Şimdi Ara

Yeni Battlefield için ilk görsel geldi: Köklere dönülüyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
0
Favori
4.399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

İşlemciler eskisi gibi değil ki çok güçlüler. Türkiye gibi geri kalmış ülkeleri sallamalılar.

Seneye 2nm işlemciler, 3nm grafik kartları çıkacağı bir devirde artık bir şeyler cidden değişsin.

Black state nasıl başardı en iyi tps grafikli oyunu geç teknolojiyi en iyi kullanan ve optimizasyonu en iyi olan oyun seçildi şimdiden. Adamlar 38 kişi! Ve ilk aaa oyunları.

Her şey istemekle oluyor. EA daha tecrübesiz ve az elemana mı sahip.

Yapılabilir. Düşün ki çatışma var ortamda sürekli bir yerler dağılıyor yanıyor dumanlar bomba izleri, delik deşik duvarlar. Efsane olur. Meskun mahaldesin duvarlara delik açıp sıkmak kadar zevklisi var mı :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Belki bu oyunda tam yapılamaz ama konsept çizimleri iddialı gözüküyor.

Ayrıca oyun güzel olsa pek çok kişi sistemi iyileştirir. Bazı oyunlar sistem yeniletiyor hocam. Gta en belirgini. Zorlamasa da pek pcyi büyük bir kitleyi oynatıyor. Bf serisi de öyle bence.

Benim için şu an 4k önemli değil. Full HD ya da 2k yeterli çoğu için.

• Bf 4 çok güzeldi. Geçenlerde canım çekti tekrar oynadım, aktı gitti. Rahmetli michael k williams’ın oynadığı karakter çok iyiydi.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • BF3 Remastered bile yeterli. Oyunun grafikleri hala çok iyi. Şu oyun gibisini yapamadılar.

• Sen olayı çözememişsin en basiti bir last uf us 2 oyunu ps5 gücünü gösteren oyun bir oyun yapmak 10 seneyi alıyor o da exclusive oyunlar yani kısaca 1 nm işlemci de grafik kartı da çıkarsan ekran kartında nm den ziyade telflop işlem gücü yüksek grafik kartı da çıkarsan onun hakkını verecek oyun yapamadıktan sonra hepsi boş işletim sistemin var ama o işletim sistemini kullanacak programın yok ne anladım ben bu işten bu işler öyle kolay değil 2000 ve 2010 a kadar çıkan oyunlar keyifliydi konsolların hakkını veriyordu ki düşün ben 6 yaşında konsola başladım oyundağım bitirdiğim oyunların haddi hesabı yoktu ki bende olan konsollar o yıllarda 2 3 kişinin elinde vardı yoktu sonradan bilgisayar a geçtim yıllardır sistem topladım yani abkayacağın bu işin kitabını yazdım ama artık dandik oyun oynamaktan sıkıldım oyun yapacaksan gow uncharted last uf us 2 gibi oyun yapacaksın en basiti 2011 2012 yıllarında en basiti bf3 oynarken derece yapıyorduk maplarda 350 450 kill yapıyorduk acayip zevk alıyorduk şimdi 2042 oynuyorum grafikler güzel ama oynanış yok saçma sapan şeyler var zevk vermiyor bizim gibi yıllarını veren insanlara tabi ilk defa oynayanlar için belki daha zevkli geliyordur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UltrAslan_06 -- 18 Eylül 2024; 3:31:22 >

• Battlefield 1 oynamayan çok şey kaçırdı söyliyeyim. 3 4 dışında ilgimi çeken yok yazanlar olmuş.

• Vict0ry kullanıcısına yanıt

Tam da bu konuya değinecektim ilk çıktığında aldım oynadım.Ve neredeyse tüm silahları multiplayer da açtım 1 dünya savaşını harbiden yaşatıyordu kesinlikle bf1 i hemen bitirmeyeceklerdi bf5 çıktı 1 gibi sarmadı 2042 çıkınca bf serisinin neredeyse içine ettiler bu arada YouTube kanalı benim 2042 çekmiştim bf3 grafik olarak gelişmiş hali ama oynanış yok abi bf3 oynanışını yap çıkar metro gibi haritaları bak nasıl sarıyor ayriyeten saçma sapan ok atma vs özellikleri kaldır abi valorant oynamıyoruz sonuçta

Yeni Battlefield için ilk görsel geldi: Köklere dönülüyorWeb Klasöryoutube
    BATTLE FAİLED 2042 EFSANE MULTİPLAYER OYUNU
    https://www.youtube.com/live/dpdIM3tJ2mk?si=ZzBmdQZ42mtmd0VD

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UltrAslan_06 -- 18 Eylül 2024; 3:41:2 >

• Bf1 de Osmanlı Rus cephesi için 2 adet harita duyurmuşlardı. Tamam da 1. Dünya savaşında ruslarla pek çok il de savaşıldı acaba hangisini ekleyecek lerdi? Bence 2 azdı 4 tane filan iyi olurdu. Dice ne yaptı? O 2 dlcyi sessizce iptal etti. Ne güzel çeşitlilik ve canlılık atacaktı oyuna halbuki. O gün Dice benim için bitti. Sonrasında bf5 ne kadar iyi olsa da sevmedim sevilmedi de. Sonra yada öncesinde sanırım ekip dağıldı. 2042 berbat mış oynamak içimden gelmedi. Kısaca EA varsa akıl yok para var. İyi olanı da savunmazlar para öner çıkar. EA gibi bir şirket asla sağlam online oyun yapamaz çünkü oyunlarını çabuk terk ediyor. Yeterli bütçe ayırmıyor. Para adamların derdi. Hala nasıl batmıyor anlamıyorum. Az kaldı ama

• Köklere mi dönülüyor? Battlefield'ın kökü 2.Dünya Savaşıdır bari şunu doğru dürüst yazın.

• 2042'de de köklere dönüyorlardı gördük kökleri. Yeni Battlefield için ilk görsel geldi: Köklere dönülüyor Yeni Battlefield için ilk görsel geldi: Köklere dönülüyor 

ayrıca bf serisinin kökü 2. dünya savaşıdır.

• ItsAtakan24 kullanıcısına yanıt
    Bf vietnam çok oynadım zamanında tabi hep botlarla, o dönem online oyun hayaldi. Bad company 2 vietnam dlc geldiğinde cennet gibiydi serverlar boşalana kadar oynadım. Çok sevdiğim bir dönemde geçiyor, hem her türlü araç var tank-helikopter-uçak hem de aşırı uçarı kaçarı teknolojiler yok, mis gibi analog oyun.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yeni Battlefield oyununun Battlefield 3 ve 4 gibi modern bir çağda geçeceğinden bahsediliyor. Battlefield 2042'de mızraklarla mı savaşıyorduk da ben hatırlamıyorum? Battlefield 2042'de En son Boston Dynamics - Spot robotuna benzer bir robot ve rakipleri işaretleyebildiğim Drone kullanabildiğimi hatırlıyorum. Ben de mi sorun var yoksa her şeyden habersiz haber kaynaklarında mı?

• 3 ve 4 mükemmeldi

• Sadece yukarıda bahsettigin 3-5 şeyi eklemeleri bile 13700K -14700K yada 7800X3D gibi işlemcileri bile sanki Render alıyormuşçasına %80-100lerde tutar :)

Güzel bir teknoloji demosu yaparlar bakın nasıl oyun yaptık diye. Ama son kullanıcıya asla ulaşamaz böyle bir oyun için henüz çok erken.

• Erwin kullanıcısına yanıt

Harbi öyle 2.dünya savaşını bir oyunda almanya gözünden anlat.

Başka bir diğer oyununda ingiltere üzerinden anlat öyle bir oyun tasarla

Bir diğer oyununda Japonya üzerinden anlat ona göre oyun tasarla

Başka bir oyunda Sovyetler Birliği gözünden 2.dünya savaşını oynayalım onlar neler yapmış vs.

Bak sadece 2.dünya savaşı ile ilgili en az 4 tane battlefield oyunu yapılır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GenqhisKhaan89 -- 18 Eylül 2024; 11:5:25 >
  • GenqhisKhaan89 kullanıcısına yanıt

Bu kadar ayrıntılı olmasas bile, tek oyunda WW2'deki her cepheyi kapsayan çok sayıda haritayı birleştirinler, büyük operasyon modu da BF1'deki gibi ayrıntılı olsun razıyım ben. Modern savaşdan sonra tekrar WW2'ye döneceklerdir, değişiklik yapmak için mecburlar bir yerde. Tahminime göre bundan sonra bir modern savaş oyunu daha yaparlar, sonrasında WW2 oyunu yaparlar.

• Bu sefer ön sipariş vereni öpsünler Yeni Battlefield için ilk görsel geldi: Köklere dönülüyor 

• BF3 kalitesinde de bi hikaye modu olur umarım.

• hEro_ kullanıcısına yanıt

Yeni Battlefield için ilk görsel geldi: Köklere dönülüyor 

Yeni Battlefield için ilk görsel geldi: Köklere dönülüyor
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.