Şimdi Ara

Yeni başladım, bünyem sporu kaldırmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • alerjik astım hastasıyım yaşadığım yerde sıcaklık 35-37 arası değişiyor ve yoğun miktarda nem var, spora çarşamba günü başladım şınav çekerken nefesim kesildi birden fenalaştım, bırakmak zorunda kaldım. bugün gittim gene aynı şey geldi başıma ve hocam doktora görünmemi istedi sizce astımdan mı kaynaklanıyor yoksa güçsüzlükten mi? bu arada temiz ve serin havada hiçbir şeyim yok ne oluyorsa salonda oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: İch hab keine lust

alerjik astım hastasıyım yaşadığım yerde sıcaklık 35-37 arası değişiyor ve yoğun miktarda nem var, spora çarşamba günü başladım şınav çekerken nefesim kesildi birden fenalaştım, bırakmak zorunda kaldım. bugün gittim gene aynı şey geldi başıma ve hocam doktora görünmemi istedi sizce astımdan mı kaynaklanıyor yoksa güçsüzlükten mi? bu arada temiz ve serin havada hiçbir şeyim yok ne oluyorsa salonda oluyor.

doktora git bi baksınlar kalp ritmine falan geçmiş olsun

++dar alan fobisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TurnUp_ -- 4 Temmuz 2014; 14:00:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurnUp_

quote:

Orijinalden alıntı: İch hab keine lust

alerjik astım hastasıyım yaşadığım yerde sıcaklık 35-37 arası değişiyor ve yoğun miktarda nem var, spora çarşamba günü başladım şınav çekerken nefesim kesildi birden fenalaştım, bırakmak zorunda kaldım. bugün gittim gene aynı şey geldi başıma ve hocam doktora görünmemi istedi sizce astımdan mı kaynaklanıyor yoksa güçsüzlükten mi? bu arada temiz ve serin havada hiçbir şeyim yok ne oluyorsa salonda oluyor.

doktora git bi baksınlar kalp ritmine falan geçmiş olsun

++dar alan fobisi

Teşekkürler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sigara'ya Başladım.
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.