Bildirim
Sigarayı bıraktım. hayattan keyif ve lezzet almaya başladım.
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
senin adına mutlu oldum sevinçten yaktım bi dal
-
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
çok iyi yapmışsınız keşke herkes sigarayı bıraksa
nereye gitsem biri hemen çakmağı çıkarıp yakıyor yanımda aşırı rahatsız oluyorum
-
Aklı başında bir insan zaten sigara içmez
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
genellemelerden vazgeçmeniz dileğiyle. Bir grubun aklına hakaret etmek kabul edilebilir bir üslup değil. Sigara bir bağımlılık tercih değil. İçmeyen nasıl bir lanet olduğunu anlamıyor sadece.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tamamda sigara içmenin insana getirdiği tek bir fayda yok ki
Maddi olarak zarar sağlığa zarar
Genel olarak arkadaş kurbanı olduk bir kere denedik bağımlısı olduk geçiniz bu işleri efenim
İnsanda irade denen birşey içmeyebilirde
Sigara tüketiminde de birinci sıradamıymışız neyiz
Bilmiyorum birşey daha dikkatinizi çekti mi gelişmiş ülkelerde sigara tüketimi bu kadar yoğun değil
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hiç bir bağımlılık fayda getirmez. Genelde hayatta eksik olan bir şeylerin (sahtece) tamamlanması için kullanılır. Madde bağımlılığı ise bu işlevi yerine getirirken kendisine kimyasal olarak bağlar. Tüketmediğinizde sinir stres yapar, withdrawing (maalesef Türkçesini hatırlamıyorum) yapar. Öyle akıl mantıkla açıklanmaz. Geçiniz bu işleri diyerek seviyenizi belli ettiğiniz için daha SİZE açıklamıyorum, başkası tarafından okunup ta haklı bulunmanız beni üzer.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SailorTurkey -- 22 Ocak 2024; 19:20:16 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ha ha ha bi de bloklamış alıngan
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

senin adına mutlu oldum sevinçten yaktım bi dal |
çok iyi yapmışsınız keşke herkes sigarayı bıraksa nereye gitsem biri hemen çakmağı çıkarıp yakıyor yanımda aşırı rahatsız oluyorum |
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X