|
Yeni Battlefield için ilk görsel geldi: Köklere dönülüyor (4. sayfa)
-
-
Doğru diyorsun. Teması 70'ler ila 90'lara (zorlarsan 2000'lerin başına) kadar olan savaş oyunlarının içerdikleri bu işin tam ortası. Tüfeğinden uçağına kadar. Aslında o yüzden COD'un bu son çıkardığı Black Ops ilgimi çekmişti. Dönem olarak Körfez Savaşı yani 90'ları ele alıyor ama eminim ki içine batıracaklar. Kesin 3 5 aya yine bir rapçiyi eklerler MP moduna. Ben sanırım BF4 kuracağım bilgisayarıma. Bir ara MP oynardım, bir gireyim tekrar bakayım.
-
Clickbait haberler yüzünden uygulamayı siliyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Herkesin kaçırdığı bir şey var. Gelecek bu yeni oyunda Battle Royale modu olacağıda söylendi. Neden kimse konuşmuyor bunu?
Battlefield ve Battle Royale... halen hayal edemedim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bf nin Online 32v32 savaşları BF1 den daha iyi olan serisi var mı? Bf1 in atmosferini beğeniyorum
ya şu battlefield vietnam aynı kalitede aynı müzikler baştan yapılsa bile yeter
-
Konsept resminde ki şehir Cebelitarık
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bf1 in üstüne tanımam
Köklerine mi dönüyor ? sabah sabah güldürdünüz hocam allah razı olsun
-
Battlefield 4 hala çok severek oynadığım bir oyun. BF1, V, 2042 aynı zevki vermiyor. BF4'ün evreninden devam etsinler yok satar oyun.
-
Neredeyse tüm dünya günümüz savaşlarını isterken inatla yapmamaları çok garip bir olay
sabırsızlıkla beklıyorum :D Battlefield ın bendekı yerı ayrıdır hep
-
bf5'de de battle royale modu vardı. 1-2 ayda çöp oldu. ismi firestorm'du. araştır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flying Dutchman -- 19 Eylül 2024; 10:14:52 > -
Battlefield oyunları için Battle Royal ve campaigne modu önemli değil, Battlefield multiplayer demektir. Hızlı silah ve araç eklentisi açmak için, AI soldier Portal serverları yine olmalı, bu daha önemli benim için. 2025'in başlarında yapılacak alpha test'e mutlaka katılmak lazım, merakla bekliyorum bu sefer olacak gibi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 19 Eylül 2024; 11:7:23 > -
Delta Force gibi bir oyun varken Battlefield ın yüzüne bakmam artık Battlefield bitti artık kendini kurtaramaz
-
Delta force çok kötü bir oyun hocam. BF'nin yanına yaklaşamaz.
BF'nin temel problemi sürekli köklü değişiklik yapıp, olmuş formülün üzerinde oynama yapmaları ve bozmaları. Oysa COD gibi haritaları değiştirip iki skin bassalar, varolanın üstüne bir şeyler koymaya çalışsalar çok daha iyi olur.
-
Delta Force güzel oyun, ancak bir bütün olarak değerlendirdiğimde BF2042 bile etmez.
-
size göre kötü olan Delta Force bana göre kötü olamaz.. sonuçta siz şimdi burada battlefield çok daha iyi dediniz diye Delta Force u bir kenara atıp çöp Bf ye sarılmam mümkün değil Battlefield bizim için BF1 den sonra bitmiştir.. size battlefield ile mutluluklar biz Delta Force dan devam ke
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GalacticHope -- 19 Eylül 2024; 12:48:46 > -
Yüksek teraflop düşük nm sayesinde mümkün oluyor
Kökleri daha sağlamdır bence :)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X