< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Günde 120-150 gr arası protein tüketmen gerekiyor. Eğer antrenmanında sıkıntı yoksa beslenmende problem vardır. Daha iyi beslenmen gerekir. |
![]() |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
yaşayarak öğrendiklerimi sayayım. 1-spor yaptığın günler bol su içmek gelişimimi engelliyordu. benim için en az 2-3 litre günde. bol su içmek ayrıca mutlu ve keyifli de yapıyor beni. 2-spor sırasında enerjimin düşmesi gelişimimi engelliyordu. protein tozunun haricinde Gainer+bcaa+kreatin de ekleyerek hacimime katkı sağladım. 3-ısınma hareketleri hiç yapmazdım ve spor sırasında vucut ağrısı yaşardım. Isınma yap ve sakatlanma. 4-kardiyo yerine az da olsa koşu yapmak çok iyi geliyor bana. 5- 2-3 tekrar yapabildiğin maksimum kaldırabildiğin ağırlığın yüzde 50'ı ile çalış ve her 2 haftada bir ağırlık yükselt. vucudum alıştıdığı ağırlık için kendini geliştirmiyordu. 3 ay boyunca önce 2.5 sonra 5 kilo ile kol yapmak mantıksız birşey imiş. 6. düzgün uyku olmazsa kas gelişmesi yüzde 50 az olur. kaslar gece büyür. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onderweb -- 26 Mart 2023; 17:33:25 > |
Dostum program tamam iyidir ama sen kendini ne kadar zorluyorsun ? Hareket formların nasıl? Her hafta kilo arttırıp kendini zorluyor musun ? Beslenmen nasıl? Uykun nasıl? Daha bir çok değişken var. Daha çok gençsin aç videolar izle. Hareket formlarına bak. Progressive overload nedir araştır. Yeni şeyler öğren. Evet 1 senede gözle görülür tatmin eden bir gelişme olması lazımdı ama yinede daha yolun başındasın. Neden gelişmiyorum diye kendine sormaya başlamışsın bu çok iyi birşey ve çözüm arıyorsun. Araştırmaya öğrenmeye devam et. Sorunu bulacağına eminim. Çünkü yukarıdaki sorularımın cevabını en iyi sen biliyorsun ve eminim cevabı da bulacaksın. |
muhtemelen siz normalsiniz onlar bir çeşit ilaçlılar, bir senede yağsız sekilde kim hayvan gibi oluyor hocam :d öyle olsa zaten salonun hepsi super-hayvan gibi dolaşırdı :d < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi worldforger -- 10 Nisan 2023; 16:12:39 > |