Şimdi Ara

Yeni Bir Yönetici Seçmek İçin. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
411
Cevap
0
Favori
8.163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Bethrezen

@ ©hessmaste®

Yakin zamanda almis oldugunuz uyari/ceza sebebiyle sizin uyeliginiz ne yazik ki mumkun gozukmuyor. Sadece bilgilendirmek istedim.

Siz bilirsiniz, sadece istekliyim ve üyeleri biliyorum, kolay gelsin
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Réplika

Vaktim olsa koyarım adaylığımı nede olsa sicilim temiz, 2008 kayıtlı sıfır uyarı sıfır uzaklaştırma

Hemen bir sebepten uyari vermek gerek sana

@El Fuego

Brezilya'da da olsak isimizi layikiyla yapiyoruz, yapmasak burada olmazdik. Nelerden haberdar olup olmadigim sizin bilgi alaniniz dahilinde degil ne yazik ki

21 Mayis'a kadar yonetici cikardiniz, yoksa yine buradayim

Sn. Bethrezen;

Ben fikrimi belirtim ve tum soylediklerimin arkasindayim. Bu bolumde en cok ceza alanlardan birisi olarak, idari zaafiyet gosterdiginizi ve adam kayirdiginizi dusunuyorum. Dedigim gibi, bu sadece benim fikrim... Bu ayin 21'ine kadar sure vermenizle ilgili olarak da, kendinizin gorevi birakmaniz daha centilmen bir hareket olur.

• Ben de bölüm yöneticiliğine aday olmak isterim. Özellikle önümüzdeki aylarda fazlasıyla zaman ayırabilirim. Teknik bilgi kısmı sorun değil, daha önce başka script'ler kullanan forumlarda yöneticilik yapmıştım ve ASP Playground'un da çok karmaşık olduğunu sanmıyorum.

Son zamanlarda KB'de pek görünmüyor olsam da uzun zamandır takip ediyorum ve eminim geçmişteki mesajlarımdan beni hatırlayanlarınız vardır. Sanırım en son açtığım konu "CERN'den izlenimlerim"di.

Eğer imkan verilirse görevimi hakkıyla yerine getirebileceğimi düşünüyorum. KB bölümünün amacının seviyeli bir şekilde bilgi alışverişi olduğunun farkındayım.
  • Şikayet ve Öneriler bölümüne bu konu ile ilgili önemli bir detayı eklemiştim.
    Görevini düzgün ve hakkıyla ve yüksek hassasiyet ile yapacak bölüm içinden herhangibir arkadaş olabilir.
    Benim için fark yaratmaz...

Bunun haricinde dayanamayıp bende fikrimi yazmak istedim.

Genç Dinamik Çalışkan işte KB'ye Başkan: WWF
  • quote:

Vaktim olsa koyarım adaylığımı nede olsa sicilim temiz, 2008 kayıtlı sıfır uyarı sıfır uzaklaştırma

Bölüm yöneticisi olacak kişinin biraz sicilinin bozuk olmasında yarar var!
  • Gönüllülerden benim oyum SSH'ye diğer şartlarıda uygunsa. Umarım birazda sert olabilmeyi başarır KB'in son döneminde buna gereksinim olduğunu düşünüyorum. Bilimsel kalitenin artmasını sağlamada başarılı olacağınada inanıyorum, çünkü son zamanlarda bu yerlerde sürünüyor ve kimsede de geliştirilmesi yönünde bir çaba görmüyorum!
  • SSH bence de uygun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: El-Cezeri
    Şikayet ve Öneriler bölümüne bu konu ile ilgili önemli bir detayı eklemiştim.
    Görevini düzgün ve hakkıyla ve yüksek hassasiyet ile yapacak bölüm içinden herhangibir arkadaş olabilir.
    Benim için fark yaratmaz...

Bunun haricinde dayanamayıp bende fikrimi yazmak istedim.

Genç Dinamik Çalışkan işte KB'ye Başkan: WWF

WWF olmaz El-Cezeri. AT faciasini unutmadim. hare ile birlesip yaptigi cirkinligi biliyor. Yazmisken bunu da ekleyeyim; WWF'nin durduk yere bana ceza vermedsinin yanlis oldugunu tek savunan ve bana destek veren Engineer'di.

Ozledim Engineer ile atismanizi:D

• WWF bölümde müdavim iyi bilinen bir arkadaştır.
    Sözünü asla sakınmaması, genel görüşünün aksi olmasına karşın yinede mutlaka doğru bildiğini yazması takdir edilesi bir niteliğidir.
    Ayrıca adalete ve hukuka çok kıymet veren hassas bir arkadaş.

Siyasi seçimmiş gibi nutuk atmıyorum. :D
    Ama @WWF kıymetli bir arkadaş.
    Senelerdir buralarda okuyoruz. Az buçuk insanlar hakkında bilgimiz var.
    Olduğu kadarıyla yazdım. O da sırf sayın @destroyer'in sorusunun hatrına :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El-Cezeri -- 7 Mayıs 2011; 22:19:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: neommy

Gönüllülerden benim oyum SSH'ye diğer şartlarıda uygunsa. Umarım birazda sert olabilmeyi başarır KB'in son döneminde buna gereksinim olduğunu düşünüyorum. Bilimsel kalitenin artmasını sağlamada başarılı olacağınada inanıyorum, çünkü son zamanlarda bu yerlerde sürünüyor ve kimsede de geliştirilmesi yönünde bir çaba görmüyorum!

sadece bilimsel kalitenin artması anlam ifade etmiyor neommy.

benim fikirlerim:
    önce bilimsel kalite artmalı, bunda hemfikiriz mesela, siz hemen her mesaj ile ilgili literatür ekliyorsunuz. ancak birisi gelip bir çırpıda "o ne ya adasdad" diyor. bununla ilişkili olarak: seçilen arkadaş önce bilimsel içerikli konularla ilgili bir üst konu açabilir diyorum. kuralları genelleme yapmadan özel olarak detaylıca açıklamalı diyorum. mesela, "big bang konusunu bilimsel olarak tartışalım diye açılan bir başlıkta, birisi ayet koyamaz" şeklinde. zaten uzun bir süre takip etmeli tüm konuları. kilitleme yapmadan, tek tek mesajları silecek vakti olmalı arkadaşın kısa bir süreliğine. konu dışı değil ki burası 1321948 tane konu açılsın. şu sıralar oldukça kısır bir dönemdeyiz de ayrıca, bunun avantajını kullanarak bir süre burayı adam gibi idare etmeli diyorum. bethrezeen sevdiğim bir yönetici. m de öyle. eskilerden hare rama da öyleydi. relusion da... ama yetmiyor açıkcası. bu bilimsel içerikli konularda gerekirse kıyım yapılsın ama, anlaşılsın. bilim adamı değiliz ki herkes kendi fikrini kanıtlasın diyoruz. ancak, bu konularda bir standart yakalanılmalı.

daha sonra, kültür ağırlıklı konularda olan gelişim ise daha kolay olacaktır diyorum. bilimsel konularda olan kısır ve anlamsız tartışmalar sebebiyle, kültürel konularda da bilimsel cevaplar beklenibiliyor. bu da anlamsız haliyle. bu yüzden bilimsel konularda standartın yakalanılmasının ardından, düzen daha kolay gelecektir.

birde benim gözlemlediğim kadarıyla en önemli problemlerden birisi, kısır tartışmalar. evrim gibi mesela. ayetler ile evrimsel biyoloji literatürleri çarpışırken, daha evrimle ilgili sorduğum hiç bir soruya adam akıllı cevap alamadım. m ve neommy üşenmediler sağolsunlar. ama isterim ki adam gibi fikir empoze etmeden tartışalım. ama millet birbirine sardırmış resmen, çemkiren çemkirene.

neyse benim gözlemlediklerim bunlar, dikkate alırsa yönetici olacak olan arkadaş(yönetici olduğunda) sevinirim, almazsa da sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: El Fuego

quote:

quote:

Hemen bir sebepten uyari vermek gerek sana

@El Fuego

Brezilya'da da olsak isimizi layikiyla yapiyoruz, yapmasak burada olmazdik. Nelerden haberdar olup olmadigim sizin bilgi alaniniz dahilinde degil ne yazik ki

21 Mayis'a kadar yonetici cikardiniz, yoksa yine buradayim

Sn. Bethrezen;

Ben fikrimi belirtim ve tum soylediklerimin arkasindayim. Bu bolumde en cok ceza alanlardan birisi olarak, idari zaafiyet gosterdiginizi ve adam kayirdiginizi dusunuyorum. Dedigim gibi, bu sadece benim fikrim... Bu ayin 21'ine kadar sure vermenizle ilgili olarak da, kendinizin gorevi birakmaniz daha centilmen bir hareket olur.

Fikirlerinizi belirtmenizde tabi ki bir sorun yok yalniz dusuncelerinizi desteklegen bir bulgu da yok. Benim bu bolumde adam kayirdigimi dusunmeniz ne yazik ki rivayetten oteye gidemez.

Rahatsizligim sebebiyle gorevimi yerine getiremeyecegimi anladigim icin yonetime bu yonde bir talepte bulundum ama kabul edilmedi. Rahatsizligim olmasaydi eger KB'de yoneticigili birakmak gibi bir niyetim de yoktu. 21 Mayis'a tarih vermemin sebebi ise o gun ameliyat olucak olmamdir. Insallah hersey duzgun olursa o tarihten sonra tekrardan aranizda olucagim.

SSH'nin yonetici olabilme ihtimali var, sabikasi temiz, bolumde taninan biri. Siz bana yonetici adaylarinizi bildirin ki bende bunlari gerekli mercilere ileteyim.

Saygilarimla
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Destekleyenlere teşekkürler.

Bu bölümün diğer bölümlere kıyasla daha ciddi olması gerekiyor ancak bu çok katı olması gerektiği anlamına gelmemeli. Ciddi konularda "o ne ya adasdad" şeklinde mesajlar bulunmamalı; yer yer espiriler yapılabilmeli ancak belli bir seviyede, konuyu saptırmadan.

Bilimsel bir konu tartışılacaksa zaten ayetler paylaşılmamalı. Sonuçta biri ayet paylaştıktan sonra konu tümüyle din-bilim tartışmasına dönüyor ve doğal olarak sonuçsuz kalıyor, kitleniyor veya siliniyor. Zaten dini konular da forum kurallarına aykırı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SSH -- 7 Mayıs 2011; 22:58:05 >
  • buraya uzun zamandır yazıyorum

tarafsız kimse görmedim

betherzen hariç

oda 1-2 ceza olayında tarafsızlığını kaybetti

tarafsız gördüğüm isimler az yazıyor fazla yoklar

bence bu bölümün kuralları değişmeli

yöneticinin hakları sınırlı olmalı

kafasına göre 4 gün ceza ?

yada nasıl oluyor bilmiyorum ama

1 ceza 3-4 yönetici onayından geçmeli

bakın arkadaşlar donanımhaber forum olarak ciddi üyesi olan ve üye sayısı sürekli artan bir site

başarılarını bizde istiyoruz

ama KB olarak bu şekilde devam ettikçe KB üye çekemeyecektir.

Burada yönetici olmak isteyen ya da aday gösterilenlerin %99 u diktatör rejimi uygular

bir çok insan sebepsiz yere banlanır ceza alır

bilmem anlatabiliyor muyum?

önemli olan KB nin kurallarının tekrar irdelenmesi gerekiyor.

• Birebir konuşmuşluğumuz olmasa da yorumlarını ister istemez yıllardır okuyorum SSH'in,mantıklı bir arkadaş.Karşı çıkılacak herhangi bir sıfata sahip değil ki yönetim de uygun görmüş zaten,başka aday da yoksa ortada benim desteğim onunladır madem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: neommy

quote:

Bölüm yöneticisi olacak kişinin biraz sicilinin bozuk olmasında yarar var!

Hafif kavrulmuş ve azda esnek olmalı

"Kavrulmuş" ve "esnek" olmaktan kastımın ne olduğunun adaylarca kavranmış olması önemli.

• Tarafsızlık nedir biri bana izah ederse öğrenmiş olurum ki sanırım bu konuda bir kavram kargaşası var.Tarafsızlık demek,izleyici kalmak demektir.İzleyici kalınarak nasıl Cezai yaptırım uygulanabilir.Olaya müdahale ederken;bir tarafın haklı görülmüş olması gerekmez mi?Tarafsızlık başka,Adam kayırmak başka terimlerdir.Bilginize;
  • international nick li arkadaşı destekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: SSH
    Bilimsel bir konu tartışılacaksa zaten ayetler paylaşılmamalı. Sonuçta biri ayet paylaştıktan sonra konu tümüyle din-bilim tartışmasına dönüyor ve doğal olarak sonuçsuz kalıyor, kitleniyor veya siliniyor. Zaten dini konular da forum kurallarına aykırı.

Elbette bilimsel bir konuda ayet paylaşılması mantıksızdır,yanlıştır fakat eğer forumda din tartışması yasak ise bilim içerikli konular altında dine gönderme yapan mesajlar ve "Eğer bu doğruysa,din yalandır" anlamına gelen imaların da yasak olması gerekir.Bilim konuşulacaksa,kendi içinde konuşulmalıdır.Sizin ya da yönetici olacak yeni arkadaşın,bu nüansı da gözden kaçırmaması dileği ile;
  • Tarafsız kimse yok bence.El-Cezeri olsun...
  • Bethrezen in işini iyi yaptıgını düşünüyorum,işi bırakırsa
    bölüm üyelerinden yönetici olmayı becerebilecek "demonchild" olabilir
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.