir yerde.komplo teorisi falan değil yani bu konu merak etme sen...

• quote:

Orijinalden alıntı: eloko

Yöneticinin bu bölümde mesaj atmaması gerekir..
    kendisi görünmeyecek ama varlığı hissedilecek

Katılıyorum.KB'de atılan neredeyse her mesaja muhalefet yaratacak kişiler mevcut ki bunun olumsuz birşey olmadığını ayrıca belirtmek isterim.Velhasıl yönetici nasıl davranırsa davransın,belirli bir kesimin memnun olmayacağı kesin ise,yönetici arkadaşı da yoktan yere yıpratmaya gerek yok.Belirli kesin kurallar konulur,bu kurallara uymayan içerikler silinir,kimse de mesajım neden silindi diye sormadan açar kuralları okursa sıkıntı ortadan kalkar.Bence burada yönetici oylaması değil,kurallar beyanı oylaması yapılmalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ANDREI -- 3 Mayıs 2011; 0:21:02 >
  • destroyer39 mesajını buraya taşıdım, kusura bakmazsın umarım.

quote:

Orijinalden alıntı: destroyer39

@El-Cezeri yönetici olmak ister misin?
  • @Bethrezen bir sıkıntı olmuş sanırım geçmiş olsun. Yöneticilik içinse Bethrezen iyi böyle devam etsin en azından kötünün iyisi. "Genel olarak" konularda taraf olmadan mesaj atıyor ve forum kriterlerine göre yaptırım uyguluyor.

Eğer bir gün gideceksede yukarıda ismi geçen arkadaşların HİÇBİRİ bu mevki için uygun değil çünkü hepsi çoktan renklerini belli etmiş tarafsızlıkları şüphe götürecek arkadaşlardır. Bu görev bölüm dışı bir arkadaşa verilmelidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadow006

@Bethrezen bir sıkıntı olmuş sanırım geçmiş olsun. Yöneticilik içinse Bethrezen iyi böyle devam etsin en azından kötünün iyisi. "Genel olarak" konularda taraf olmadan mesaj atıyor ve forum kriterlerine göre yaptırım uyguluyor.

Eğer bir gün gideceksede yukarıda ismi geçen arkadaşların HİÇBİRİ bu mevki için uygun değil çünkü hepsi çoktan renklerini belli etmiş tarafsızlıkları şüphe götürecek arkadaşlardır. Bu görev bölüm dışı bir arkadaşa verilmelidir.

tarafı olmayan adamın, kişiliğe de yoktur. esasen tarafsızlık diye bir şey yoktur. baskın güç, yöneticiyi yönlendirir. şer odaklarının en büyük özelliği, her daim ittifak olmaları ve bu sayede tüm ortamın kontrolünü elinde tutuyor gibi görünmesini sağlamaktır.

bethrezen, brezilya da yaşadığı için Türkiye'den bihaber... netten okumayla falan güncellik sağlanamaz.

webbie bu iş için biçilmiş kaftandır.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.