Şimdi Ara

Yeni Audi A3 (MQB) -ANA KONU- (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.234
Cevap
147
Favori
678.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sapultra

Bence direksiyon ve vites topuzu gayet şık olmus. Megane 2'nin T cetvelinden megane 3'te Golf sopasina gecis yaptigini goz onune alirsak A3'teki degisim gayet hos:)

renoda zaten hiç estetik yok
  • Şu boşluğu her gordugumde sınırlerım bozuluyor bu nasıl cırkın bır kokpıttır yahu
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

quote:

Bence direksiyon ve vites topuzu gayet şık olmus. Megane 2'nin T cetvelinden megane 3'te Golf sopasina gecis yaptigini goz onune alirsak A3'teki degisim gayet hos:)

Yok ya Cihan o kadar da degil,Fluance ve Megane 3'ün ic tasarimi guzel bence ama manuel vites kollari guzel degil,otomatikler felaket. Arabanin butun ic asarimini bozuyor:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

quote:

Yok ya Cihan o kadar da degil,Fluance ve Megane 3'ün ic tasarimi guzel bence ama manuel vites kollari guzel degil,otomatikler felaket. Arabanin butun ic asarimini bozuyor:)

ben otomatik vites topuzundan bahsediyorum

edc tam felaket eskileri zaten çok kötüydü bence biran önce bir ayar verilmeli

• Yeninin dışı
    Eskinin içi olsun bizim olsun.
  • Son yıllarda gördüğüm ön kötü iç tasarımlardan birisini yapmışlar tebrik ediyorum kendilerini. Dış tasarım eskizlerdeki gibi ise gayet güzel ancak arabanın içi böyle olacaksa alınabilir bir araç gibi durmuyor .
  • quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

Yeni Bmw 1 serisi, yeni A3'den daha güzel bence.

7 serisine takılması gereken araç boyutlarına orantısız devasa ön farları ve vw polo ya benzeyen arka tasarımı ile mi 1 serisi daha güzel?

Yeni Audi A3 (MQB) -ANA KONU-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi garin -- 12 Ocak 2012; 18:59:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: garin

quote:

7 serisine takılması gereken araç boyutlarına orantısız devasa ön farları ve vw polo ya benzeyen arka tasarımı ile mi 1 serisi daha güzel?

iç tasarım dışında a3 her yönden 1 serisinden çok daha estetik..ama iç tasarım bilemıyorum belkıde gözümüz alışıncamı güzel gelecek acaba?

• Bari böyle olsaymış.

• Bu kadar rezil edilebilirdi.
  • aracın stopları lancer sportback ı andırıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: furkan_10

Bu iç tasarımı kim yaptıysa akşama kadar dövmek lazım. BERBAT!

Hortumla dövecen,ıslatıp ıslatıp
  • quote:

quote:

aracı gerçekte gördünüz mü? fotoğraflarındaki duruşla alakası yok aracın. Özellikle gece gördüğünüz zaman aşık bile olabilirsiniz o parıl parıl yanan LED'ler çok güzel görünüyor en azından Audi'den daha karakteristik özellikleri var.

• Bi ara arabaların konsollarını uzay mekiği gibi yapma modası vardı şimdi sadeleştirme modası başladı. İçi çok berbat olmuş konsol nerdeyse toros gibi olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: McLaren64

quote:

quote:

aracı gerçekte gördünüz mü? fotoğraflarındaki duruşla alakası yok aracın. Özellikle gece gördüğünüz zaman aşık bile olabilirsiniz o parıl parıl yanan LED'ler çok güzel görünüyor en azından Audi'den daha karakteristik özellikleri var.

aracı kosiflerde yakından inceledim iç tasarımına bej renk seçimi olmaması haricinde bir eleştirim yok ama dışı hakkında bişey söylemiyorum sadece bu fotoğraf aracın burnunun büyük farlar yüzünden nasıl göründüğünü anlatmama yeter

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi garin -- 17 Ocak 2012; 11:19:45 >

• A3 almak isteyen acele edip şimdiki kasayı alsın. Yoksa şişirilmiş A1 geliyor...
  • 2006 dan sonra audi a3 hastasıydım taki makyajlayana kadar... heleki şimdi bu iğrenç iç tasarımı görünce iyice soğudum tasarım bence o kadar göreceli bişey değil bunun iç tasarımını beyenen fandır.
    aynı tasarımı renault fiat yapsa yerden yere vurulurdu
  • quote:

aracın stopları lancer sportback ı andırıyor

ön farlarıda lancera oldukça benziyor ah audi sen bu hallere nasıl düştün

• audi Peter Schreyer i kia ya kaptırmakla büyük hata yaptı. taklit edilen tasarımları varken ne yazıkki taklit eden durumuna düştü. 1996 daki tasarımıyla hala dikkat çeken ilk arabam benim gözümde efsane kasa 8l dir tabi sonradan uydurma 5 kapılı versiyonu değil

• Yahu a1'i biraz büyütmüşler sonuç budur.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.