Şimdi Ara

yeni başlayanlar için kolay kullanabilecek araçlar(otomatik)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • eşim yeni başlıyacak sürmeye, başta ucuz diye punto veya accent era düşündük ama internette acemilere göre değil diyorlar bu vitesler. acemiler için hangisi iyidir, nelere dikkat etmeliyiz seçim yaparken bütçe en fazla 500 bin cviarı ama çok zorlarsak borç morç alırız




  • eskiden xd kasa elantra kullanıyordum vitesi bir acemi için en uygun vitesti. ayağını sadece frenden çekerek milimetrik hareketler yapabiliyordun.

  • Accent era tam otomatik şanzıman tam da acemilere göre geri kaçırmaz ani tepkiler olmaz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Japon ve kore araçları bana hep kullanması kolay gelmiştir. Yeni başlanacaksa otomatik, ufak boyutlarda ve kullanım pozisyonu yüksek bir araç olmalı. Hyundai i10 1.2 otomatik seçenekler arasında olabilir.

  • Vexx7 V kullanıcısına yanıt

    hocam hyundai i10 düşünüyorduk eşimde çok beğendi ama çoçuk var bagajı aşırı küçük geldi, imkan olsa kesinlikle evin 2.arabası olacak bir araç. şehir içinde çok kullanışlı duruyor

  • Mand1ra_Hekimi kullanıcısına yanıt

    hocam genelde olumsuz yorum yazanlar vardı accent era hakkında, peki siz öneirir misiniz? hangi model ve donanımı almak gerek, alrıken nelere dikkat etmeli?

  • PatlıcanMusakka kullanıcısına yanıt

    hocam elnatra eşim için korkacak b,r araba, uzun sedan istemiyor park etmekten dolayı

  • polo 2017 üstü kasa olmazsa bi eski kasası olabilir ya da i20. hb hakimiyeti kolay. görüş açıları vs güzel. illa ucuz olsun çarpacak nasılsa diye düşünmeyin. içine sinen ve beğeneceği bi şey olsun. vurmaya da çekinir. illa acemi diye kaza yapıp sürtmek zorunda değil herkes. sağlam özel eğitmen tutmayacaksanız da youtube da zafer aksoy vs gibi güzel videoları olan eğitmenlerin videolarını izlesin bol bol.

  • murattekno kullanıcısına yanıt

    Hocam çocuk varsa sıkıntı olur i10 ancak yukarıda da bahsedilmiş hiç düşünmeyin i20 bakın. Hem hatchback parkı kolay olur hem de fiyatına göre güzel kullanımı kolay arabadır. Bana kalırsa i20'yi ciddi olarak bir araştırın otomatiklerini. Lpg dönüşümlü düzgün bir tane bulabilirseniz size uygun görünüyor.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Vexx7

    Hocam çocuk varsa sıkıntı olur i10 ancak yukarıda da bahsedilmiş hiç düşünmeyin i20 bakın. Hem hatchback parkı kolay olur hem de fiyatına göre güzel kullanımı kolay arabadır. Bana kalırsa i20'yi ciddi olarak bir araştırın otomatiklerini. Lpg dönüşümlü düzgün bir tane bulabilirseniz size uygun görünüyor.

    Hocam teşekkür ederim. LPG dönüşümlü dediğiniz yani LPG takılmış araç mi bakayım, i20 ler kafama yattı dediğiniz gibi, tasarım vs güzel aracın. Bir de jump sizce çok boş mu

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: büdünün kaşı

    polo 2017 üstü kasa olmazsa bi eski kasası olabilir ya da i20. hb hakimiyeti kolay. görüş açıları vs güzel. illa ucuz olsun çarpacak nasılsa diye düşünmeyin. içine sinen ve beğeneceği bi şey olsun. vurmaya da çekinir. illa acemi diye kaza yapıp sürtmek zorunda değil herkes. sağlam özel eğitmen tutmayacaksanız da youtube da zafer aksoy vs gibi güzel videoları olan eğitmenlerin videolarını izlesin bol bol.

    Hocam teşekkürler aynen zafer Aksoy hocanın videolarını izliyor baya eğitici oluyor

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • murattekno kullanıcısına yanıt

    Bir iki defa kullandım uzun süreli kullanım için çok fazla yorum yapamam ama parçası bol bakımları uygun olur sorunlu bir araba da değil satarkende kolay satılır ilk kullanım acemilik için uygun bir araba


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • murattekno kullanıcısına yanıt

    Tercih sizin tabi lpg niye dedim atmosferik motor olduğu için lpg dönüşümünde bu araçlarda sıkıntı çıkmaz. Hem de daha rahat gezersiniz. Benzinli hali çok ekonomik olmaz. Çok km yapmıyorum derseniz düz benzinli de olur. Jump olmasında bir sakınca yok. Bana göre olabildiği kadar yeni olsun, hırpalanmamış olsun, km düşük olsun kafanız rahat olsun. İlla ekran jant ıvır zıvır olmasına gerek yok. Araba temiz olsun ekran jant sonradan da taktırılır. Bir de İzmir'de sarı sitede acil satılık elite smart donanımlı araç var. Fiyat biraz üstte kalıyor 535.000tl. Ona da bir bakın isterseniz.

  • Vexx7 V kullanıcısına yanıt

    haklsıınız hocam en iyi en düşük kmdei araç bizim için daha makbul olur, i20 leri iyi bakacağım denk gelirse uygun almayı isterim teşekkür ederim

  • murattekno kullanıcısına yanıt

    Rica ederim. Hayırlısı olsun şimdiden.

  • Benim açık ara en kolay kullandığım araç hanımın eski arabası tam otomatik i10 du. Boyutu küçük her aracı kullanması kolay olmuyor, geçen sene swift aldık o zor bir araç mesela i10/picanto ya göre. Gerçi sportage bile swiften kolay diyebilirim :)

    Biraz eski modele kayabilir ama honda jazz ve toyota yaris bu işler için uygun gibi geliyor. Koltuğa gömülmeyeceği bir araç bakman lazım, diğer türlü kontrolsüz hissediyorlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçici olarak sırf öğrensin diye düşünüyorsanız GETZ derim. Oturma pozisyonu yüksek SUV gibi araç, direksiyon vites koltuk ayarları tam bir bayan için düşünülmüş.

  • Merhaba hocam,


    Punto önermem. Biz de kız kardeşime araç kullanmayı öğrenirken Punto almıştık uygun fiyatlı olsun diye, fakat Dualogic şanzıman yeni araç kullanan biri için hiç uygun değil.


    Yokuşta kaymayan, tam otomatik şanzımanlı modelleri tavsiye ederim. Bütçenize göre Hyundai'nin tam otomatik modelleri ya da 2018 sonrası PSA grubu tam otomatik şanzımanlı modeller olabilir.


    @murattekno

  • Era vb. ufak sedanlarda hb ile tek fark geri parkta bagajı kestirememek, sensör +kamera ile çözülür. İstanbul gibi yoğun bir yer ise ön sensör de eklenebilir. Şanzıman tam otomatik, motor basit. Basit bir mantıkla sıkıntısı olsa taksiler bu kadar yoğun kullanmaz, temizi 350 gibi de bulunur.


    Bagajı biraz daha ufaltabiliyorsanız 2015 üstü benzin otomatik corsa biraz fazla yakar ama tam otomatiktir ve sağlam araçtır. Sizin 500 bütçe ile temizi bulunabilir, enjoy donanımında yan hava yastığı, hız sabitleme- sınırlama gibi lüzumlu donanımlar var.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.