Şimdi Ara

Yeni arabalar için teyp şart mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Peugeot 408 aracım var dahili multimedya da RCA çıkışı yok. Alpine f1200 amfi var ben bunu nasıl bağladım acaba? Hoparlör çıkışını amfiye taksam amfiden çıkış alabilir miyim?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• yerdavader kullanıcısına yanıt
    belirtilen amfide high level inpun girişi gözükmüyor. high level input girişli amfi edinerek rca çıkışı olmayan teyplerde montaj yapılır. 4 kanal dönüştürücü koyarsanız belirtilen amfinizi yine kullanabilirsiniz. ses işlemcisi koyarsanız belirtilen amfiyi yine kullanabilirsiniz. teybi değiştirmeden de amfi koymak için bir çok seçenek mevcut.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ecrasniann kullanıcısına yanıt
    Hocam teşekkür ederim. Tavsiyeler üzerine amfiyi DSP destekli rainbow El pa 200 ile değiştirdim. Bunda sıkıntı olmaz inşallah

• yerdavader kullanıcısına yanıt
    bişey değil. ürünü inceledim high level input var denilmiş. 4x50 rms çıkış veriyor. ayrıca 6 kanal rca çıkışı veriyor. fabrikasyon hoparlörler ile 4x50rms yeterli gelir. hoparlörleri de değiştirecekseniz , subwoofer vs bu ürünün rca çıkışlarını kullanarak 6 kanal güçlü amfi sisteme eklenebilir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ecrasniann kullanıcısına yanıt
    Subwoofer kendinden amfili Alpine swe 815 hocam. Şimdilik on kapılar için Alpine s2 s65 baglayacagim. Belki ileride subwoofer i değiştiririm. 408 büyük araç olduğu için ön tarafa pek ulaşmıyor basslar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yerdavader -- 21 Nisan 2025; 23:27:25 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.